her şeyi elime yüzüme bulaştırdım :'( ?

Yasadigin sarsıntı sevgilin tarafından terk edilmekten dolayı mı yoksa cinsellik yaşadığınız için mi? Bana daha çok ikincisi gibi geldi. Ama çok da küçük değilsin bence, biriyle böyle bir şey yaşarken evli değilseniz ayrılma ihtimali hep vardır bunu unutarak mi bu kadar guvendiniz?

Bence bunun bilincinde olarak yasasaydiniz ilişkinizi bu kadar sarsilmazdiniz. Yani adam sizinle birlikte oldu diye evlenmek zorunda hissetmemis kendini, ee evleneceğim hep yanında olacağım demek de sadece LAF. O evlilik yapılmadan önce evleneceğim lafinin hiçbir hükmü yok ki.

Yani güzel kardeşim anladığım kadarıyla 23 24 yaslarinda varsın, hata yapmışsim ama hata düşünme şeklinde. Düşüncelerini değiştirmeye çalış bu konudaki, ama söz vermişti evlenecektikk çok güvenmiştim diye aglamak sadece sana zarar verir. Bu coook eski bir film, dönüp sana sen bunu yedin mi derler... Tabi ki ben sana sadece birlikte olmak amacıyla yaklaştı falan asla demiyorum kullanıp atma vs benim anlayışıma gore bu konularda eşittir. Yani o ne kadar mutlu olduysa sen de o kadar oldun ama bitti gitti bu kadarmis...:)

yaşadığım incellik ruhumu kanatan ayrı bir boyut. ama terk edilmek daha ayrı bir boyut. ikisinin sancısını çekiyorum. ben onu gerçekten sevdim, sevdiğim için oldum, o da hep yanımda kalacak zannettim bir şeyleri düşünmeden yaşadım. cahillik ettim evet. ben sadece o ilk ve son kalsın istedim. böyle olmadığı için de üzüldüm. bitit gitti deyip yediremedim kendime. çünkü artık sevdiğim insnaların beni bırakıp gitmesine dayanamıyorum. önce babam, sonra o.. anlıyor musunuz?

Bizim en büyük hatamız birilerine çok fazla bel bağlamamız o olmadan yaşayamayacak gibi düşüncemiz. Öncesinde çok zorlu şeyler yaşamışsın ama maşallah güçlü insansın ki bunları tek başına aşabilmişsin. İnşallah yine kendine güvenerek dua ederek ve Allah diyerek ayağa kalkarsın sen. O olmadan nasıl ayakta durduysn yine durursun.

Birlikteliğiniz konusunda lütfen hata ettim kullanıldım gibi düşünme. İnsan birine sevip güvenince karşılıklı çekim olabiliyor. Kimseye bu yüzden hesap vermek zorunda değilsin. Kimseye de çok dürüst olma yani herkes herşeyini bilmesin boşver

Yahu sevişmişsen sevişmişsin sana tek kızdığım nokta bu kadar ezik durman gerisi kimseyi ilgilendirmez

Canim benim seni anlıyorum, doğru olan bu emin ol, dışarıdan bunu görmek bizler icin daha kolay sen olayın içinden bunu farkedemiyorsun. Bundan sonraki seçimlerinde daha dikkatli ol cok gençsin. Ben senin yaşında ilk hatamı yaptım ama akıllanmazdım ardından baska hatalar. Umarım sen farkindasindir ve bir daha kimsenin pesinden koşmamam gerektiğini anlarsın. Senden değerlisi Yok bunu böyle gör.

Ben hatanın tümünü sende buldum maalesef.
Çok yanlış davranmışsın.
Yani bunu beraber oldun diye söylemiyorum.
Niye böyle bu kadar her şeyi ona bağladın?

Yani anne babamız bile yanımızda kalmıyor sonsuza kadar, ha evlenseydin de bunun ayrılığı var. Neden böyle ebediyen beraber olacağız diye yaşanır ki?

Bi de adam sana tecavüz etmemiş.
Beraber isteyerek yapmışsınız bunu.
Birisi birisini kullandıysa sen de onu kullandın.
Kendini basta ezik gibi gören sensin. Yalvarman da bundan.
Yaşadıklarından ders al.
Hayatına bak.

Edit: etrafımda gördüğüm kadarıyla böyle aileden yana hayatın sillesini yemiş insanlar daha güçlü durup, kimseye kendini bağlamazlar.
Sende tam tersi olmuş.
Bu hayatının son noktası değilse, dönüm noktası olsun.

Tavırların konusunda çok üzüldüm çünkü benim Ailem de bana sadece kavgayı öğretti . Evlendim 5 yıl oldu . Hayattaki en büyük şansım eşim. En ufak şeylere parlayan bağıran azarlayan biriyim. Eşim sürekli alttan aldı yıllarca ama bardak taştı sonunda usandım sürekli bi kadından azar işitmekten sürekli kavga çıkarmandan diyor. Sevgisi aşkı bitti farkındayım aynı evin içinde ömür dolduruyoruz sadece. Artık kendimi frenlemeye çalışsam da ikimizi ilişkimizi çok yıprattım. Yazık ettim. Hayat bittiğini sandığın bir zaman karşına evleneceğin insanı çıkarır . Benim tek tavsiyem ailenin sende yarattığı tahribatı kimseye yükleme. Hiçkimse sabır taşı değil herkez bu dünyaya mutlu olmaya geliyor mutlu ol ve mutlu et!

elbette ona yüklemiyorum. ama siz de bilirisniz ki kolay olmuyor onca şeyi yaşadıktan sonra eksik yönlerimin olmaması.. eksiktim bunu hep kabul de ettim pişman da oluyordum yıprattığım için. düzeltmeye çalıyordum ama tek taraflı çabaya dönüşmüştü bu artık. gerçekten gözünün içine baktım hep beni daha çok sevsin diye.. ben ona baktıkça o eskisi gibi hissetmiyorum diyordu. öfkem kadar sevgim de çoktu. her seyi göze alabilirdim onun için. zor zamanlardan geçiyordum bu yıl atanamadım işim yok evdeyim her gün bir olay.. annem alkol krizlerine giriyordu. ben ona sığınıyordum yanlışım buydu evet şefkat bekliyordum. o ise yeter dedi dert çekemem mutsuzluk istemiyorum dedi.. benim mi suçum bu mutsuzluk.. ben onunla mutlu olmak için ona sığınmıştım oysa.. derdimi onda unutmak sitemiştim. o ise anlattıklarımdan bunalmıştı. bu ne kadar doğru? insan hiç sevdiğini zor zamanda ne kadar mutsuzsun diye bırakır mı? ben bırakmazdım. bu yüzden ona kırgınım bu yüzden kızgınım

Adamin beraber olasi gelmis olmus. Senin gibi anlam yuklememis iste. Kac gundur geri dönecek mi temali yazilarin ana sebebi buymus demek. Bekaret!

Adamin beraber olasi gelmis olmus. Senin gibi anlam yuklememis iste. Kac gundur geri dönecek mi temali yazilarin ana sebebi buymus demek. Bekaret!
şu an çok yanlış düşünüyorsun. ama sorun değil istediğini düşünmekte özgürsün.

anladığım kadarıyla birlikte olmuş olmanızın pişmanlığını yaşıyorsunuz şu an daha çok. yaşamayın. ne güzel söylemişsiniz işte, "ben de istedim" diye. burada utanacak olan siz değilsiniz. sevmek, bir şeyleri paylaşmak da utanılacak şeyler değil. madem sizi mutlu etme isteğini kaybetmiş, siz de yolunuza bakın. kolay değil ama, zamanla geçecek nasılsa. her şey geçiyor :) kendinize yüklenmeyin.

birlikte olmanın pişmanlığı ve onun sevgisini kaybetmenin üzüntüsü içindeyim tam olarak böyle.

birlikte olmanın pişmanlığı ve onun sevgisini kaybetmenin üzüntüsü içindeyim tam olarak böyle.
sevgisini kaybetmenin üzüntüsünü çok iyi biliyorum maalesef, yıllar da geçse aklına geldikçe içinde bir sızı oluyor insanın. ama dediğim gibi, birlikte olduğunuz için pişman olmayın. kendinize zarar vermekten başka bir işe yaramaz çünkü. kötü bir şey yapmış değilsiniz sonuçta, rastgele bir insanla yaşamadınız ya bunu sonuçta. :)

Sürekli mutsuz musun ben ayrılığından çok ona üzüldüm ya çocuk da demiş ya hep mutsuz hayatın diye kimse kaldıramazki mutsuzluğu sevgisizliği nasıl dayanıyorsun canım benim bu mutsuzluğuna çare düşünelim önce bence...
Çalışıyor musun şu an okuyor musun napıyorsun?

mezunum kpss ye çalışıyorum. aslında sürekli de mutsuuz değilim. mutsuz olaylar içerisinde gerçekten gülmeye çalışan biriyim. ama mezun oldum eve geldim işssizsim evde sorunlarım vardı çok üst üste geldi ondan ilgi bekledim o da işlerim var diyordu yalnızdım anlayacağın.. şimdi ev biraz düzeldi derslerime çalışayım derken terk edilmenin mutsuzluğu kaldı geriye..

Ama insanız ki illaki hayatında zor dönemler oalcak hele okul bittikten sonra iş arama süreci o deli ediyor insanı ben de yaşadım biliyorum az olgun olup seni o dönemde idare edemediyse aile içinde de hep sorun yaşayacaktınız zaten givi bi izlenim veriyor doğrusu
Çünkü kadınız başta her şey bğ yana adet dönemlerimizde bile ruh halimiz değişiyor daha bunun hamileliği vs var idare edemeyecekse baştan gitmesi iyi olmuş bence.Daha sabırlı daha karakterli birisiyle olursun inşallah bundan sonra (ve çook aşık olarak)
Önüne bak:) Değmeyen bir insan işte belliki...

çok teşekkür ederim inşallah yeniden sevebilirim ama bu kez hak edeni yarı yolda bırakmayanını inşallah ..

Onüne bak canim.ne yasandiysa yasandi.sevdin deger verdin ve guvendin.anne baba sevgisini ,aile sevgisini onda aradin.seni anliyorum.senin durumunda olan bi arkadasim vardi. butun hayatini ona odaklamisti.onu tutunacak bir dal olarak gormustu.sonra o dal kirildi .ve arkadasim bosluga dustu.sonra yine kalkti cok şukur.
Gecmise geri donemezsin.ama gelecek senin elinde bunu unutma.ben sana hatasizsin diyemem.cok hatalisin.ama hatalarin hep kendine olmus.karsidaki insana gelince..Onu Allah a havale et.ne hali varsa gorsun.onune bak artik.kotülükleri güzellikler temizler bunu unutma.kendine kizma.seni yari yolda birakan o adam utansin.

Çok karamsarsin. Once bi titre kendine gel, ona yazdığın son mesajda bile bi acizlik var, "benim bu yetim basim" diye girmişsin cümleye. Erkekler işte bu yüzden gidiyor, kadın kendilerine bağımlı hale geldiği an boğuluyorlar. Nereye gidersen git sana yalvaracak değilim deseydin ona da koyardı giderayak emin ol. Böyle yaptığın için üstüne bir de engellemiş.

İlk ilişkin olduğunu söylemişsin, şu an yapacağın şey bunu büyük bir ders olarak görmek. Bundan sonra attığın adımları daha sağlam atarsın.

Ayrıca adam seni yarı yolda bırakmış hala seviyorum diyorsun, arabesk film gibisin kusura bakma. Nesini seviyosun ya, tavsiye edilecek bir şey değil ama illa bi duygu beslemek istiyorsan nefret et. Ona pişman etmek için hırs yap mesela. Kendine daha iyi bak, hayata daha sıkı sarıl. İlla ki dönmek isteyecek burda ilişkilerin kitabını yazmış kadınlar var hepsi de adı kadar emindir o adam illa gelecek sana. Geldiğinde onu hem gittiğine hem geri geldiğine bi güzel pişman edeceğin günü düşün mesela oturup ağlamak yerine.

Allah seni bi şerefsiz için hayata küsesin diye mi yarattı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…