her şeye ah edilmez ama sizce bu ah tutmaz mı? içim acıyor...

teşekkür ederim.buna çok ihtiyacım var.ama bence dua etsinler ki bu dünyada bi kısmı sorulsun.hepsi sadece öbür tarafa kalırsa işleri çok zor bence...beddua demeyelim ama aldığım her nefes bana batarken, o rahat yaşamasın istiyorum,her nefesim ona bir ahtır şu saatten sonra.yaşadığım sürece...

başka hatalara düşmemek için canımı veririm şu saatten sonra.6 senelik arkadaşımdı , tanıyodum, tanıdığımı sanıyodum ya, en büyük saflığım o oldu...ailemle huzura kavuşmaya çalışıyorum, Rabbim'in affına sığınıp dualarla terapi yapmaya çalışıyorum .ztn başka türlü rahatlayamıyorum...

Yasadiklariniz adina cok uzuldum. Erkekler cok yalanci inanmayin. Ve ah'iniz tutarmi bunu Allah bilir.

Ancak sunu da yazmak istiyorum, bu zamanda "kati kurallarim var" diye belli bir yasa gelip hala hicbir erkekle iliskisi olmamis insanlar sevgili olmasinlar. Direk gorucu usulu evlensinler. Cunku daha oncesinde hicbir deneyiminiz olmadigi icin en ufak yalanlara inaniyorsunuz (istediginiz kadar baskalarinin tecrubelerini dinleyip, bu konuda bilgili oldugunuzu soyleyin, insan basina gelmeden anlayamaz). Bence insanin karsi cinsi tanimasi ve en dogru karari verebilmesi icin mutlaka bi sekilde ufak tefekte olsa flortleri olmali (dini acidan cok sakincali ve size ters bulmuyorsaniz, ki konu sahibi arkadas bulmuyor olacak; seneler sonra sevgili olmus biriyle.)

Yoksa insan ilk olani gozunde ilahlastiriyor. Herseyin ilkini onda tattigi icin en kusursuz ve en mukemmel oymus gibi geliyor. O yuzden bu "ilk" in ne cok kucuk bi yasta, ne de cok buyuk hatalar yapacileceginiz kadar buyuk bir yasta olmasi lazim.

Yasadiklariniz cok uzucu.. Bekaretinizi kaybetmeniz degil, ama kandirilmis olmaniz ve duygularinizla oynanmis olmasi cok yikici. Ama bence bu hayatta kimsenin ah'i kimse de kalmaz.

Allah karşına mutlaka gönlüne göre bir insan çıkaracak ve sana yeni kapılar açılacaktır.. ilerde hayatına giren seni hak eden insana dürüst olmayı unutma... İşte o zaman saflık ve temizliğinden ödün vermemiş olursun... Allah yardımcın olsun...

buna benzer bir durum geldi ben üniverstede okurken kaldığım yurtta vbir arkadaşın başına ,çok sevmiş beraber olmuşlar ama adam gidip yaz tatilinde onun okulu biterbitmez anasının istediği mahallelerinden bir kızla evlenmiş,okul açılınca öğrenmiş arkadaşım,daha dün gece konuştuk ya beni deliler gibi seviyordu 2 aydır evliymiş nasıl yapar bunu bana diye yurtta sinir krizleri geçirdi,ambulans geldi sakinleştirici verdiler,zamanla o cıvıl cıvıl olan kız eridi gitti gözlerimizin önünde,okuldan yurda yurttan okula gidip geldi,morali düzelsin diye gece dışarı çıkarken onuda çağırdık yok gelmem derdi...bir gün yurtta kahve yaıp onada götürdüm konuştuk,hem ağladı hem anlattı hemde çok beddua etti..onunda kız kardeşi var dilerim Allahtan benden beter halde ortada kalır dedi...
kendini öyle bir cezalandırıyorduki anlatamam..okulunu bitirdi bizden bir üst sınıfta ama başak bir bölümde okuyordu,ataması olmaz denilen bölüme türkiyede 30 öğretmenin aldığı bölüme 94 puan alıp kpss den atandğını duydum en son ...ve de o adamın kızkardeşinin yurtdışına evlendiğini ancak 2 ay geçmeden babasının evine gönderildiğini duydum ..aklıma ettiği beddular geldi.Allah büyük siz bundan sonraki hayatınızı düzenleyin...alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

edilen ahlar tutuyor hiç merak etmeyin. siz her şeyi zamana bırakın inanın gözünüzde görecek, kulağınızda duyacak

kahretmeyin kendinizi, erkekleri tanıdınız iyisi yok bunların. bu saatten sonra kimseyi kendinizden çok sevmeyin

olması, yaşanması gerekiyormuş, bu kadar kafaya takıp dünyaya küsmeye gerek yok. en kısa zamanda kendini toparlamaya başlamalısın...her şerde bi hayır vardır lafına çok inanırım ben

Ah elbet tutuyor bir yerden çıkıyor ama siz onunla uyumayı göze aldıysanız herşeyide göze almış olmalısınız sözünü ettiğini ve kullanıldığını belirttiniz nefsinizi dahi. Tek taraflı bakmam bu olaylara asla kusura bakmayın.

Evet bir sürü laf ile seni kandırmış ama tamamen onu suçlamaktansa kendi payına düşen hatatı da kabul edip dualarına onu da eklesen hayatına ona göre devam etsen, bundan sonra kimseye çok güvenmesen - burdan kastım en azından yanlız kalmamak birlikte uyumamak gibi - bence çok daha güzel olacak..

Senin canın acıyorsa bu ona ah olarak yeter merak etme, boşuna beddua edip kendi canını da fazladan acıtma.. Kim birisinin kalbini kırar üzerse acısını er ya da geç çeker.Ama en doğrusunu Allah bilir tabi ya sen de şu an suçsuz değilsin inşallah hatanı görüp kendinde bir şeyleri değiştirirsin..Hakkında en hayırlısı olur dilerim.

yaşadıkların için üzüldüm tatlım
Allah bundan sonraki hayatında iyi hayırlı insanlar çıkarsın karşına
bundan sonra mutlu olursun inşallah
o mendebur da ettiği bulsun !!

dilerim ki siz ve sizin durumuzda olan onca kızı bu hale getiren insan müsvetteleri yaptıkları pisliği ya kardeşlerinde ya da karılarında görürler dilerim onların ciğeri de sizi yaktığı gibi cayır cayır yanar. her ah edişinde biraz daha sürünmeye başlasın o it. önünüze bakın bundan sonra ah etmek o günlerinizi geri getirmeyecek ne yazıkki

diğer kız naptı peki siz bir araya gelınce??şuan birlikteler mi?

sevmedığım erkek tipi...yılışık, yalancı ve dürüst gözüken.
şanslısın bence kurtulmuşsun böyle bir adi bile olamayan insandan.

Son düzenleme:
Ah canım yaa! Değmezmiş göz yaşına,üzülmene..

Hayatta çook net bir gerçek ve ders vardır : "HER KİM BİR KONUDA AHKAM KESERSE ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLERSE O KİŞİ, O KONUDA O KADAR İĞRENÇTİR!!"

Örnek; "ben hayatta yalan söylemem,söyleyenden nefret ederim asla affetmem,silerim!!"diyen kişi emin ol yalancının önde gidenidir ve karşısındakinin ona yalan söylemesinden ödü koptuğundan bunu yapar.herkesi kendi gibi bilir!!

2.örnek; "Ben dürüstüm,mertim,delikanlıyım, benim kitabımda yazmaz!!Asla yapmayacağım şeyi söylemem!" diyen de dünyanın en güvensiz insanıdır.. Gerçekten böyle olan insan zaten gösterir,üzerine basa basa söylemez!

Babasına beddua etmen yanlış olmuş,bedduayı hak eden o kişiymiş..Çünkü ailesini bahane yapmış..

offf inanamıyorum ya nası insan bunlar.
böyle şeyler gördükçe okudukça soğuyorum valla erkeklerden hepsine şüpheyle bakıyorum
merak etme cnm sen Allaha havale et gerisini boşver
kimsenin kimsede hakkı kalmaz

İş işten geçmiş cnm, erkek milleti işte seviyorum desede inanmayacaksın hepsi aynı emin ol. üzülme hayatına devam et demek, ne kadar zor olsada senin için maalesef zor ama gerçek böle..

giden gitmiştir gittiği an bitmiştir. sen bu meseleyi hakikat mahkemesine bırakacaksın.

yalnız sen sen ol bir daha sakın büyük konuşma.

Arkadaş düşüncelerimi yazmış

ztn en büyük suçu kendimde bulduğumu da söylemiştim.fakat okumadınız sanırım.ama insansınız neticede.sadece nefsime uyma sebebim dediğim gibi çok güvenmek.çünkü yıllardır yaşadığım şeylerden dolayı kolay kolay kimseye güvenemezdim...o kdr güzel bunları bilerek yaklaştı ki...bu beni yıkıyo bilmem anlatabildim mi.ztn Rabbim önce beni affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…