Hata siyahtır, doğru beyaz. Ikisi yanyana güzel durur :) beyaz daha beyaz, siyah daha siyah.
Hata yapmak hiç bir şey yapmamaktan daha iyidir. Tecrübedir en azından..
Ama tabi şimdi biz ne kadar konuşsak boş. Çünkü kaygı problemleri uzun vadede çözülüyor. Sen kendin başarabilirsin.
Şimdi muhtemelen sana saçma gelecek fakat bir yöntem söyleyeceğim.
Her gece ve gün içinde ihtiyacın olduğu her an gözlerini kapat ve hayal et.Kaygılarını,korkularını temizleyen beyaz, parlak bir ışıgın zihnine girip bedenine yayıldığını düşün . Sanki yıllar sonra duşa girmişsin gibi o beyaz ışığın tüm karamsarliklarini akıttığını gör zihninde. Bunu ayrıntılı olarak da yapabilirsin.Beyninden kalbine ayak parmaklarina kadar.
Kişisel minik bir terapi yöntemi.
Size bir olay anlatayım. Bir tanıdığım eşi ile çok kavga ediyordu . Ortada dişe dokunur hiç bir sebep yok ama hanımefendi gurbette oldugu icin kendini güvende hissetmediği için endişelerini çok yansitiyordu. Ben de tavsiye olarak seni her şeyden koruyacak bir varlık hayal et ve sıkıntıya düştüğün her an onu çağır dedim.Olumlu enerjiden oluştur bu varlığı dedim. Hayvan olabilir, insan olabilir, melek olabilirvs vs .2 haftalık bir uğraştan sonra ejderha oluşturmuş kendisi. Eşi ile her kavga edişinde ve sinirini atmak için ejderhanin onun yüzüne ateş püskürttüğünü düşünüyormuş.(amaç bu değildi) aradan 3 ay zaman geçiyor. Adam beni ariyor çok az kavga ediyoruz diyor ama her kavga edişimizde yanaklarım kıpkırmızı oluyor, ensem isilik oluyor diyor terliyorum susuyorum aynı kaygı problemi bende de mi var acaba diyor.... :) yok ejderha o dedim.