Senin canın acıyorsa bu ona ah olarak yeter merak etme, boşuna beddua edip kendi canını da fazladan acıtma.. Kim birisinin kalbini kırar üzerse acısını er ya da geç çeker.Ama en doğrusunu Allah bilir tabi ya sen de şu an suçsuz değilsin inşallah hatanı görüp kendinde bir şeyleri değiştirirsin..Hakkında en hayırlısı olur dilerim.
diğer kız naptı peki siz bir araya gelınce??şuan birlikteler mi?
sevmedığım erkek tipi...yılışık, yalancı ve dürüst gözüken.
şanslısın bence kurtulmuşsun böyle bir adi bile olamayan insandan.
suçum nefsime uyup onun ısrarına dayanamam mı, çok sevmem mi, herkes yamuk yapsa o yapmaz die bilinen biri olup,6 senelik arkadaşlığımızda tek bir yamuğunu görmemem mi? neyi değiştirmeliyim kendimde sevme duygumu mu güvenme duygumu mu? çünkü ondan başka kimsenin elini dahi tutmadım ben...
kızla beraber herşeyi açığa çıkardık.kız zaten ondan ayrılalı 3 sene olmuş.bu arada ondan sonra 2. erkek arkadaşı var hayatında.bi daha beni arama, ben geçmişten bahsederken güzel günlerdi die bahsediyordum, değmezmişsi deyip kapattı tel.i
Sen nasıl evlenene kadar öpemez bile diyen biriyken onun iki lafına kanıp birlikte olmayı becerdin hayret.Sen bence ahının tutup tutmamasını bırakta kendi hayatını nasıl dzeltceksin ona bak.Hala onu düşünüyosun ya
Bu çok acımasız bir yorum.bu konuda tek sıkıntım Rabbim'e boynumun bükük olması.yoksa elimde mesleğim, Allah'a şükür kimseye muhtaç değilim.sadece canım acıyor.bnm önem verdiğim değerleri öylesine güzel gözümü boyayarak elimden aldı ki acı çekiyorum.siz sevmediniz güvenmediniz sanırım kimseye bu kdr acımasızca konuştuğunuza göre.belki hata yapmamışsnzdı ama karşıda ki karakterlerin baskınlık ısrarcılık faktörlerini unutarak merhametsizce hayatım bitmiş gibi konuşmayın...
sadece çok sevdim, acı çekiyorum...içime su serpecek cvplara bakıyorum anlatabildim mi.çünkü bu tip şeyler çok yakınlarınıza anlatılamıyo maalesef...
24 yaşına kdr kimseyle sevgili olmadım.hep de katı kurallarım vardı.sevgilim beni evlenene kdr öpemez bile.herke haddini bilecek diye.Bir gün yıllardır çok güvendiğim sevdiğim sözde sözünün eri sandığımız bir arkadaşım benimle ciddi düşündüğünü söyledi.bnm kdr temiz birisini bulamayacağını söyledi.hala benim bu tip konulardan utanıyo olmamın bu zamanda onun en hoşuna giden şey olduğunu söyledi.bana yaptıkları beni etkiledi ve ben onu kabul ettim. ayrı illerde okuyorduk.bir gün yanıma gezmeye geldi ve benimle sadece uyumak isteyen genç birden farklı şeyler yapmaya başladı.farklı isteklerde bulundu.ölünceye kdr bnm kadınım olacaksın dedi.sana sözüm söz dedi.bende nefsime uydum onun ısrarlarıyla onunla birlikte oldum.
Ben bu konudan sadece Rabbim'in yüzüne bakamıyorum die rahatsız olup imam nikahı kıyalım o zmn . en azından beni istemeye gelip evlenene kdr dedim..
Sen nasıl evlenene kadar öpemez bile diyen biriyken onun iki lafına kanıp birlikte olmayı becerdin hayret.Sen bence ahının tutup tutmamasını bırakta kendi hayatını nasıl dzeltceksin ona bak.Hala onu düşünüyosun ya
ne şerefsiz adamlar var yaa ! ne gaddar acımasız vıcdansız
pıslık herıfler var su dunyada .yaa cok acık konusucum ama
be pıslık herıf madem nıyetın baska ıdı madem nıyetın nefsının
keyfıydıde ,ne dıye sen aıle kızına bulasırsın adı pıslık
pıyasada yatmaya meraklı kız mı yok sankı ,oyle kızlar var kı
clublerde bı bıra ıcın yatıp kalkan ,ne dıye herseyını evlenecegı
adama saklayan degerlerı onemlı olan aıle kızını kandırırsın kı pıslık herıf
hıcmı vıcdanları sızlamaz ,vaadler verırken hıc mı aılesını kardesını
gozunun onune getırmez ,hıc mı Allah korkusu barındırmazlar yaa
hıcde utanmazlar bunun gıbı serefıszler .bu yaptıklarıylada sagda solda
boburlenırler .sen uzme canını tatlım ,kımse yasattıgını yasamadan
goc etmıyor bu dunyadan .er yada gec sana yapılanlar cıkacaktır ondan .
bu soz bıle ozetlemeye yeter ;
Bende sevdim güvendim ama o kadarda değil.Keşke sende o kadar güvenmeseydin.Hata yaptığının farkındasın tamamda öyle bi anlatıyosunki sanki sana zorla bişey yapmış.İki çift laf etmiş sende kabul etmişsin işte.Ben mi yanlış anladım?Yani hatalısın bende bu yüzden eleştirdim.Hem güvenilcek bi insan bana göre evlenmeden öyle bişey talep etmez zaten.buraya yazdığında eleştiriyede desteğede açık olmalısın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?