4 ayda bir insanı tanımanız mümkün değil burda bize yazdıklarınıza göre evet çok iyi biri gibi görünüyor ama ya cicim aylarının büyüsüyle böyle ise??? Şu an o size kötü yanlarını göstermez gösterse de siz görmek istemez tolere edersiniz en önemlisi kendi adıma söylüyorum ben eğitim durumu benimle aynı olan biriyle evlenmeyi tercih ederim, erkek kadından eğitim olarak geride ise kendini ezilmiş hissedebiliyor siz öyle yapmasanız bile...Merhabalar KK nın en tatlı kadınları.
Beni burada az çok bilen bilir.. Başımdan felaket bir evlilik geçti. ve resmi olarak boşanalı 1 seneyi geçti. 4aydır karşıma çok iyi çok efendi , işi gücü epeyce yerinde bir beyfendi çıktı. Ailemin haberi de var. Yalnız bu ara dönem dönem bir atak geçiriyorum.. Çok korkuyorum (bu karşımda ki kişiden kaynaklı değil) . Bana bu kadar sevgi gösteren , bir dediğimi ili yapmayan , toplansanız 4 ayda 2 kere bile tartışmadığım bir adam var. Ailem pek sıcak bakmıyor. Nedenine gelirsekte ilk önce kültür farkını öne sürüyorlar ki böyle bir şey yok. Yani o doğu kültüründen biz ise istanbulda yetişmiş insanlarız. ikinci olarak sevgilimin maddi durumu oldukça iyi ve bu durum babamı çok düşündürüyor .Yani ilerde sana bu adam parasına güvenerek ya bir eziyet ederse diye.. Ve ailemin en önemsediği konu eğitim düzeyimiz. Ben üniversite mezunuyum sevgilim ise lise. Bu arada bir fark yaratmıyor şu an için ama ileri de bir sorun çıkar mı? bunu bilemiyorum..
Bunları bir kenara alacak olursak sevgilim şimdiye kadar ben bir şeyleri istemeden dahi yapmış bir insan. Aramızda asla maddi şeylerin konusu olmuyor. Maddiyat konusunda önceki evliliğimde çok acılar yaşadım . Önceki konularımı okuyanlar bilirler.. En basitinden açıklayıcı olsun diye bir örnekleme vermek istiyorum. Bana evlenme teklifi yapacağı gün herkesi ayarlamış ve benim çok beğendiğim bir mekan vardı orayı ayarlamış. Arkadaşlar beni arıyor akşama yemek yiyelim vs . Mekanda o beğendiğim yer. ve ben bir gidiyorum şok yaşıyorum. Harika bir masa.. çok özenilmiş bir yemek ve belki size çok basit gelecek ama kocaman uçan kalp balonlar. (HER ZAMAN kalp balonları olanlara çok özenmişimdir . Ama bunu ne ona ne başkasına hiç söylemedim) . Bana unutulmaz bir gün yaşattı anlayacağınız.. Her şeyden önemlisi bana verdiği huzur..
Şu anda ailemi ben zor bir şekilde ikna ettim. İnşallah kısa zaman için de nişanımız olacak.. sizden sadece tek bir şey istiyorum nolur dua edin.. Ve çok merakta ediyorum 2.evliliğini yapıp acaba yaşayan var mı?
4 ay evlilik kararı almak için çok kısa değil mi?
İnşallah bu seferki doğru insandır .
Bana sorsan kesınlıkle bekle derim .
Ama en doğru kararı sen verıceksın .
Çok mutlu ol
Mutlu olursunuz inş.
Fakat 4 ayda bir insanı tanımak zor.
Biraz daha zaman geçirmeden evlenme yoluna girmek hata yapamaya müsait bir konuma getiriyor sizi.
Kötü bir evlilikten sonra her şeyi 2 kere sorgulamak lazım.
4 ayda bir insanı tanımanız mümkün değil burda bize yazdıklarınıza göre evet çok iyi biri gibi görünüyor ama ya cicim aylarının büyüsüyle böyle ise??? Şu an o size kötü yanlarını göstermez gösterse de siz görmek istemez tolere edersiniz en önemlisi kendi adıma söylüyorum ben eğitim durumu benimle aynı olan biriyle evlenmeyi tercih ederim, erkek kadından eğitim olarak geride ise kendini ezilmiş hissedebiliyor siz öyle yapmasanız bile...
Çok teşekkür ederim. Yaşadıklarım bana olgun olmayı öğretti aslında. Ama ben hala şu düşüncedeyim evlenmeden bir insanı %100 tanıyamazsınız hatta evlenince bile. Ama olanlar olacakların göstergesidir. Umarım ki bu hali baki kalır. Size de mutluluklar :)Nisan olduktan sonra daha iyi tanirsiniz.Ikinci evliligim ve cok sukur ki mutluyum yeterince olgun bir insan oldugunuzu dusundugum icin yanlis bir karar vermeyeceginizi dusunuyorum..mutluluklar...
İnşallah çok mutlu olursunuz dikkatli ve temkinli olun siz yine de hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAslında biraz anlatım bozukluğu olmuş . 4 ayda aslında biraz ciddi bir adım atmak istedik diyelim . Yani sadece nişanlanma sürecini n başlaması olacak o . Nişandan sonra en az 1 sene kadar evlenmeyi planlamıyorum. Gerçi olaylar bir başlayınca çok değişik şekilde ilerliyor. Ama sizden en çok dua istiyorum. Şu kardeşiniz için dua edin lütfen..
Merhabalar KK nın en tatlı kadınları.
Beni burada az çok bilen bilir.. Başımdan felaket bir evlilik geçti. ve resmi olarak boşanalı 1 seneyi geçti. 4aydır karşıma çok iyi çok efendi , işi gücü epeyce yerinde bir beyfendi çıktı. Ailemin haberi de var. Yalnız bu ara dönem dönem bir atak geçiriyorum.. Çok korkuyorum (bu karşımda ki kişiden kaynaklı değil) . Bana bu kadar sevgi gösteren , bir dediğimi ili yapmayan , toplansanız 4 ayda 2 kere bile tartışmadığım bir adam var. Ailem pek sıcak bakmıyor. Nedenine gelirsekte ilk önce kültür farkını öne sürüyorlar ki böyle bir şey yok. Yani o doğu kültüründen biz ise istanbulda yetişmiş insanlarız. ikinci olarak sevgilimin maddi durumu oldukça iyi ve bu durum babamı çok düşündürüyor .Yani ilerde sana bu adam parasına güvenerek ya bir eziyet ederse diye.. Ve ailemin en önemsediği konu eğitim düzeyimiz. Ben üniversite mezunuyum sevgilim ise lise. Bu arada bir fark yaratmıyor şu an için ama ileri de bir sorun çıkar mı? bunu bilemiyorum..
Bunları bir kenara alacak olursak sevgilim şimdiye kadar ben bir şeyleri istemeden dahi yapmış bir insan. Aramızda asla maddi şeylerin konusu olmuyor. Maddiyat konusunda önceki evliliğimde çok acılar yaşadım . Önceki konularımı okuyanlar bilirler.. En basitinden açıklayıcı olsun diye bir örnekleme vermek istiyorum. Bana evlenme teklifi yapacağı gün herkesi ayarlamış ve benim çok beğendiğim bir mekan vardı orayı ayarlamış. Arkadaşlar beni arıyor akşama yemek yiyelim vs . Mekanda o beğendiğim yer. ve ben bir gidiyorum şok yaşıyorum. Harika bir masa.. çok özenilmiş bir yemek ve belki size çok basit gelecek ama kocaman uçan kalp balonlar. (HER ZAMAN kalp balonları olanlara çok özenmişimdir . Ama bunu ne ona ne başkasına hiç söylemedim) . Bana unutulmaz bir gün yaşattı anlayacağınız.. Her şeyden önemlisi bana verdiği huzur..
Şu anda ailemi ben zor bir şekilde ikna ettim. İnşallah kısa zaman için de nişanımız olacak.. sizden sadece tek bir şey istiyorum nolur dua edin.. Ve çok merakta ediyorum 2.evliliğini yapıp acaba yaşayan var mı?
Aynı fikirdeyimkalpli balonlar harika masa vs. bunlar en maço adamların da düşünebileceği şeyler. gözünüzde büyütmeyin.
hatta maço tavırlı adamlar için kadına iyi davranılan birkaç andan biri zaten..
4 ay çok kısa bir süre.
ailenize kulak verin.
sakin olun acele etmeyin..
Evet sürekli birlikteyiz diyebilirim. Bir kere şiddetli bir tartışma yaşadık ama o çizgisini hiç bozmadı ve beni de sakinleştirdi. Zaten eğer böyle bir adamsa çok mutlu olacağımıza eminim . Ama bir kere dilim yandı .. Bundan sonra güvenmek çok zor. Güzel temennileriniz için teşekkür ederimGünaydın.
Mutluluklar dilemek için geldim.
Kendi içine siniyorsa,yanında huzurluysan etrafı dinleme derim.
Herkes her an söyleyecek bir şeyler bulur.
4 ay sürekli görüşme içindeyseniz çok da az değil bence.
Şimdi nişan olsa en az 1,2 ay nişanlı kalsanız evlilik için 6 aylık flört yeterli bence. Yeter ki iyi tanı,iyi gez,iyi görüş,iyi kızdır. Evet iyice kızdır ki kızgınken tavrını/tepkisini iyice gözlemle.
Dualarım tüm hanımlara. Kadınlar hep mutlu olsun inşallah!
Rica ederim.Evet sürekli birlikteyiz diyebilirim. Bir kere şiddetli bir tartışma yaşadık ama o çizgisini hiç bozmadı ve beni de sakinleştirdi. Zaten eğer böyle bir adamsa çok mutlu olacağımıza eminim . Ama bir kere dilim yandı .. Bundan sonra güvenmek çok zor. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim
Sanırım 1 . evliliğinizde görmediğiniz ilgi ve alaka yoğunluğunu bu sevgilinizde tattığınız için doğru insan olarak görünüyor.
Belkide öyle.Ama bence sanki biraz zamana bırakmanız daha hayırlı olacak gibi.
Daha 4 ay olmuş diğerinden ayrılalı resmiyette lutfen sakin ve emin adımlar ile ilerleyin...
Bence kendinize sormanız gereken başka bir konu var.
bu adamı parası olmadan da sever miydiniz. lise mezunu kültür farkım var diyorsunuz. yinede evlenir miydiniz.
dünyanın binbir türlü hali var. birgünde insanlar beş kuruşsuz kalabiliyor.
sizi şimdi tatmin eden duygular, evliliğin ilerleyen yıllarında batmaya başlayabilir.
adamı mı seviyorsunuz yaşattığı hayatı mı. bence önce bunu düşünün.
2. kez evlenmek için aceleci davranmayın derim.
Yok hayır o hiç evlenmemişOda evlenip boşanmış mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?