her şeye ah edilmez ama sizce bu ah tutmaz mı? içim acıyor...

Konu sahibide aldanarak hata yapmıs ama yaa ne merhametsiz adammıs!! Günahhh
allah böyleleriyle senide bizleri de karsılastırmasın hepimiz insanız aldanabiliriz

Son düzenleme:

suçum nefsime uyup onun ısrarına dayanamam mı, çok sevmem mi, herkes yamuk yapsa o yapmaz die bilinen biri olup,6 senelik arkadaşlığımızda tek bir yamuğunu görmemem mi? neyi değiştirmeliyim kendimde sevme duygumu mu güvenme duygumu mu? çünkü ondan başka kimsenin elini dahi tutmadım ben...

kızla beraber herşeyi açığa çıkardık.kız zaten ondan ayrılalı 3 sene olmuş.bu arada ondan sonra 2. erkek arkadaşı var hayatında.bi daha beni arama, ben geçmişten bahsederken güzel günlerdi die bahsediyordum, değmezmişsi deyip kapattı tel.i

değen biri olsaydı bari...
karakterden haberı olmayan birini bulmuşsun.
umarım ders olmuştur bu sana canım.her şerde vardır bir hayır.

buna sevındım desem yalan olmaz.
iki taraftan da bırakılmıs iyi olmuş hayvana.

Ben arkadaşlar gibi yazık etmişsin kendine demeyeceğim üzülme zararın neresinden dönersen kardır diyeceğim.Bu adam tabiri caizse şerefsizin tekiymiş belliki ama nerden bilebilirdin güvenmişsin inanmışsın bunun içinde artık bu saatten sonra kendini suçlama olan olmuş ilerisine bak geçmişe bir çizik çek o adamıda olanlarıda unut hayatından sil çıkart ne intikam almaya kalk ne bu meseleyi irdele sana tek tavsiyem bu.Bekarete sıra gelince emin olki dünyanın sonu değil bütün erkeklerde böyle değil birgün çok güvenip sevebileceğin birine rastlaman dileğiyle

birgün o uçkuruna hiç ummadığı bi şekilde birşey olsun,hastaneye gitsin kesmek zorundayız desinler öylece kalakalsın,hatta hastaneye yetiştiremeden yolda kendi elinde kalıversin

bu konuda kendimi gördüm
tek fark ben onla birlikte olmadım onun dışında herşeyi yaşadık ilkti güvendim falan
aradan çok uzun zaman geçti ne seviyorum ne aşığım ama onla yaşadığım şeyler içimde yara gibi kaldı
hatta sevdiğim bir erkek arkadaşım var
ama beni yüzüstü bırakıp evlendi
bunun acısı zamanla geçecek bir anda değil

Sen nasıl evlenene kadar öpemez bile diyen biriyken onun iki lafına kanıp birlikte olmayı becerdin hayret.Sen bence ahının tutup tutmamasını bırakta kendi hayatını nasıl dzeltceksin ona bak.Hala onu düşünüyosun ya

Bu çok acımasız bir yorum.bu konuda tek sıkıntım Rabbim'e boynumun bükük olması.yoksa elimde mesleğim, Allah'a şükür kimseye muhtaç değilim.sadece canım acıyor.bnm önem verdiğim değerleri öylesine güzel gözümü boyayarak elimden aldı ki acı çekiyorum.siz sevmediniz güvenmediniz sanırım kimseye bu kdr acımasızca konuştuğunuza göre.belki hata yapmamışsnzdı ama karşıda ki karakterlerin baskınlık ısrarcılık faktörlerini unutarak merhametsizce hayatım bitmiş gibi konuşmayın...
sadece çok sevdim, acı çekiyorum...içime su serpecek cvplara bakıyorum anlatabildim mi.çünkü bu tip şeyler çok yakınlarınıza anlatılamıyo maalesef...

Bende sevdim güvendim ama o kadarda değil.Keşke sende o kadar güvenmeseydin.Hata yaptığının farkındasın tamamda öyle bi anlatıyosunki sanki sana zorla bişey yapmış.İki çift laf etmiş sende kabul etmişsin işte.Ben mi yanlış anladım?Yani hatalısın bende bu yüzden eleştirdim.Hem güvenilcek bi insan bana göre evlenmeden öyle bişey talep etmez zaten.buraya yazdığında eleştiriyede desteğede açık olmalısın bence

valla senın ahların tutarmı bilemem ama gün gelir o adam sana yaptıklarının cezasını ceker sende lütfen uzulme artık bol bol dua et ve ne olursa olsun asla başını yere eğme

"Ben şerefsiz değilim"
"Şerefsiz miyim ben?"
Bu ve bunun gibi cümleler sarfedenler, eninde sonunda öyle olduklarını ispatlıyor..

Böyle konuşan birine rastladığımda geri saymaya başlıyorum, şimdiye kadar hiç yanılmadım...

Konuya yorum yapmadım ama bu sözlere fena takık haldeyim belirtmeden geçemedim...

Yaa kkdaki sevgilime çok güveniyordum beraber olduk ayrıldık diye yeminle binlerce kez yazıldı Canım bak beni yanlış anlamazsın inşallah ama dayanamıyorum çok sinirlendim. Adam zaten kendini belli etmiş, adinin önde gideniymiş evet itirazım buna değil. Ama konuya ben evlenmeden önce öpüşmemek gibi bir kuralım vardı diyosun saygı duydum kararına sonra pat diye ayrı şehirlerde oturuyoduk yanıma geldi eve geldiniz ee sence kusura bakma da bu erkek bişey yapmayı düşünmesin de ne düşünsün arkadaşım :44:?? 24 yaşında kızmışsın yani hiç mi aklına gelmedi bu adam sen istemesen bile zorla sana sahip de olabilirdi işin bir de bu yanı var. Bu laflarım da sevgilisiyle beraber olanlara değil kimse yanlış anlamazsın. Birini seversin, kendini ona sunmak istersin çünkü o senin için doğru kişidir. Ama sonra her ne olursa olsun yok ayrıldı yok bııdı bıdı oldu bişeyler bişeyler diye bahane sunmazsın, pişman olmazsın. Acı gerçek şu o kişi senin için asla doğru insan olmamış. Ayrıca imam nikahı da beraber olduk diye kılınmaz arkadaşım nedir bu bakış açısı ya davut kendini avut misali ..

ne şerefsiz adamlar var yaa ! ne gaddar acımasız vıcdansız

pıslık herıfler var su dunyada .yaa cok acık konusucum ama

be pıslık herıf madem nıyetın baska ıdı madem nıyetın nefsının

keyfıydıde ,ne dıye sen aıle kızına bulasırsın adı pıslık

pıyasada yatmaya meraklı kız mı yok sankı ,oyle kızlar var kı

clublerde bı bıra ıcın yatıp kalkan ,ne dıye herseyını evlenecegı

adama saklayan degerlerı onemlı olan aıle kızını kandırırsın kı pıslık herıf

hıcmı vıcdanları sızlamaz ,vaadler verırken hıc mı aılesını kardesını

gozunun onune getırmez ,hıc mı Allah korkusu barındırmazlar yaa

hıcde utanmazlar bunun gıbı serefıszler .bu yaptıklarıylada sagda solda

boburlenırler .sen uzme canını tatlım ,kımse yasattıgını yasamadan

goc etmıyor bu dunyadan .er yada gec sana yapılanlar cıkacaktır ondan .

bu soz bıle ozetlemeye yeter ;

Eklentiler

• $283665_10150928539591364_1743904955_n.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 72

neden bu kadar katısınız gercekten anlamıyorum .

kızın zaten canı yanıyor acısı var ,bır nebzede olsun

rahatlamak ıstıyor ama ,sızın su yorumunuz bıle su

durumdakı kızı ıyıce beter edebılır .bıraz elınızı vıcdanınıza

koyun allah askına .karsımızda bugune kadar hıc sevgılısı

olmamıs bırı var .ılk sevgılısı serefısz cıktı ıse kızın gunahı ne !

kız zaten erkekler konusunda tecrubesız ,tum duyguları

hayaller uzerıne kurulu masum saf gerceklerden uzak .

bugune kadar hıc sevgılısı olmamıs erkeklerı tanımıyor

konu sahıbı kandırılmaya o kadar musaıt ki..ıste o serefısz

adamda kızın saflıgından yararlanıp kandırmıs .kımbılır ne vaadler

ne laflar ettıde kandı .gecenlerde net haberlerınde okudum ,

sayısını tam hatırlamıyorum ama 36 yada 96 doktor evlılık vaadlerı

ıle dolandırılmıs .dusunun yanı ,aklı basında yetıskın doktor bıle

dolandırılıyorsa erkeklerı bugune kadar tanımamıs kız haylı haylı kandırılır .

konu sahıbınde ben hıc bır suc goremıyorum .tamamen masum duygularının

saflıgının kurbanı olmus .lutfen bu kadar acımasız yorumlar yapmayın .

hepımızın basına gelebılır .

Son düzenleme:
vallaha öyle bir tutar ki. Sen bıle anlamazsin nasıl tuttuğunu
Alma ahimi _erdem ergun

Maalesef onun gibi adamlar masumları kandırmaktan zevk alıyor adamın amacı zaten elde etmek.. elde edince hop diğerine sonra diğerine

destek böyle olmaz arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…