Her şeye karisiyor😠

ay cok haklisin. cocuk yeni yürümeye basladi benim yanimda cani acidiginda ay cocuga bakamiyorsun diye basimi yerdi.

onun yaninda birsey olsa oglum neden dikkat etmiyorsun derdi...

nasil birbirimize girerdik
18 gün önce doğum yaptım, erken doğdu kilosu düşük oldu.
Ağrılarım var , hâlâ ağrıyor mu diyor herşeye muhalefet oluyor zannedersin 5 cocuk buyuttu bir yardımı da yok aksama kadar elinde telefon mac izliyor .

Slm kızlar bebek konusunda kv size de karışıyor mu . Yok öyle yapma şöyle yap onu verme şunu ver .onu giydirme şunu giydir bıktım artık.ben anneyim ve salak degilim
Tipik kv bizde de öyleydi . Şuan oğlum 13 buçuk aylık telefonda konuştuğumuzda çocuğu dışarı çıkar diye talimat veriyor sanki ben eve hapsediyorum 🤦🏻‍♀️ bıktım mı bıktım çok zor zamanlar da geçirdim psikolojik olarak ama beni zivanadan çıkardıktan sonra biraz azaldı. Şimdi bana sürekli sen azarliyosun diyo. Artık gece soylemedigim lafları düşünmüyorum çünkü söyleyip rahatlıyorum.

Nasıl vermeyim anne herşeye muhalefet olma dedim bı anda mama kesilirse kilo kaybı yaşar dedim eskiden mama mi vardı diye söylendi kendi kendine
Doktorunuz öneriyor mu? Sormamın sebebi burada doktor mama önermediği ve kilosunu normal bulduğu halde daha çok kilo alsın diye mama veren anne gördük. Eğer doktor tavsiyesiyse doktoru bunu önerdi, şimdiki bebekler de eski zamandaki bebeklerden değil doktor ne derse onu yapıyoruz diyeceksiniz.

Back
X