her şeyi elime yüzüme bulaştırdım :'( ?

Sen bunca zorluk içinde, iyi bir üniversite bitirdiysen GÜÇLÜ birisin! Sana yakışanı yap. Unut onu, kendine zaman tanı, işe gir, öğren, oku, gez!

Hayat ondan ibaret değil, detaya takılma. Erkekler kadınlar gibi değiller, ayrıntı düşünmezler.

Ne günahı istediğini yaparsın bi de mesaja bana kızmayın diye başlamışsın. Kimse sana kızamaz bi de üniversite okudum diyorsun. Gençsin hormonlatıb var cinsel dürtün var. Burdakilerin çoğu 19 20 yaşında evlenip beraberlik yaşıyor, sonra sen ben gibi okuduğu için geç evlenenlere evlilik dışı birliktelik yaşayınca laf ediyorlar. E siz bekleseydinşz o zaman niye beklediniz gittiniz 19 20 yaşında evlendini. Ne günahı ya böyle düşğnmene çok sinirlendim en başta. İstediğini yaparsın kimse de seni yargılayamaz bunu böyle bil. Ayrıca galiba çocuklukta yaşadıjalrından dolayı olmuş hayatı çok trajik görüyorsun nasıl desem sürekli ezilmeye müsait gibi. Böyle yapma evet zor bi olay yaşıyorsun Ama bunu atlatabilirsin bu kadar takılma gideb gider yenisi gelir bu kadar üstünde durma. Kimin kime napıcağı belli olmaz bana bunu nasıl yaptı diye sızlanma. Hem iyi yanına bak evlensen işin daha zor olacaktı ki boşanma çok sıkıntılı bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…