her şeyi elime yüzüme bulaştırdım :'( ?

sevgili konu sahibi,

ah ne hayatlar umidiyle zamansiz yollara dustuk, diye baslar sevdigim bir sarki. Devaminda da noktalar:

- Ben de herkes kadar yandim.

yasamak zorunda kaldiginiz agir cocukluga ragmen bir okul okumussunuz. demek ki yarinlara inanmaktan hic vazgecmemissiniz. yitik cocukluk yasayanlar genelde yarina inanmaz ve en basta da okula tutunmazlar.

bunu ozellikle vurgulamak istedim. bugune dek tutundugunuz yarinlardan lutfen herkesin yasadigi bir sevda cizigi icin vargecmeyin.

guvenmek suc degil. inanmak ve sevmek ise asla... kalbi emanet ederken, bedeni emanet etmis olmak da...

kiymetini bilememis olanindir vebali.

kendinizi toparlayin, hayatiniza tutunun. yasadiklarinizi unutun ve bir daha biriyle yol almak istediginizde paylasmayin.

durust olmak cok ince bir cizgidir. kime tamamen durust olacaginizi inanin bana hissedeceksiniz.

@FahriyeablaM

Daha yasin cok genc onun o guzel sozlerine inanmissin bi hata islemissin ama hatalar insanlar icindir kmseye hesap vermek zorunda deglsn suanki yasadgn acilar sana cok buyuk tecrube katicak sana hayat anlaminda emin ol hersey zamanla kullenir onemli olan busaatten sonra aklini basina alip daha guclu ayaklarin yer daha saglam basiyo olman....

Ya boşversene gülüm. Sagliklisin hem bedenen hem zihnen. Ha Allah diye carpan bir kalbin de var olmus bitmis. Yasanmasi gerekiyormus. Vaki olanda hayir vardir. Demekki senin icin bu hayirliymis belki bilmeden sen bu adamla 3 sene beraber olmasaydin basina daha kotu seyler gelecekti ya da baska bir acidan dusunuraek yasadiklarinin hepsi bir derstir gelecek icin. Yanlislari anla bir daha yapma. Bak benden sana abla tavsiyesi derdine derman olmayacaksa gercek anlamda kimseye derdini anlatma. Ister esin ister arkadasin olsun. Insanlar dertli insani sevmezler zaten herkesin yeterince derdi bir de ekstradan bir dertle ugrasmak istemezler. Neseli ol ki insanlar yaninda mutlu olsun gitmek istemesinler. Hem neseli olmayacak ne var. Birak anne babayi senin tercihin degildi onlar. Sen kendinden mesulsun. Bir daha da aileni esine bile anlatma. En ufak olayda hemen basa kakilir. Anlatmak zorunda isen en az haliyle anlat. Kendini sev. Bosversene oyle bir adami ya coluk cocugunla oryada biraksaydi simdi birakmasi daha iyi en azindan

çok haklısın. şöyle bir şey var ki hiçbir zaman başım önde gezmedim, kimseye karşı zayıf durmadım, hakkımı aradım ehr yerde hiç kenarda beklemedim gittim aldım istediğimi. onu tanıdım ve bi baktım sanki onu beklemişim gibi gücümü kaybettim. bu nasıl bir şey söylim.. hani yüzmekten yorulursun kıyıyı görürsün dinlenmek istersin. böyle bir şeydi. bir tek o bildi zayıflığımı, o bildi yaramı. hakkını yemem çok da destek oldu. ama meğer biriktirmiş o da içinde. hani diyorsun ya seni ayrı yolda bırakmış bir şerefsiz diye.. burdaki çoğu kişi ne var sevgisi bitmiş ayrılmış medenice dedi.. ben düşündüm ki o zaman ben hatalıyım kimse yarı yolda bırakmadı o zaman dedim. ben suçlu gördüm kendimi. sonra onu melek yapıp daha çok sevdim. böyle işte.. ama çok haklısın.

Yaşadığın olay çok basit ama sen bunu dramatik hale getiriyorsun..Ne varki sevdin birlikte oldun kadınsın güçlüsün yaptığın şeyin arkasında dur o hain çıkmış seni bırakmış ama şöyle düşün millet evliyken boşanıyor her ilişki birgün bitebilir..Geçmişim diyorsun adı üstünde geçmiş bitmiş bunlara takılma geleceğe bak üniversite okumuşsun yada okuyorsun ayaklarının üstünde duruyorsun sağlıklısın şükret bunlara..erkeklere çok fazla anlam yüklüyorsunuz onlarda kadını elinin kiri olarak görüyor bence güçlü ol ve ezdirme kendini başka şeylerle uğraş ölünmüyor aşk acısından biri gider biri gelir daha iyisi gelir

söyleidkleriniz o kadr umut verdi ki.. çok teşekkür ederim. elbette her zaman inandım ve inanıyorum yarınlara.

Adamin beraber olasi gelmis olmus. Senin gibi anlam yuklememis iste. Kac gundur geri dönecek mi temali yazilarin ana sebebi buymus demek. Bekaret!

şu an çok yanlış düşünüyorsun. ama sorun değil istediğini düşünmekte özgürsün.

birlikte olmanın pişmanlığı ve onun sevgisini kaybetmenin üzüntüsü içindeyim tam olarak böyle.
Kendinin de kabul ettigi seyi ben deyince neden yanlis oluyo? Bekaret iste konu.

Sana tavsiyem,belki ileri yaşamında kırılmamak adına daha dikkatli olursun diye söyleyeceğim ; erkekler bazen cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için seviyorum numarasına yatar...eğer sonrasında cinsellik yaşadığına pişman olacaksan,bir daha hemen güvenip tüm sırlarını kapılarını açma temkinli ol.

büyük konuşmak istemem ama Allah bir daha bana bu günahı yaşatmasın.dersimi çok iyi aldım

Öyle düşünmekte de sen haklısın. Çünkü insan sevince hakaret bile duysa haklı bi taraf buluyor. Ama dışardan bakan 3.goz daha iyi görebiliyor bazen. Seninle 20 gün önce hiçbir şey yokmuş gibi, hala büyük sözler ederek seninle birlikte olması şerefsizlik değil de nedir medenice ayrılmış diyenlere soruyorum. Olaylara bakarken kendi hayatlarinizi kıstas alıyor olabilirsiniz ama herkes aynı hayatı yaşamıyor. Medeniyet bu değil.

Madem birbirinizin üzerinde emeğiniz var seni bu gidişe hazirlamaliydi. Bunalmış olabilir, sıkılmış olabilir herkes birbirini sonsuza kadar sevecek diye bir sey yok ama sana kendini olabildiğince dipte hissettirecek bir biçimde gıdiyorsa bence bu en adi şerefsizliktir. Keşke sen de dediğim gibi normal hayatta gösterdiğin dik duruşu o giderken de gösterseydin. Ama pişman olma sakın. Yaşadığın hiçbir şeyden pişman olma hatalarından da. Herkes hata yapar ama tekrarlamamak kaydıyla.

Burda seninle şu an yaşadığın acıyı çekmiş ve ayağa kalkmış çok fazla kadın var bundan güç al, ben de dahil. Hepimiz biliyoruz sanki yarın gün hiç dogmayacakmis gibi hissettiğini ama her şeye inat sabah oluyor ve o acı her sabah olduğunda biraz daha azalıyor. Bu dünyada analar gencecik evlatlarını toprağa veriyor aşk acısı nedir ki diye düşünmeye başlıyosun bi yerden sonra.

Bi kaç gün doya doya ağla, fotoğraf hediye ne varsa çöpe at. Dışarı çık arkadaşlarin varsa vakit geçir onlarla, yoksa bak burda bi dünya arkadaş var sıkıldıkça gir yaz dök içini :) o pisligi pişman edeceğin günü düşün o adam mutlaka senin kapını asindiracak yani adım kadar eminim o yüzden kendine iyi bak da geldiğinde kapıyı yüzüne çarpacak gücün olsun

-İliski yasadiginiz icin sizi elestirmek kimsenin haddine degildir kendinizi degersiz hissetmeyin deger bununla olculmez.
-kimseden cocuklugunuzun acisini cikaramazsiniz bununla bas etmek sizin probleminizdir, kendi hatalarinizla yuzlesin ailem babam sevgisizlik diye kendinize bahaneler aramayin bunun icin baskasini cezalandiramazsiniz.
-yasamayan anlamaz demeyin baska bir bahane olarak, yasadim bende ayni seyleri ama benim dunyaya gelmeme sebep olan adamin vermedigi sevgiyi elin adamindan istemedim ben zaten sevilmeye layik ve degerli bir insanim bir baskasinin ozel sevgisine ihtiyacim yok hakettigim kadari yeterli.
-belki bir psikolog gecmisinizle barismanizi saglayabilir bu sekilde daha cok yara alirsiniz.
-lutfen kendi degerini bilin kendinize guvenin ve once siz kendinizi sevin, sizi istemeyen insanlar icin uzulmeyin...

Biriyle seviştin diye başına felaketler gelmek zorunda değil. Olan olmuş kendini pismiş günahkarmış gibi sunma. Esas günahkar güven verip kaçanda. Her şerde bir hayır vardır, belki de bu ayrılık senin icin daha hayırlı. Sakın peşinden gitme arayıp sorma onu da.

İlerde yaşayacağın ilişkinde de lütfen bekaret meselesini suçmuş gibi konuşup karşı tarafa fırsat verme.

o kadar güzel cümlelerin var ki kendime güvenim yerine geliyor. buradaki arkadaşlar 20 gün öne birliktelik yaşadığımızı bilmiyorlardı. belki ondan demişlerdir. ama ben de zaten buna kızgınım.. sevmeden ki onca ısrarla neden bana dokundu, neden sevdiğine inandırdı? yıktı işte içimde bir şeyleri.. ama hayır yılmayacağım. ben hak etmemesine rağmen sonuna kadar çabaladım. bundan sonrası yok. bundan sonrası ayağa kalkma vakti. öğretmen olacağım biliyor musun? bunun için savaşacağım. güzel çocuklar yetiştireceğim. benim daha önemli meselelrim var. ders alıp yürüyeceğim. çok duygusalım bazen yıkılıp kalıyorum işte.. ve dilerim -ben sen kadar emin değilim- bir gün döner ve ona artık sevilmemenin ne demek olduğunu hissettirebilirim.. her şey için çok teşekkür ederim :)

hayatım hep fırsatları karşı tarafa vermekle dolu. umarım bundan sonrasında vermem. dediklerini kulağıma küpe yapıcam teşekkürler :)

Kendini evlenecektik, ona güvendim diye aklamak zorunda değilsin ki. Hobisine yapsanız ahlaksız kızın teki mi olacaksın?Kendi kendini bu mesele üzerinden değersiz ya da hatalı gösteriyorsun. İnsanların duyguları değişebiliyor; 20 yıllık evlilikler bitiyor. Ayrıca belki yaşadıklarının ağır olduğunu, hayata nasıl devam edeceğini filan sorguluyorsundur, emin ol ilerde daha makul bir partner seçer, evleneceksen de daha mutlu bi evlilik yaşarsın, daha eleyici daha olgun yaklaşır duygularını daha iyi tahlil edersin. Şimdi üzülmeni anlayabiliyorum ama ilerde bu sıkıntılarını geçirmek tamamen sana bağlı. Hem tükenmiş bir ilişkiye devam etmektense, alacağın dersleri alıp yeni bi sayfa açıp iç huzuru yaşamak daha güzel.

birlikte olmus olman kendini bukadar gommene sebep olamaz. bukadar ezik ve aciz olma. tevbe kapisi hep acik.
seni yargilamak kimsenin haddi degil olamaz.
ayrica daha genceciksin neler cikacak karsina. bukadar dovunme. ilerde bukadar dovundugun icin pisman olacaksin.

Senin eline yüzüne bulaştırdığın ne var onu anlayamadım.
Sevmişsin, sevdiğin adamla birlikte olmuşsun, doğrusu bunun toy olmakla, cahil olmakla bağdaşmaz, bu histir, istemişsiniz yaşamışsınız..
Gel gelelim sen şimdi 23-24 yaşında mısın yani? Üni. Bitirdim falan demişsin 3 yıl birlikte olduk falan..

Her neyse geri dönmeye kalksa pişman olsa da, şakın hatanın peşinden gitme.

Şanslıymışsın ki bebek falan olamamış.
O zaman çıkmaza girerdin işte..

Evleneceğin adama butun hayatındaki detaylari vermek zorunda degilsin. Bilmesi gerektigi kadar bilmeli herseyi dokulme, kendini acindirma. Mezun olmuşsun ne kadar güzel. Calisiyor musun bilmiyirum ama bir uzman destegi almalisin tek basina asmakta zorlanacagin seyler yasamissin.
Surekli mutsuz biriyle biyere kadar gider. Kimse kolay kolay sabredemez surekli depresif, hircin birine, karsidakininde enerjisini dusurur bu durum. Bendede fevrilik, agresiflik, hircinlik var ama sürekli olan bisey degil. Önce tedavi olun. Yavas yavas toparlanacak ve daha saglikli iliskiler kuracabileceksiniz.
Ayrica sonsuza dek yaninda olucam diye bisey yok. Evlenincede ayrilabilirdiniz ki bu cok daha kötü.
Millet 10-20 sebelik esinden coluk, cocukla bosaniyor.
Bu kadar hayali dusunmeyin hayatı.

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…