Şu dünyada herşey insanlar için arkadaşlar..Kimse benim başıma gelmez , ben bu kadar çabuk kanmam demesin..Sağduyudan yoksun yorumlar yaparak konu sahibini daHA da üzmekten başka birşey yapmıyorsunuz..Destek böyle olmaz !
çünkü onun söz demesi namusu demekti, malesef kime sorsanız herkes onu buradaki en mert insanlardan biri olarak bilir.diyorum ya sabah bana seni dünyalar kdr çok seviyorum ama şu saatten sonra bu neyi değiştirir eski kız arkadaşımda kapımda köpek olsa umrumda değil dio, akşam kıza evlenme teklif ediyo, üzerine ben ona sen kızı arıyomuşsn dediğimde sen o kıza inanmaya devam et dio, ben kendi kulaklarımla duyuyorum kıza teklifini, sonra tel.e ben çıkınca sen muhatabım değilsin dio.sizce bu kdr kısa sürede dünyalar kdr sevgisi var myıdı ki bitsin? hangisi doğru :'(
Canım tabi ki orası öyle ama erkek arkadaşı ile yalnız kalmak ki hadi olsun buda ama uyumak istemesi zaten karşı tarafa ortam sunmak değilmidir ? Şimdi nefsimi kullandı diyor buda kendini kandırmacadır ama kendini bayan arkadaş da yaşamak istediği için yaşamış ben buna "Kanma" değil "Ne olursa olsun" olarak bakıyorum kişisel olarak.
Şimdi ahım çıkacak Allah görüyor söylevlerde bulunuyor dini açıdan da konuşuyor ama hiç bir geçerliliği olmayan imam nikahı kıyabiliyor hadi yaptık madem kılıf olsun buda başka bir şey değil yine bence. İmam nikahını resmi nikah olmadan nasıl kıydın (açıkladıysa görmedim) iki tarafın aileside biliyormu ? Geçerlim yani Allah katında evli olduğunuz ? 24 yaşında erkekleri tanımazsın tamam ama bu kadarı nedir ?
Karşı taraf suçlu yarı yolda bıraktığı için ama kişi kendine de bakıcak bunu kabul ettiyse yaratacağı etkileride ne olursa olsun kabul etmiş demektir. Ayrılık olmaz ise ölüm var hadi anlaşamama var sonuçta.
Ah elbet çıkar ki o ektişini öyle biçer elbet eninde sonunda ama sende şu saatten sonra daha dikkatli adım atmaya bak. Ah ettiğin kadar hayatına da odaklan.
Allaha hergün ŞÜKRET böyle bir insan hayatından gittiği için..merak etme kimsenin ettiği yanına kalmaz..Allah mükafatlandırırkende cezalandırıkende acele etmez..günü geldiğinde o herifde bedel ödeyecektir için rahat olsun..onun canını acıtmaya ,ona ders vermeye senin gücün yetmez ama unutmaki Allahın gücü herşeye yeter..o herifte hep bir vicdan azabı olarak kal inşallah...
hayatına onu düşünmeden ve bütün bunlara üzülmeden devam et..artık olan oldu yapacak hiçbirşey yok..ahlamakla vahlamakla kendine edersin hiçbirşeyi düzeltemezsin..hepsi geçer..deler geçer, yakar geçer, parçalar geçer ama geçer..şu yaşadıkların hem sana hem konunu okuyan genç kızlarımıza ders olsun..devir öyle bir devirki kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin..
karşına seni mutlu edecek doğru bir insan çıkar ve mutlu huzurlu bir hayatın olur inşallah..
Ne kadar acımasız yaklaşıyor bazılarımız.Kendini kötü,kirli ve lanetlenmiş hissetmesi için
elimizden geleni yapıyoruz.Peki bu kız ne olsa ben kirlendim,hatam çok büyük deyip bunalıma girse
işin içinden çıkılmaz hatalar yapsa belki de burda söylenmiş bir çift söz neden olacak.
Ne olur yapmayın arkadaşlar.
Haytatta kalabilmenin tek koşulu bakire olmak mı bir kadın için.Telafisi yok mu?
Onun vijdanı zaten yaşıyor.Çok mutsuz.
Budan sonra ki hayatına destek olmak,yaşama umudunu köreltmemek lazım.
ben eleştiriye falan kızmıyorum.sadece acımasız bir yorum bu. çünkü sizin karşınızdaki insanın iyi niyetiyle alakalı bir durum.evet sanki zorlaydı.çünkü ben böyle bişeye yelteneceğini düşünemedim bile.çünkü farklı şekilde yanaştı.neyse şimdi ayrıntı veremicm. ama bu konuda ben çok istekli olmuş olsam acı çeker miyim.yaşadım arkasındayım derim.ha ama olan oldu deyip içim yanmıyo mu diyeyim.üzülüyorum çünkü ben bile ondan daha erkekmişim ki arkasında durabiliyordum. o bana bunları ne yeminlerle ne sözlerle vaadetti.ama meğer arkamdan iş çeviriyormuş.yandığım konu bu...Bende sevdim güvendim ama o kadarda değil.Keşke sende o kadar güvenmeseydin.Hata yaptığının farkındasın tamamda öyle bi anlatıyosunki sanki sana zorla bişey yapmış.İki çift laf etmiş sende kabul etmişsin işte.Ben mi yanlış anladım?Yani hatalısın bende bu yüzden eleştirdim.Hem güvenilcek bi insan bana göre evlenmeden öyle bişey talep etmez zaten.buraya yazdığında eleştiriyede desteğede açık olmalısın bence
Yaa kkdaki sevgilime çok güveniyordum beraber olduk ayrıldık diye yeminle binlerce kez yazıldıCanım bak beni yanlış anlamazsın inşallah ama dayanamıyorum çok sinirlendim. Adam zaten kendini belli etmiş, adinin önde gideniymiş evet itirazım buna değil. Ama konuya ben evlenmeden önce öpüşmemek gibi bir kuralım vardı diyosun saygı duydum kararına sonra pat diye ayrı şehirlerde oturuyoduk yanıma geldi eve geldiniz ee sence kusura bakma da bu erkek bişey yapmayı düşünmesin de ne düşünsün arkadaşım :44:?? 24 yaşında kızmışsın yani hiç mi aklına gelmedi bu adam sen istemesen bile zorla sana sahip de olabilirdi işin bir de bu yanı var. Bu laflarım da sevgilisiyle beraber olanlara değil kimse yanlış anlamazsın. Birini seversin, kendini ona sunmak istersin çünkü o senin için doğru kişidir. Ama sonra her ne olursa olsun yok ayrıldı yok bııdı bıdı oldu bişeyler bişeyler diye bahane sunmazsın, pişman olmazsın. Acı gerçek şu o kişi senin için asla doğru insan olmamış. Ayrıca imam nikahı da beraber olduk diye kılınmaz arkadaşım nedir bu bakış açısı ya davut kendini avut misali ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?