her şeye ah edilmez ama sizce bu ah tutmaz mı? içim acıyor...

Şu dünyada herşey insanlar için arkadaşlar..Kimse benim başıma gelmez , ben bu kadar çabuk kanmam demesin..Sağduyudan yoksun yorumlar yaparak konu sahibini daHA da üzmekten başka birşey yapmıyorsunuz..Destek böyle olmaz !

çok üzüldüm... herkes kendi düşüncesini söyler, davulun uzaktan sesi hoş gelir, ama ateş düştüğü yeri yakıyor ne yazıkki arkadaşım, kimse bu durumun zorluğunu yaşamadan bilemez, zamanla daha az acı duyacaksın, gün gelicek ben ne yaptım allahım diyeceksin, ama bir yandan da sevin ki böyle bir adamdan kurtuldun. kızlığını kaybetmiş olman dünyanın sonu değil, önüne allah ilerde öyle birini çıkarırki seni baş tacı eder..etrafımdaki bu örnekler okadar çok ki.. kendine yeni uğraşlar bul, düşünmemeye çalış, kalbinle yaptığın herşey sana geri dönecektir.. bu fedakarlıkların sevginin, tertemiz aşkının nasibini Allah sana verecektir.. buna inanıyorum ben..

Canım tabi ki orası öyle ama erkek arkadaşı ile yalnız kalmak ki hadi olsun buda ama uyumak istemesi zaten karşı tarafa ortam sunmak değilmidir ? Şimdi nefsimi kullandı diyor buda kendini kandırmacadır ama kendini bayan arkadaş da yaşamak istediği için yaşamış ben buna "Kanma" değil "Ne olursa olsun" olarak bakıyorum kişisel olarak.

Şimdi ahım çıkacak Allah görüyor söylevlerde bulunuyor dini açıdan da konuşuyor ama hiç bir geçerliliği olmayan imam nikahı kıyabiliyor hadi yaptık madem kılıf olsun buda başka bir şey değil yine bence. İmam nikahını resmi nikah olmadan nasıl kıydın (açıkladıysa görmedim) iki tarafın aileside biliyormu ? Geçerlim yani Allah katında evli olduğunuz ? 24 yaşında erkekleri tanımazsın tamam ama bu kadarı nedir ?

Karşı taraf suçlu yarı yolda bıraktığı için ama kişi kendine de bakıcak bunu kabul ettiyse yaratacağı etkileride ne olursa olsun kabul etmiş demektir. Ayrılık olmaz ise ölüm var hadi anlaşamama var sonuçta.

Ah elbet çıkar ki o ektişini öyle biçer elbet eninde sonunda ama sende şu saatten sonra daha dikkatli adım atmaya bak. Ah ettiğin kadar hayatına da odaklan.

Allaha hergün ŞÜKRET böyle bir insan hayatından gittiği için..merak etme kimsenin ettiği yanına kalmaz..Allah mükafatlandırırkende cezalandırıkende acele etmez..günü geldiğinde o herifde bedel ödeyecektir için rahat olsun..onun canını acıtmaya ,ona ders vermeye senin gücün yetmez ama unutmaki Allahın gücü herşeye yeter..o herifte hep bir vicdan azabı olarak kal inşallah...

hayatına onu düşünmeden ve bütün bunlara üzülmeden devam et..artık olan oldu yapacak hiçbirşey yok..ahlamakla vahlamakla kendine edersin hiçbirşeyi düzeltemezsin..hepsi geçer..deler geçer, yakar geçer, parçalar geçer ama geçer..şu yaşadıkların hem sana hem konunu okuyan genç kızlarımıza ders olsun..devir öyle bir devirki kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin..

karşına seni mutlu edecek doğru bir insan çıkar ve mutlu huzurlu bir hayatın olur inşallah..

Son düzenleme:

onun yanında sıze muhatabım değilsin demiş sizce hangisi dogru ? içinde sevgisi olan kaybetme korkusu olan bırı böyle birsey yapar mı sizce?

Atlatması zordur ama gayret et, yoluna devam et, ş....sizin birine denk gelmişsin çok üzücü bir şey ama yıkılmamaya çalış. Hayatını normale döndür.

Ahın tutar mı bilemem ama sen ah etmesen de ilahi adalet mutlak tecelli eder, şaşmaz bir terazisi var bu işlerin, elbet bulacaktır cezasını

Çok ama çok doğru

Konu sahibi de dahil herkes isterse evlenmeden birlikte olur ister evlenir birlikte olur biz buna itiraz etmiyoruz ki herkesin kendi hayatı sonuçta bu. Ama imam nikahını buna alet etmesi çok yanlış burayı 15- 16 yaşında kızlarda okuyor. Örnek olmamız lazım onlara. Oldu o zaman herkes birlikte olsun sonra imam nikahı kıysın. İmam nikahı bu amaçla yapılmaz sadece kendinizi kandırırsınız. Sevgilisiyle beraber olmak istersen olursun dersin burda da ben kendim istedim evet pişman oldum ama sonuçta bu benim hayatım kimse karışmasın dersin. Ama 24 yaşındaki kızın kandırılması da çok abest. Erkek geliyor beraber uyuruz diyor sonra bakmışlar ki beraber olmuşlar. Cinsellik yaşamak istiyorsan yaşarsın, haa yaşamak istemiyorsan da sınırını koyarsın.. Kandırılmak değil bunun adı ama inandım yaşadım yanıldım de bari.

Yaşadığın hayal kırıklığını acını anlıyorum.Ama sen sen ol.Bu durumu psikolojik bir çöküntü haline getirme.
Onunla oldun diye kendini kullanılmış,bedenini kirli hissetme.
Yaşananları olduğu yerde bırak.Geçmiş geçmişte kaldı.anladığım kdarıyla üniv.okuyorsun.Mesleğine işine gücüne dört elle sarıl.
güçlü ol.Küllerinden doğ.Hayattan aldığın bu acımasız ders gelecekteki başarılarına kamçılasın seni.
Belki bir çok kişi bana hak vermez ama kişilere ünvanları çok şey kazandırır.Ne kadar güçlü bir kadın olursan bu yenilgiyi o kadar kolay unutursun.Çok çalış ve asla arkana bakma.Gelecekte birgün sen o kadar yüksekte ol ki,bu adam senden 10 basamak aşağıda kalsın.

Bana kalirsa bu yasina kadar hic bir iliskinin olmamis olmasida seni boyle bir hataya suruklemistir ve ilk gordugun sakalliyi deden sanmissin..seni kandirmis dogru..keske kanmasaydin…ama hadi 1 defa birlikte oldun neden imam nikahi istiyorsun? Kaldiki nikah demek herkesin iki kisinin birbirine helal oldugunu ogrenmesi demek…bu sekilde seni belkide aylarca cinsel anlamda kullandi bu adam. Cok yazik etmissin kendine, ama cahillik diyelim. biraz belki hata yapmayi kendin istemissindir, cazip gelmistir...birlikte uyumak isteyen erkegin rahat durmayacagi belli. Herkesin basina gelebilir ona bir sozum yok, Rabbim hic kimseyi seytana uydurmasin. Herif pisligin tekiymis, Allah korusun boyle insanlardan bizleri ve yavrularimizi.

Son düzenleme:

aynen katılıyorum kelebe-k arkadaşıma:13: bende bundan sonrasında sana mutlu bir hayat diliyorum

Bir genç kızın hayallerini kirletmek..Allah belasını versin böylelerinin.
Sizde sıkmayın canınızı artık olan olmuş inanmasaydın güvenmeseydin ona, keyfi yere yapmazdın zaten böyle bir hata...
bol bol dua edin af dileyin...

neden ahım tutar mı dıyorsun ki

sonucta sen bır yanlış yapmıısn yapmaman gereken günah ıslemısısn tövbe et Allhtan af dıle .

kendı kurtulusun ıcın .

napcan onun hayatını.

bırde tek sucum sevmek ona ınanmak dıyorsunz ya.

bızde sevdık ınandık ama kalkıpta zına yapmadık.

şunu asla unutma herseyın zamanı var

sevmak ınanmak kalkıp bedenını teslım etmek kullanılmak olmmamalı sevgı bu degıl yanlış bılıyorsunz .

bırıyle tanıısp görusmek elbette olacak ama ona ınsanlıgına kııslıgıne bakmalısınz.

sözlerını yazmısısn sözlerle mertlık olrmu ya

etrafta bırsuru lafla peynır gemısı yuruten ınsan var.

sende öpüşmeye bile karsıydım dıyorsun gıtmıısın bekaretını vermııssın... keske öpüşşeymıısnde karsı olmasaymıısn... kendınz gıbı adamları buluyorsunz ya

kuusra bakma bu sözler ıcın ama dost acı söyler mısalı

Allah belasını verin böylelerinin.
dayanamıyorum böyle adi şerefsizlerin yaptıklarını duyup, okuyunca.

bunlara tek beddua kendi pisliğinde kendin boğul demek.
Rabbimin yaptığından sual olunmaz. vardır bir hikmeti.
duam tüm kalbimle sonuna kadar seninle.
kendini böyle pislikler için üzme.

Son düzenleme:
canım kıyamam ben sana...
bende aynı şeyleri yaşadım. sadece birliktelik olmadı...
Allaha havale ettm. tutar mı bilmiyorum

Ne kadar acımasız yaklaşıyor bazılarımız.Kendini kötü,kirli ve lanetlenmiş hissetmesi için
elimizden geleni yapıyoruz.Peki bu kız ne olsa ben kirlendim,hatam çok büyük deyip bunalıma girse
işin içinden çıkılmaz hatalar yapsa belki de burda söylenmiş bir çift söz neden olacak.
Ne olur yapmayın arkadaşlar.
Haytatta kalabilmenin tek koşulu bakire olmak mı bir kadın için.Telafisi yok mu?
Onun vijdanı zaten yaşıyor.Çok mutsuz.
Budan sonra ki hayatına destek olmak,yaşama umudunu köreltmemek lazım.

Bakire olup olmaması değil ki sorun. Bunu kapatmak için imam nikahı kıyması bana çok saçma geldi. Ki bence arkadaşın yaptığı daha büyük günah. İmam nikahı iki insan isterse yapılır bu arkadaş napmış baktı bekaretini kaybetti imam nikahı yapayım bari demiş kendi vicdanını rahatlatcak sözümona.ben sen niye sevgiline verdin bakireliğini ayıp, günah vs demiyorum. Ama herkes kabul etsin bu kadınlar için özel bir şey en azından gerçekten sevdiğiniz, güvendiğiniz biriyle yaşamanız gereken bir şey. Bu insanlar aynı şehirde olmadıklarından görüşememişler kızımız 24 yaşında adam gelmiş sözümona uyumaya. Yapmayın Allah aşkına kızlar ya. Daha beteri de olabilirdi adam tecavüzde edebilirdi kıza. Bunun garantisini kim verebilir. Konu sahibi bir hata yapmış evet ve şuan yaşadığı pişmanlığı daha fazla kişi yaşamasın diye bunları yazıyoruz. Herşey bekaret değil, güvendiğiniz kişilerle birlikte olmak isterseniz sizin kararınız olursunuz kimse de kalkıp laf edemez. Ama yaşamaya gelince herkes yaşıyor sonra vay efendim herif pisliğin tekiydi. Ee güzel kardeşim sen neden tanımadan etmeden kendini verdin, hadi bekaret her şey değil diyorsun ama konu sahibine göre her şey bence olayı bile ordan giriş yapmış..

ben eleştiriye falan kızmıyorum.sadece acımasız bir yorum bu. çünkü sizin karşınızdaki insanın iyi niyetiyle alakalı bir durum.evet sanki zorlaydı.çünkü ben böyle bişeye yelteneceğini düşünemedim bile.çünkü farklı şekilde yanaştı.neyse şimdi ayrıntı veremicm. ama bu konuda ben çok istekli olmuş olsam acı çeker miyim.yaşadım arkasındayım derim.ha ama olan oldu deyip içim yanmıyo mu diyeyim.üzülüyorum çünkü ben bile ondan daha erkekmişim ki arkasında durabiliyordum. o bana bunları ne yeminlerle ne sözlerle vaadetti.ama meğer arkamdan iş çeviriyormuş.yandığım konu bu...
ve hemen hemen bence her erkek için geçerli konuşuyorum.ateşle barut yanyana durmaz. belki diğreleri o kızla evlenir ama soysuzları bana denk geldiği için artık kimseye güvenmiyorum...

maalesef 6 senelik normal arkadaşlığımızda mertliğini bi çok kez gördüğümüz için aklıma gelmemişti. o yüzden yanlış kişi olduğunu düşünemedim.bende isterdim yaşadığımızın arkasında durmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…