Her şeye muhalefetmişim...

6 yillik evliyim.
Ben senin gibiyim, esin sevgilin gibi.
Sana tek diyecegim kosarak uzaklas.
Sevgilin koyden bir kiz bulsun, sen entellektuel birini.
Neden diye sorma. Anlata anlata bitmez cunku.

Evlenene kadarrrr

Konuyu okudum, olaylari fazla didiklemek dogru değil bazi arkadaşların dedigi gibi karsi tarafi bayar, anlatma istegi birakmaz
Once karşındakini dinle, hemen ama diye baslayip itiraz etme, gercekten sana uymuyorsa kendi fikrini soyle
En yakinin da olsa, bazi sınırları asmamak gerektiğine inaniyorum

6 yillik evliyim.
Ben senin gibiyim, esin sevgilin gibi.
Sana tek diyecegim kosarak uzaklas.
Sevgilin koyden bir kiz bulsun, sen entellektuel birini.
Neden diye sorma. Anlata anlata bitmez cunku.
Neden diye soracağım :) açıkçası ben böyle şeylere çok takılmıyorum. Meslektaş olacağız zaten, karakterinin iyi olması benim için önemli olan. Yine de geleceği göremiyoruz tabi ki

Neden diye soracağım :) açıkçası ben böyle şeylere çok takılmıyorum. Meslektaş olacağız zaten, karakterinin iyi olması benim için önemli olan. Yine de geleceği göremiyoruz tabi ki
Nasilsa ben ne yazarsam yazayim sen kendi kararini vereceksin, o yuzden kendimi yormayayim simdi :)
Ileride hala beraberseniz anlarsin.

Sevgilinin kafa yapısı belli . Sen de bu kafa yapısına uygunsun . Yoksa bu düşüncede birisi ile ilişkini devam ettiremezdin. Yıl 2016 hala kadına karşı bu bakış açısı var . Geç gelirsin erken gidersin vs. vs. Sen evle ilgilen kocacığın bir erkek olarak tabi ki iş hayatında senden daha aktif olacak (!)
Hukuk fakültesi okuyorsunuz bir de ikiniz de . Hiç mi bir şey katmadı bu fakülte ikinize de ?

durum o kadar vahim değil. Bir evin 3. kızıyım ve annem babam bizleri asla pısırık yetiştirmedi. Hukuk fakültesi bana çok şey kattı ama bu fakülteden mezun olmasaydım da yine bende çok şey farklı olacaktı. Ancak insan ne kadar taviz verirse, karşıdaki de o kadarını bekler. Sevgilim ben taviz vermediğim sürece buna uyum gösteriyor. Ben taviz gösterirsem de işine geliyorsa neden sesini çıkarsın ki?? ona bakarsak istersen hiç çalışma da diyor, ben kendimi tamamen evime adasam buna da ses çıkarmaz, işine gelir. ama çalışmak istiyorum ve o da bir şey demiyor. Bu tarz söylemlerde bulunup benimle tartışmasının nedeni de benim sınırlarımı öğrenmeye çalışmak biraz da. çünkü onun açısından bakıldığında da benim hayatım ve kişiliğim de ona farklı geliyor. o da kendince korkular yaşıyor. hayatta hep şuna inandım; sevgi her şeyi çözer. Çözüyor da; üzüldüğümü görünce bir fikirlerinden ya da başka isteklerinden vazgeçiyor zaten. çünkü karşımda gerçekten üzerime titreyen bir Adam var, bu konuda Hakkını yiyemem.

Essiz veya cok eşli yaşamak???
Siz nerde yaşiyorsunuz?
Tam fikrim sizinle ayni diyecektim
Okuduğuma şaşdim.

Essiz veya cok eşli yaşamak???
Siz nerde yaşiyorsunuz?
Tam fikrim sizinle ayni diyecektim
Okuduğuma şaşdim.
Neden sasirdiniz? Essiz yasayan kadin yok mu? Ya cok partnerli kadin veya erkek?
Begenin veya begenmeyin, gelecegin iliskileri her zaman monogam olmayabilir.
21. yuzyila hos geldiniz,
ya da
insan tabiatinin gerceklerini anlayan daha humanist bir gelecege
Ama o gelecege sizin toleransiniz olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…