Her şeye yeniden başlamak.. Desteğinize ihtiyacım var..

Rica ederim.
Çok mutlu olursun inşallah.
Bu arada okudum,1 yıl nişanlı kalmaktan bahsetmişsin.
Ben bunu yapmazdım ne yalan söyleyeyim,bir kaç ayda toparlanıp evlenirdim.
Ben böyle düşünüyorum ama sevgilim asla ve asla bu kadar beklemek istemediğini söylüyor. Ama bunu söylerken bile çok çekiniyor . Ve bir de şunu düşünüyorum evlenmeden ne kadar tanına bilir?

Valla eminseniz neden olmasın ki? Ama iyice sorun soruşturun derim.
Bir de düğün stresi ailelerin araya girmesi ile gerçek yüzü ortaya çıkar falan denmiş de düğün stresi hep maddiyattan dolayı olur. Paran varsa kafana göre her şeyi yaparsın. Ben düğün zamanımda hiç stres falan yaşamadım. Aileler de araya girmedi. Yani buna takılmayın derim. Kendi duruşunuzdan taviz vermeyin yeter.
Bir de o da boşanmış mı? Ailesi ne diyor? Bunları konuştunuz mu?

Ben böyle düşünüyorum ama sevgilim asla ve asla bu kadar beklemek istemediğini söylüyor. Ama bunu söylerken bile çok çekiniyor . Ve bir de şunu düşünüyorum evlenmeden ne kadar tanına bilir?
Öyle bir tarih yok maalesef.
İçine sindiği zaman doğru zamandır.
Allahım korusun,hiç kimseye %100 güven olmaz derler ama %99 güvenin varsa iş tamamdır bence.

zamandan ziyade kritik olaylarda verdiği tepkiler, tanımak konusunda ipucu verebilir. Aşkından Gözümüz kör Olmadıysa mantıklı düşünerek ipuçlarını alabilirsiniz. Tabii burda öyle konular var ki bir anda dönen düğünden sonra değişen erkekler hususunda bilemeyeceğim.

İnşallah çok ama çok mutlu olursunuz

eğitim düzeyi bazen sorun olabilio inşallah olmaz erkek tarafından..
onu geçtim acele etmeyin derim ikinci bi hata olmasın uzun süre nişanlı kalın zaten söylemişsiniz bi yıl kadar kalırız die..
Bide ben şunu söylüyüm size ailenin görüşünü almak iyidir sizi en iyi onlar tanıo onların fikirleri de sizi yönlendirmeli.. aileniz neden zor ikna oldu?

Yok o hiç evlenememiş . Ailesi ile bağları pek iyi değil aslında . Küçüklüğünden gelen bir durum diyelim.. Malum doğuda çok çocuk oluyor ya genelde. Sevgilimle ailesi pek ilgilenmemiş.. Bana hep bir başımın okşanmasına hasret büyüdüm ben der.. Ailesi beni biliyor ama detaylı olarak bildiklerini sanmıyorum..

Genel olarak çok sakin bir insan. Zaten yanında da pek çok kişi çalıştığı için biraz onda alışkanlık olmuş çözüm odaklı davranmak.. Ona karşı içimde bir sevgi var ama gözümü kör eden cinste değil ki zaten kimseye karşıda o şekilde olamıyorum. Her zaman endişelerim beni durduruyor..

Aileme kızacaksınız belki ama en büyük sebebi biraz dış görünüşü. Yani bana göre dışı da çok güzel ama dışından da önemlisi kalbi.. İnanın 1 gün bile birbirimizi görmesek hem özlüyoruz hem de sanki aylardır görmüyor gibi oluyoruz. Eğitim olarak ise lise mezunu ama kendini epeyce geliştirmiş bir insan..

Hımm burası ilginç değil mi? Yani aile çok önemli.
Şimdi size bir durum anlatayım. Çok yakın bir tanıdğım da aynı böyle birine aşık oldu falan filan aradan ne kadar zaman geçti meğerse adam evliymiş hem de dini nikahlı, çocukları falan varmış. Birincisi bu.
İkincisi de belki dedikleri doğrudur ama ben olsam ailesine beni anlatmayan, ailesiyle arası iyi olmayan birinin ailesini araştırırdım. Doğuda evet çok çocuk olur ama aile bağları aşırı kuvvetlidir. Biz de doğuluyuz erken yaşta hayata adım atarlar çocuklar, şehir şehir gezerler ama ailelerden kopmazlar.
Bence memleketine gidip bir soruşturun derim. Çünkü her şey olabilir. En kötü ihtimalleri düşünerek hareket etmeniz gerekiyor.

Ayy Allah korusun ama aklıma gelmedi değil söyledikleriniz. Ailesine baktırdım ve çok şükür hiç öyle çoluk çocuk vs çıkmadı. Ailesi de bölgede bilinen kendi hallerinde insanlar. Babası daha önce batmış ve benim sevgilim bütün borçlarını ödemiş vs vs. Yani ailesine sadece uzak diyelim. Yoksa annesine vs benimle olan durumunu anlattı. Ama bence sanırı biraz da tepki verirler diye( ki tepki verseler bile asla umursamaz) canımız sıkılır ve ben kırılırım diye bizi mesafeli tutyor

anladım canım yok kızmam olabilir ama tamamen benm düşüncem sanki bana ailenin içine sinmemiş de dış görünüşü bahane etmişler gbi geldi dış görünüş en son neden yani.. ailesi de sizi detaylı olarak bilmemesi ilginc bilemiyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bi sorun çıkmaz

2.Evlilikler cesaret işidir.
Ben 12 yıldır bu cesareti gösteremeyengillerdenim.
Öncelikle cesaretiniz için sizi kutluyorum.
İster 1 sene ister 11 sene nişanlı kalın hiç farketmez.
Aynı evde yaşamadan aynı yatakta uyanmadan tam anlamıyla tanımanın imkansız olduğunu düşünenlerdenim.
Umarım çok mutlu olursunuz.

Hımm anladım, inşallah gönlünüzce olur her şey. Biraz daha zaman geçirin ve ailesyle tanışmak istediğinizi de söyleyin bence.

Hımm anladım, inşallah gönlünüzce olur her şey. Biraz daha zaman geçirin ve ailesyle tanışmak istediğinizi de söyleyin bence.
Evet ona mutlaka ailesi ile tanışmak istediğimi söyledim..
Umarım her şey çok güzel olur . teşekkür ederim yorumlarınız için

Bence nisan icin bile erken zaten yeni bosanmisisn.. ben olsam biraz gezer tozarim.. bekarlign tadini cikaririm yani

Ben eşimle tanıştıktan 3 ay sonra evlendim. Ve herşey çok yolunda. Annem 30 yıl sonra babamın bambaşka biri olduğunu öğrendi ve zamanında uzun süre nişanlı kalarak tanıyarak evlendiler. Sözün özü şu ki bir insanı tanımak ya da tanımamak zamanla olmuyor ne yazıkki. Evlilik şans işi umarım şansın yaver gitmiştir bu sefer ama nişanlıyken iyi ölç tart gördüğün ufak şeyleri aman deyip yok sayma. Ben üniversite mezunuyum eşim lise terk ve bizim aramızda hiç soruna yol açmadı bu. Annemle babam aynı meslekte aynı okuldan mezun olmalarına rağmen babam annemi sürekli ezdi. Kişilik bozukluğu aşağılık kompleksi ile alakalı erkekler istemez cart curt değil. En doğru kararı sen verirsin. Umarım çok mutlu olursun

Bence konunun başlığında da söylediğiniz gibi herşeye yeniden başlayın... içiniz rahat olsun. Evlenilmesen tanınmıyor insanlar ama az çok belli ediyorlar bu böyledir... benim çevremde çok ikinci evliliğini yapmış insan var biri de halamdır gerçekten hayatını yaşıyor... siz içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın mutluluklar diliyorum

Ne güzel yazmışsınız.. Kesinlikle kompleks çok başka bir şey. Benim eskisi de aynen bu şekildeydi aynı okuldan mezun olmamıza rağmen beni sürekli ezmeye çalışıyordu . Sen ne anlarsın? Ne bilirsin ? vs diyerek . Biz nişanlanmadan da sonrasında da çok kavgalar ediyorduk ama hep bir şekilde beni kandırıyordu.. Ama sevgilimle hiç bir doğru düzgün tartışmamız dahi olmadı.. Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için

Öncelikle halanıza mutlulukla diliyorum. Evlenilmeden tanınmadığı konusunda hem fikiriz. İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…