Her şeye karisiyor😠

18 gün önce doğum yaptım, erken doğdu kilosu düşük oldu.
Ağrılarım var , hâlâ ağrıyor mu diyor herşeye muhalefet oluyor zannedersin 5 cocuk buyuttu bir yardımı da yok aksama kadar elinde telefon mac izliyor .
Kucağına bebeği verirseniz belki bırakır maç izlemeyi. Biraz sorumluluk verin bence ona da.

Doktorunuz öneriyor mu? Sormamın sebebi burada doktor mama önermediği ve kilosunu normal bulduğu halde daha çok kilo alsın diye mama veren anne gördük. Eğer doktor tavsiyesiyse doktoru bunu önerdi, şimdiki bebekler de eski zamandaki bebeklerden değil doktor ne derse onu yapıyoruz diyeceksiniz.
Emmiyor o yüzden mama veriyorum canim az az yoğurt flan ver dedi bı de onlar iste bir ay sonra sebze corbalarina gececegiz

Emmiyor o yüzden mama veriyorum canim az az yoğurt flan ver dedi bı de onlar iste bir ay sonra sebze corbalarina gececegiz
E tabi ki mama vereceksiniz o zaman. Ek gıdaya başladığında da vermeye devam edeceksiniz hatta. Hiç takmayın kafanıza sadece doktoru dinleyeceksiniz ve herkese de doktoru böyle yapmamı söylüyor diyeceksiniz.

E tabi ki mama vereceksiniz o zaman. Ek gıdaya başladığında da vermeye devam edeceksiniz hatta. Hiç takmayın kafanıza sadece doktoru dinleyeceksiniz ve herkese de doktoru böyle yapmamı söylüyor diyeceksiniz.
Kendi kendine konuşuyor zaten hiç dinlemiyorum karşılık bile vermiyorum zaten

Oğlum meme tutmadığı için lohusalığımı dahada zorlaştırdı, her seferinde cevabını verdiğim halde tutmaz artık memeyi alıştırdın biberona diye başladı. Aç bırak o zaman memeyi tutar diye ısrar kıyamet. Ağzıma geleni söyledim cevabını verdim evine gitti, sonra geldi yine aynı muhabbet. Bilmem kime dedim o da artık tutmaz dedi, bilmem şununda tutmuyomuş kadın alıştırmış. Kolostrum gelirken senin vücudundaki yağ sütüne geçiyor çocuğa çok ağır geliyor sütün dedi.. Şimdide senin sütün çok yağlı bebeği çok şişmanlatıyor diyo.. Oğlum 2 aylık ve tombik bi bebek cidden, boyuda uzun. Bende zayıf bi kadın değilim, sen şişmansın sütün o yüzden yağlı demeye getiriyor. Ama gel gelelim hiç bi dediğine kulak asmıyorum. O da anlıyor inat yaptığımı.

Şu kayınvalidenin bebek yorumuna bozulmayan bir benim herhalde. Kadın kaç çocuk büyütmüş vardır bir bildiği diye düşündüm hep. Mantığıma yatmayan bir şey söyleseydi yapmazdım zaten. İlk kesi duyduğum bir şey söylerse nolur nolmaz diye bakıyorum internetten araştırıyorum, aklıma yatarsa uyguluyorum. Farkında olmadan belki fazla karışıyor olabilirler ama art niyet yok bence. Gelinlerin ben salak değilim diye bozulmaları garip geliyor asıl, çok yorum yapıyorsa duymayın. Abartırsa da verin cevabını. Neticede karışınızdaki insan sizden daha bilgili bırakın yardımcı olsun. Bu yorumu küçücük bebeğe mandalina veren kayınvalide tarzındaki insanları tenzih ederek yazıyorum

aslında vereceksiniz eline bebeği kendi baksın sizde kurula kurula oturup tv nizi izleyeceksiniz telefonunuzla meşgul olacaksınız keyif yapacaksınız

Ben 40 yasındayım
3. Çocugum
Üniversite mezunuyum
Akıllı biriyim cevremde sevilir sayılırım.
Hala karısıyor hala...(ben dinlemiyorum ama O karışıyor)

Küçük bebek kucakta olur benim bildiğim, yanlış mı biliyorum? Hani kucakta beslenir, kucakta gazı alınır falan?
Gazını çıkarması için alıyor tabi kucağına onun dışında kucak da oyun bebeği değil hem kilosu düşük doğdu 18 günlük bugün.
Bebekle ilgili şeylere yok demiyor zaten sorun benimle ama neden öyle yapıyor anlamiyoeum

Back
X