her şeyi elime yüzüme bulaştırdım :'( ?

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
arkadaşlar buraya yazacağım son konu bu. size her şeyi en baştan anlatmak sitiyorum. son kez..

biliyorum bana çok kızacaksınız ben de kendime kızıyorum. bu benim de hatam biliyorum. ama anlatayım. çocukluğumdan beri hep kötü olaylar yaşadım. babam terk etti annem alkolik oldu kötü yola düştü. ben tacize uğradım çocuk yaşta. ama bunca yaşananlara rağmen Allah dedm ve ayağa kalktım. okudum en iyisi üniversitelerin birinden mezun oldum. 20 yaşındaydım biri çıktı karşıma. ilk kez seviyordum. o 24 yaşındaydı. o da ilk kez seviyordu. zamanla güvendim inandım en baştan evlenicem seninle diyordu. hayatımı anlatttım ona evleneceğiz bilmeli diye o zamanlar ben seni kimsesiz bırakmayacağım diye sahipleniyordu. hoşuma gitmişti. inanmak istedim inandım da. öyle güzel sevmiştti ki beni yaralarım iyileşiyordu. zamanla ben onu daha çok sevmeye başladım o ise yavaş yavaş kaybediyodu ilgisini. ama yine çok seviyormuş gibi yapıyordu. sonra zaman içinde nefsimize yenik düştük benimle olmak istedi başta reddetsem de ona güvendiğim evleneceğimizi sandığım için kabul ettim. olduk. sonra yine devam ettik. 3 sene sürdü ilişkimiz. ailelerimiz biliyordu bu kış nişanlanacaktık. ama iki ay önce terk etti beni. benim de hatalarım varıd çocukluğumun tüm acısını ondna çıkarıyordum. yani hırçın bir kızdım hayat bana hırçın olmayı ve kavga etmeyi öğretmişti çünkü. sevilmek çok istiyordum. babamın vermediği sevgiyi ailemde görmediğim sevgiyi de istedim ondna yalnızca aşkı değil. ağır geldi tabi. ama ben en baştan demiştim bak zor olur ben böyle böyleyim yaşadıklarım bunlar diye. ben her zaman yanındayım güven bana demişti. şimdi ise terk etti sevmiyorum seni diyerek.üstelik ayrılmadan 20 gün önce yine benimle birlikte olmuştu. sevmiyordu madem, madem ayrılacaktı (bana uzun zamandır ayrılmayı istediğini söyledi) neden benimle oldu, neden evleneceğiz dedi. ailemde kaybettiğim güveni onda toplamıştım ben giderken her şeyi götürdü. seviyorum gitme dedim yalvardım ona. benbu kadar sevilmek istemiyorum senin hayatın zor hep mutsuz gelemiyorum mutsuzluğa dedi.başlarda hep yanında olacağım ben seni mutlu edeceğim diyen insandı bu. yıkıldım.. dün konuştuk en son. pişman olursun dedim. ben yüz çevirdiğim yere dönmem dedi. hak ettim ben bunları. kendi düşen ağlamaz diyeceksiniz biliyorum. ama inandım işte toydum güvendim. gerçekten sevdiğini sandım belki de sevdi ama bitti işte. terk etti.bu kadarını da hak etmemiş olmalıyım. kendime gelemiyorum ortada kalmış gibi hissediyorum. o beni istemiyor.. ona yalvarark kendimi de küçük düşürdüm.az önce bana beni engelle dedi. sen ben engelleyince ezik hissediyorsun dedi. artık dayanamadım beni kırışlarına.. seni engelleiyorum ama şunu bil benim gözümde artık sevmediğin bir insanla yatıp 20 gün sonra da bırakacak kadar karaktersizsin. benim bu yetim başımın hakkını allah senden sorsun dedim ve o beni engelledi.

arkadaşlar sanmayın ki işlediğim günahın sebebi yalnızca o. kimse zorla olmadı biliyorum. ben de yenik düştüm ben de istedim. ama bu biraz da güvendiğim içindi sandım ki sonsuza kadar yanımda kalacak.. öyle demişti çünkü. hep yanındayım evlenicez demişti.kendi yanlışlarımı biliyorum ne yazık ki hala daha seviyorum da şimdi ben nasıl kalkacağım, onu nasıl unutacağım nasıl yenidn yaşama döneceğim nolur yardım edin?

Çalışmıyorsan işe başla, çevre yap, kitap oku, pc.de oyunlar oyna, resim yap...
Onu aklına getirmemeye ve güçlü olmaya çalış.

Bittiyse bitmiştir, önce bunu kabul etsen iyi olur. Onu tek dayanak olarak gördüğün için vazgeçilmez sanıyorsun. Aslında ihtiyacın olan güç senin kendi elinde. Mutluluğunu kimseye bağlama. Bak ne güzel eğitimini en iyi şekilde tamamlamışsın, kendine güzel bir yol çiz. Aşkmış sevgiymiş onlar zaten beraberinde gelir. Bugün gelmezse yarın gelir, acelesi yok. Belki yalnız kalman gereken bir dönemdesindir. Bu dönemi kendini geliştirmek veya sosyalleşmek için kullanabilirsin. Sana değer vermeyen kişiler sadece zarar verir. Uzak olsunlar daha iyi.
Bir dahaki ilişkinde ailenden fazla sözetme. İçyüzünü bildikleri zaman zayıflığını kullanabilirler. Ailenle ilgili soruları yuvarlak cevaplarla geçiştirebilirsin. İçini çok açma, kimse açmıyor zaten.

Niye kinayalim seni kimin ne hakkı var buna?

Ahlak bekçiliği yapan dini fetva veren birkaç üye çıkacaktır ama herkes kendi hayatından sorumlu.

Seni kullandığını düşünme çünkü sen eşya değilsin ki biri kullansın.

Sevmiş birlikte olmuşsun sonra da bitmiş.çok uzme kendini.her acı geçicidir.

eminim şu an benden nefret ediyo
şu an benden nefret ediyor ya da kurtulduğuna şükrediyordur.. bunu bilmek beni çok üzüyor. oysa ben sadece çabalamak istedim bitmesin diye..daha da düştüm. kendime güvenim insanlara güvenim sarsıldı.

Yaşadığın ilk terk edilme, dolayısıyla da ilk aşk acısı bu sanırım. İlk olarak bu acıyı hayatındaki diğer zorlukların bir uzantısı olarak görmeyi bırak. bi kere tv'de bir uzman demişti, aşk acısı evlat acısından sonra geliyormuş. yani işin zor.

Ama şöyle düşün, bu acıyı yaşamayan insan evladı yoktur heralde. hepsi de geçecek diyorsa buna inan, biliyoruz ki söylüyoruz.

Zamanla geçecek. Tecrübeyle sabit.

Sevmişsin yaşamışsın. Keşke herkes ilkini sevdiğiyle yaşasa...
üzülme sürekli bu yüzden de kendine kızma. Yazının çoğunda bundan bahsetmişsin. Kimse sana hesap soramaz senin bedenin senin hayatın.
Elbet düzelecek geçecek bu günler...

aynen öyle.. bilemedim ki susmayı hiç. paylaşmak anlatmak anlaşılmak sitedim. acısın diye değil.. hani neden hırçınım görün anlasın diye. hata yapmışım. bundan sonra ddaha akıllı olacağım kesin. sadece ona akrşı hala sevgi duyuyorum bu beni incitiyor.

Geçti,bitti. Hatalar ders çıkaralım diye var. Unutmaya çalışıp dimdik ayakta durma zamanı.

Allah aşkına bir düşünün yukarıda ilk anlattıklarınız bu adamla olanlardan daha ağır.
Bismillah deyip yeniden tutunun hayata.

Belki de hayata karşı olan bütün hıncınızı bu adamla birlikte attınız. Yuvanızda yaşayacağınız sorunları Allah böyle engellemiş oldu. Evlilikteki sorun hiç bir şeye benzemez. Kendi ailenizden pay biçin. Ve bundan bile şükür payı çıkarabilirsiniz.

Cok sevmissin, seni mutlu eden 3 guzel yıl yasamissin, neden yasadiklarini yanina kar saymiyorsun?
Birak artik bitmis, guzel cirkin hatiralar kalmis sana, yasanmisliklar kalmis, 10 yil sonra dönüp bakip guleceksin belki. kendini harap ettigine deger mi?

Namussuz namuslu. Tam buadama gore bir ad olurdu.

çok haklısınız. böyle düşünmemiştim.

ben şu an yeniden ailem tarafından terk edilmiş gibi hissediyorum. hani her şeyim yapmıştım ben onu sadece sevgilim değil.. şimdi o gidince kimsesiz sokak ortasında kalmış gibiyim. biliyorum geçecek.. ama geçene kadar çok canım yanıyor. sevdiğim insna tarafından sevilmek sonsuza dek sevilmek istemiştim olmadı. iki ay byunca peşinden koştuğum ve onu bunalttığım için o artık geçmişe baktığında beni gülümseyerek hatırlamayacak buna da üzülüyorum. isterdim ki hatrında gerçekten sevdiği değer verdiği biri olarak kalayım. ama ben bunu beceremedim

Sen kendini sevip saygi duydugun surece kimse sana kizip kinayamaz.Ne yasadiysaniz yasadiniz bu sizin aranizda olup bitmis bir sey.Kimsede ahlak bekciligi yapacak kadar masum degil.Hatalarindan ders cikarip daha saglam ayaga kalkman lazim.Sirf iliski yasadin diyede kendinden bir sey kaybetmis kullanilmis hissetme erkeklerin hangisi hissediyor boyle?3 cocukla kapiya konulmadin bi iliski yasadin ve kotu sonuclandi boyle dusun detaya inersen cikamazsin.Evet guvenin sarsildi ama simdi ne yapman gerektigini kime guvenecegini ogrendin.Hepimizin basindan guven sarsan bu tarz iliskiler geciyor ama kimse sonsuza kadar yalniz mutsuz yasamiyor.Biraz kafani dinle mutlu olacagin seyler yap zamanla gececek.

Güvenin sarsılmasın bunlar hayatta olan şeyler.

Uzun zamandır ayrılmak istiyordu ama ayrılmadan 20 gün önce benle birlikte oldu demişsin.E sen neden senden ayrılmak isteyen bi adamla birlikte oldun.

Kimse senin günahını sevabını yargılayamaz ama 3 sene boyunca adamla birlikte olurken aklına gelmeyen günaha ayrılınca da takılmayıver bi zahmet.Bugün barışsan yine aynı şeyi yaparsın çünkü derdin bu değil bunun üzerinden kendine yüklenme.

Adam pişman olmayacak biliyorum su an hala pişman olup dönecek sanıyorsun ama hayır dönmeyecek.Önce bunu kabullen sonra da hayatına devam et.Bunca lafa hala nasıl bu durumda oluyorsun hayret bi şey zaten.

öncelikle 3 sene boyunca işlediğim günahın pişmanlığını hep yaşadım. aylarca görüşmediğim bile oldu. ama yenildim nefsime. neyse bunu açıklamayacağım. ayrılacağını bile bile olmadım. bana ayrılmayı uzun zamandır düşündüğünü o 20 gün sonra söyledi. yani bilmiyordum. yaptığım hiçbir hatayı savunacak değilim. ben zaten yeterince farkındayım. asla dönmeyeceğini de biliyorum. ben zaten bana döner mi değil bundan sonra bu kadr dibe inmişken naısl ayağa kalkacağım diye sormuştum. yine de yorumunuz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…