Her şeye ağlıyorum

küçüklüğümden beri vardı aslında ama şu ara daha fazla olmaya başladı.yapilan iyiliğe bile mutlu olup ağlıyorum içime dert ediyorum herşeyi
Belki de donemsel bir durum olabilir. Devam ederse bi uzmana danisin ya da telkinde bulunun kendinize. Bu kadar takmiycam, daha relax olucam, aglamiycam gibisinden. Cunku zamanla bu durum yer ediyor ve bu davranisi hep yapmaya devam ediyoruz.

Ahaha onlari ben de izleyip aglardim. Bak zorluklara nasil da gogus geriyor, nasil da bu kadar cefa arasinda hala inancini koruyor falan hop bir aglama...

Belki de donemsel bir durum olabilir. Devam ederse bi uzmana danisin ya da telkinde bulunun kendinize. Bu kadar takmiycam, daha relax olucam, aglamiycam gibisinden. Cunku zamanla bu durum yer ediyor ve bu davranisi hep yapmaya devam ediyoruz.
Dikkat edicem teşekkür ederim

Ahaha onlari ben de izleyip aglardim. Bak zorluklara nasil da gogus geriyor, nasil da bu kadar cefa arasinda hala inancini koruyor falan hop bir aglama...
Ve o sırada elimde yiyecek bisey varsa sessiz sedasız bırakma... Hiç unutmuyorum ya sır kapısı vardı ya,bi kadıncağız temizliğe gidiyordu yanında ufak kızını da götürüyordu apartmanda temizlik yaparken,sonra orada oturan huysuz bi ihtiyar vardı evden bilezikleri çalınıyordu bu kızı suçlamıştı, sonra bi gün kadın kalbinden fenalaşmıştı o küçük kız ona ilaç getirip yardım etmişti ve bu huysuz kadın imana gelmişti işte o küçük kıza çok ağlamıştım

Cok tatlisiniz. Uzun zaman oldu bolumlerin cogunu hatirlamiyorum ama konular benzerdi genelde. Icimi ceke ceke aglardim ben de

Yanı hiç bilmiyorum bide kendimi cok yalnız ve ozguvensiz hissediyorum ,tüm bunlar depresyon belirtisimi yani?
Önce bir dahiliyeye gidin lütfen troid demir b12 vitamin,hormon baksınlar bişi çıkmazsa psikolojiktir ,ben en son düşük yaptığımda vara yoğa ağlıyordum hormonlar darmadağın olmuştu

Yanı hiç bilmiyorum bide kendimi cok yalnız ve ozguvensiz hissediyorum ,tüm bunlar depresyon belirtisimi yani?
Ben ilaç da kullanıyorum hala geçmedi ağlamam çok yalnızım hep ağlıyorum şükretmem gereken çok şey varken bunların farkına varıp mutlu olamıyorum içim kaynıyor ağlarken çok bıktım bu durumdan Allah yardım etsin durup durup ağlıyorum

Vitaminlerinize baktırın özellikle demir ve demir gurubu vitaminlere.
Ben de ağlıyorum ama hamileyim son bir buçuk haftam kaldı ortalıkta lohusa gerhinliginde dolaşıyorum. Dogursam da bi an önce lohusaliga girip çıksam diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…