- 5 Haziran 2016
- 217
- 243
- 53
- 35
- Konu Sahibi cevizezmesi
-
Evet sanırım biraz törpülenmek gerekiyor. politik davranmayı pek beceremiyorum galiba. ama yapmak lazım :/ben de oyleydim. hatta lise donemimde hocam babami sahsi arayarak omrumde boyle ogrenci gormedim Allah evde size kolaylik versin demisti. ben hic oyle kurnaz olmadim hep kendim oldum. yapamadim yani. zaten zaaanla torpuleniyor insan akil sinirlari ocinde empati yapmayi ogreniyor. en azindan bende oyle oldu...
Sanki o an onun dediklerine hı deyip geçsem hep öyle olacağına zannedecek gibi geliyor, diyemiyorum. Belki de hı diyip geçmek lazımdırBazen insanların hayal kurmasına izin vermek lazım olmayacağını bilsenizde...
Her dediğime, her anlattığıma bu tepkileri veren biri açıkçası beni de bayar. İnsanın içinden bir şey anlatmak gelmez ki.sadece biri bi şey dediğinde "neden,Nasıl,niye,ama neden öyle, ama neden böyle" diye sorgulayan biriyim.( toplumda hep böyle Değilim, daha çok yakınlarıma)
Shotun alintisinda gordum ben bu kadar degilim ya en azindan once dinlerim sonra olacaksam duruma gore muhalefet olurumHer dediğime, her anlattığıma bu tepkileri veren biri açıkçası beni de bayar. İnsanın içinden bir şey anlatmak gelmez ki.
Aslında her dediğine değil, ben de abartılı anlattım biraz. Ama genel tavrım bu. Öyle gıcık gıcık da konuşmam ama hemen fikrimi söyler kendi yorumumu Katarım :)Her dediğime, her anlattığıma bu tepkileri veren biri açıkçası beni de bayar. İnsanın içinden bir şey anlatmak gelmez ki.
Neden öylesiniz peki?ben anlattığınızdan herşeye muhalefet bir yapı görmedim.
bana göre sorgulamak ,sonuca kusursuz yoldan ulaşmak için temkinli olmak.
bende böyleyim
koyun değilizki herşeye he diyelim.
Burcum Kova. Biraz ukala bir burç :) aslında muhalefetlik de değil de, dediğiniz gibi her şeye bir "ama" m var :)Ben de tanıyorum böyle muhalefet insanlar. Bir kaç kişi sana aynı şeyi diyorlarsa emin ol haklılardır.
Benim de çok sevdiğim arkadaşlarım var böyle. Dünya tatlısı insanlar, lakin sözümü bitirmeden, amaaa diye girerler olaya.
Belki onlara göre kritik yaklaşım, sorgulayan insan olmak bu durum; benim tarafımdan bakılınca da bazen "yaw ne desem zaten olumsuz yaklaşacak, 2 cümle ile anlatmam gereken durumu en az 10 cümle ile kendimi savunur pozisyona girmem gerekecek" diyor ya hiç mevzusunu açmadığım ya da he he diye geçiştirdiğim çok oluyor maalesef.
Burcunuz ne?
Gıcık gıcık konuşmadığınız sizin fikriniz, karşınızdakilere sormak lazım bir deAslında her dediğine değil, ben de abartılı anlattım biraz. Ama genel tavrım bu. Öyle gıcık gıcık da konuşmam ama hemen fikrimi söyler kendi yorumumu Katarım :)
kendisi sakin ve ılımlı olan insanlara karşıdaki biraz fazla geliyor sanırım :)İliskiniz bizim evliligimiz gibi bende senin gibiyim esimde sevgilin gibi sicakkanli girisken konuskan ve evet esime kalsa bende herseye muhaletim
haklısınız, azıcık daha dikkat etmem lazım. Aslında sevdiklerimin hayal ve fikirlerine çok önem veririm. benimki dilimde aslında, dikkat etsem iyi olacak :)Bir noktadan sonra herseyi elestirip muhalefet etmek karsi tarafa itici geliyor. Insanlar sozinle sohbet etmeyi, planlarindan bahsetmeyi birakabilir cunku hep bi zitlik duymak istemez kimse. Arada olursa tamam ama sunu dusunun bi yakininiz var heyecanla ne zaman ona birsey anlatsaniz hep bi muhalefet edilecek taraf buluyor ve hevesinizi kaciriyor ne dusunursunuz
yaş almayla alakalı sanırım sonradan başladı.Neden öylesiniz peki?
Nasıl sorguluyorsunuz mesela, insanların her dediğini iyice deşerek mi?
Kimlere karşı öylesiniz, sadece yakınlarınıza mı yoksa konuştuğunuz herkese mi?
Küçüklükten beri böyle misiniz yoksa sonradan yaşadıklarınızla gelişen bir şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?