insanin dusunceleri durusu kisiligi hayatina yon verendir
erçin hanım bunda hemfikiriz...
Anlatmak istediğim ahlak gibi bir değeri sadece yürekte aramak lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanin dusunceleri durusu kisiligi hayatina yon verendir
ben seni kotulemiyorum yanlis anlasilma olmasin , genel dusuncem bu sadece , kendine hesap verebiliyorsan onu da uygularsin
erçin hanım bunda hemfikiriz...
Anlatmak istediğim ahlak gibi bir değeri sadece yürekte aramak lazım
karısının alyansını bile satıp küfür eden bir zavallaıdan boşanma sürecinde sivrilmiş bir fikir bunun ki ama bitip gitmesine rağmen onun da değil üç çocuklu bir adamdan karısını boşatan ablasının sorması canımı sıktı sadece
sanırım eski görümcen evli bir adamla birlikte oldu o da karısından boşandı. E bunu yapmış birnin şimdi senin yeni ilişkini sorgulaması çok normal değil mi?
Biraz olsun kendini rahatlatmak istemiştir ayrıca boşversene eski eşin ve çevresiyle bağlantını kopar bence çevrani daraltman gerekirsede yap bence.
Eskiden banada laf taşımaya çalışan tipler vardı çevremde şimdi hiç biri kalmadı. Inan daha iyi oluyor.
herkes kardeşinide biliyor senide daha düşünüp canını sıkıyorsun kimse için mutluluğunu eksiltme birbirimizi seviyoruz demişsin eeee kapat kulaklarını devam et yoluna eşin iftira atıp, dayak atıp, küfür edip adam olunamayacağını öğrensin mutluluğun daim olsun herkese 2. şans kolay doğmuyo kıymetini bil başkaları ne dedi diye yaşama...
Saol valla daydrea içimi rahatlattınn
rica ederim bunlar gerçek bi kk üyemiz enes ti galiba onun hayatını okuduktan sonra açım değişti sende bi oku derim sonra düşünmekten vaz geçersin rabbim onada yardım etsin hepimize
[sıze=2]kızlar, konusahibi, eşinin yerine kendini koysa ve aynı durum olsa, tabiki haklı olduğunu düşünür.
Ben de , demek ki haklıymışım derim...
Ama bu gerçeği değiştirmez ki ya ...
önemli olan allahın bildiği... :)[/sıze]