Her şeyi bırakıp gitmek istiyorum...

ben seni kotulemiyorum yanlis anlasilma olmasin , genel dusuncem bu sadece , kendine hesap verebiliyorsan onu da uygularsin

ben seni kotulemiyorum yanlis anlasilma olmasin , genel dusuncem bu sadece , kendine hesap verebiliyorsan onu da uygularsin

karısının alyansını bile satıp küfür eden bir zavallaıdan boşanma sürecinde sivrilmiş bir fikir bunun ki ama bitip gitmesine rağmen onun da değil üç çocuklu bir adamdan karısını boşatan ablasının sorması canımı sıktı sadece

erçin hanım bunda hemfikiriz...

Anlatmak istediğim ahlak gibi bir değeri sadece yürekte aramak lazım

evet dogru ama yurekte var olan disarida yansir ama , neyse ya onu bunu bosverin o zaman kendinizden eminseniz duygularinizdan uygulayin isteklerinizi,

karısının alyansını bile satıp küfür eden bir zavallaıdan boşanma sürecinde sivrilmiş bir fikir bunun ki ama bitip gitmesine rağmen onun da değil üç çocuklu bir adamdan karısını boşatan ablasının sorması canımı sıktı sadece

sanırım eski görümcen evli bir adamla birlikte oldu o da karısından boşandı. E bunu yapmış birnin şimdi senin yeni ilişkini sorgulaması çok normal değil mi?
Biraz olsun kendini rahatlatmak istemiştir ayrıca boşversene eski eşin ve çevresiyle bağlantını kopar bence çevrani daraltman gerekirsede yap bence.
Eskiden banada laf taşımaya çalışan tipler vardı çevremde şimdi hiç biri kalmadı. İnan daha iyi oluyor.

sanırım eski görümcen evli bir adamla birlikte oldu o da karısından boşandı. E bunu yapmış birnin şimdi senin yeni ilişkini sorgulaması çok normal değil mi?
Biraz olsun kendini rahatlatmak istemiştir ayrıca boşversene eski eşin ve çevresiyle bağlantını kopar bence çevrani daraltman gerekirsede yap bence.
Eskiden banada laf taşımaya çalışan tipler vardı çevremde şimdi hiç biri kalmadı. Inan daha iyi oluyor.

bunu yapan eskiden en iyi arkadaşım dediğim biri....... Sabah aradı saçma sapan bişey için
bende şaşırdım ama altında başka sebep varmış
yanılmamışım :(

herkes kardeşinide biliyor senide daha düşünüp canını sıkıyorsun kimse için mutluluğunu eksiltme birbirimizi seviyoruz demişsin eeee kapat kulaklarını devam et yoluna eşin iftira atıp, dayak atıp, küfür edip adam olunamayacağını öğrensin mutluluğun daim olsun herkese 2. şans kolay doğmuyo kıymetini bil başkaları ne dedi diye yaşama...

herkes kardeşinide biliyor senide daha düşünüp canını sıkıyorsun kimse için mutluluğunu eksiltme birbirimizi seviyoruz demişsin eeee kapat kulaklarını devam et yoluna eşin iftira atıp, dayak atıp, küfür edip adam olunamayacağını öğrensin mutluluğun daim olsun herkese 2. şans kolay doğmuyo kıymetini bil başkaları ne dedi diye yaşama...

:46: Saol valla daydrea içimi rahatlattınn

çocukluklarından beri bu tip işlerlşe uğraşmış insanlar..
Babası anneyi aldatmış boşanılmış kız kardeşi bir başka yuva ayırmış
vs vs...
Sanırım normal :26:

Eşinin saçma sapan lafları, tesadüfen can bulmuş sadece :)
Hisleri kuvvetli bir adammış demek , sizi yanyana otururken görmesiyle sadece, ileride birbirinizi seveceğinizi hissetmiş :1: :1:
Boşver canım, sen kendi içini biliyorsun. O zaman bu ilişki var mıydı ? Aldattın mı ? Hayır ....
Bu ilişki şimdi oluştu, bunu biliyorsun ... O yüzden senin için huzurlu rahat olsun.​

eşinizin iftira attığı insanla birliktesinz.....yani anlam veremiyorum biraz empati kurun durup dururken ortada bişey yokken kimse kimseye iftira atamaz kendinizi eşinizn yerine koyon
ve aynısını eşiniz yapasa eminimki aynı tepkiyi sizde verirdiniz...umarım hakkınızda hayırlısı olur..

Simdi kendinizi esinizin yerine koyun...
Siz esinizin bir kadinla iliskisi oldugunu dusunuyorsunuz vs vs...
ve bosaniyorsunuz bu sebepten veya farkli sebepten
bir süre sonrada esinizin o kadinla birlikte oldugunu ogreniyorsunuz
Hakli oldugunuzu dusunmezmisiniz?

Kızlar, konusahibi, eşinin yerine kendini koysa ve aynı durum olsa, tabiki haklı olduğunu düşünür.
Ben de , demek ki haklıymışım derim...
Ama bu gerçeği değiştirmez ki ya ...
Önemli olan ALLAHIN bildiği... :)

[sıze=2]kızlar, konusahibi, eşinin yerine kendini koysa ve aynı durum olsa, tabiki haklı olduğunu düşünür.
Ben de , demek ki haklıymışım derim...
Ama bu gerçeği değiştirmez ki ya ...
önemli olan allahın bildiği... :)
[/sıze]

valla dediğin gibi :)
allahın bildiği vicdanın ne söylediği önemli sanırım....
Gerçek değişmiyor

Eğer kendinden eminsen yolunuza taş atanların kuru lakırdısına itimat etmeyin. O taşları yolunuzdan çekin ve çok mutlu olun.
Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
şuandaki beraber olduğunuz kişiden sakladığınız birşey yoksa korkacak bir durumda yok,onada anlatın söylenenleri..gelebileceğini düşündüğünüz kötülüklere karşı hazırlıklı olur..

Dünya hali iste, Eski esinizin size iftira attigi kisiyle evlenmek var demekki kaderinizde.
Eger gercekten sadece iftira ise, allah biliyor, Kul bilmesede olur.

Konubaşlığına dikkat ettiniz mi.
Herşeyi bırakıp gitmek istiyorum.
Aslında bu başlık çok şey anlatıyor.
Böyle düşünen bir insanın kurtulmak istedikleri var bence.
Ben de eşimden ayrıldım. Biriyle evlenecek olsaydım eski eşim ne derse desin umurumda bile olmazdı.
Asla bişeyleri bırakıp gitmek, meali birşeyleri göze almak, vazgeçmek gibi bir düşüncem olmazdı.

Back
X