- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
7 yıl önce kullanmıştım ama şu ara bişey kullanmadımSivilce ilacı falan kullandınız ya da kullanıyor musunuz?
Yanı hiç bilmiyorum bide kendimi cok yalnız ve ozguvensiz hissediyorum ,tüm bunlar depresyon belirtisimi yani?Depresyonda mısınız ?
Yok malesef değilim olmuyor olsada bu kadar üzüntüye Allah korusun kalmzdi eminim.Hamile misinöyle oluyor hamilelikte kendimden biliyorum
Allah hakkinda hayirlisini versin ins. Ben 7 aylik hamileyim ve söyledigin her seyi yasiyorum ilk gunden beri. Hayatim.boyunca aglamadigim kadar cok agladim desem abartmis olmam emin ol. O kadar doluyorum anlamsizca. Hamilelik hormonlari tetikliyor. Senin hormon sistemin de hassaslasmis olabilir. Depresyon da bir secenek bu durumda. Istersen bi uzmandan yardim al.Yok malesef değilim olmuyor olsada bu kadar üzüntüye Allah korusun kalmzdi eminim.
Hormon testlerim bikac ay önce yapıldı evet sanırsam troidde vardı içinde ama kilo prblemm için tekrar yaptırmak geçiyordu aklimdan
Hormon testi ve tiroidlere bakıldı mı?
Amin.teskkur edrim yani bu gidişle öyle gözüküyor sanırım yardım almak en iyisiAllah hakkinda hayirlisini versin ins. Ben 7 aylik hamileyim ve söyledigin her seyi yasiyorum ilk gunden beri. Hayatim.boyunca aglamadigim kadar cok agladim desem abartmis olmam emin ol. O kadar doluyorum anlamsizca. Hamilelik hormonlari tetikliyor. Senin hormon sistemin de hassaslasmis olabilir. Depresyon da bir secenek bu durumda. Istersen bi uzmandan yardim al.
Hormon testlerim bikac ay önce yapıldı evet sanırsam troidde vardı içinde ama kilo prblemm için tekrar yaptırmak geçiyordu aklimdan
Bende su gurubundan olduğum için meyilliyim zaten,yengeç malesef kavga ederken cevap veremeden gözlerim dolmaya başlar ve pasıf kalırım hepBelki saçma gelecek ama burcunuz nedir acabaBen kendimi bildim bileli çok çabuk ağlarım hatta gülerken ağlayabiliyorum bile kısaca bahsettiğiniz gibiyim ve balık burcuyum, başka bi sebebi yok kendimi bildim bileli böyle ve asla tutamam en olmadık yerlerde bile, o yüzden takipteyim
Ay inanin cok dogru dediginiz herşey bizzat var zatenGeçmiş olsun
Hem tiroid hem de demir eksikliği de ağlama tetiklemesi yapar
Bir de birilerine sağlam kızıp söylemeyip içinize atarsanız o da belli bir süreden sonra ağlama krizi olarak kendini gösterir
küçüklüğümden beri vardı aslında ama şu ara daha fazla olmaya başladı.yapilan iyiliğe bile mutlu olup ağlıyorum içime dert ediyorum herşeyiBenim Sezercik filmlerinde bile aglamisligim vardir :) daha kucukkendi ama. Suanda da haberlere bakamiyorum cok uzuluyorum. Bakmayinca daha rahatim. Ama yapi olarak cok cabuk uzulurum, kafama takarim. Bu eskiden beri mi vardi yani cocukluktan beri yoksa yeni mi oldu? Bende cocukluktan beri var yani yapim boyle. Eger son zamanlarda olduysa bi sorun olabilir, doktora gidin ve rahat olmaya calisin biraz cunku hayatta ona buna uzulmenin sonu hic hic gelmiyor. Bu dunya boyle...
Yengeç ve Balık,zodyağın en duygusal en çıtkırıldım en naif iki burcuBende su gurubundan olduğum için meyilliyim zaten,yengeç malesef kavga ederken cevap veremeden gözlerim dolmaya başlar ve pasıf kalırım hep
Sonunda benim gibi insanlarda varmış oh be.. artık kendimden soğumaya başlamıştımYengeç ve Balık,zodyağın en duygusal en çıtkırıldım en naif iki burcuValla benim vanalar hep açık,yılllaar önce liseye geçtiğimde biraz uzak ücra bi yer çıkmıştı, annem heh orayı da su basacak sayende demişti çok çabuk ağlıyorum ağlayınca da susmuyorum diye küçükken kimse oynamazdı bi yerden sonra,sır kapısını izler izler ağlardım. Kimse yok mu derneği tv de çıkınca koca gece ağlardım annem zor teselli ediyordu,ay nerden nereye geldim kısaca yalnız değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?