- 3 Eylül 2010
- 1.260
- 3.143
- 333
yaşadığım incellik ruhumu kanatan ayrı bir boyut. ama terk edilmek daha ayrı bir boyut. ikisinin sancısını çekiyorum. ben onu gerçekten sevdim, sevdiğim için oldum, o da hep yanımda kalacak zannettim bir şeyleri düşünmeden yaşadım. cahillik ettim evet. ben sadece o ilk ve son kalsın istedim. böyle olmadığı için de üzüldüm. bitit gitti deyip yediremedim kendime. çünkü artık sevdiğim insnaların beni bırakıp gitmesine dayanamıyorum. önce babam, sonra o.. anlıyor musunuz?Yasadigin sarsıntı sevgilin tarafından terk edilmekten dolayı mı yoksa cinsellik yaşadığınız için mi? Bana daha çok ikincisi gibi geldi. Ama çok da küçük değilsin bence, biriyle böyle bir şey yaşarken evli değilseniz ayrılma ihtimali hep vardır bunu unutarak mi bu kadar guvendiniz?
Bence bunun bilincinde olarak yasasaydiniz ilişkinizi bu kadar sarsilmazdiniz. Yani adam sizinle birlikte oldu diye evlenmek zorunda hissetmemis kendini, ee evleneceğim hep yanında olacağım demek de sadece LAF. O evlilik yapılmadan önce evleneceğim lafinin hiçbir hükmü yok ki.
Yani güzel kardeşim anladığım kadarıyla 23 24 yaslarinda varsın, hata yapmışsim ama hata düşünme şeklinde. Düşüncelerini değiştirmeye çalış bu konudaki, ama söz vermişti evlenecektikk çok güvenmiştim diye aglamak sadece sana zarar verir. Bu coook eski bir film, dönüp sana sen bunu yedin mi derler... Tabi ki ben sana sadece birlikte olmak amacıyla yaklaştı falan asla demiyorum kullanıp atma vs benim anlayışıma gore bu konularda eşittir. Yani o ne kadar mutlu olduysa sen de o kadar oldun ama bitti gitti bu kadarmis...:)
elbette ona yüklemiyorum. ama siz de bilirisniz ki kolay olmuyor onca şeyi yaşadıktan sonra eksik yönlerimin olmaması.. eksiktim bunu hep kabul de ettim pişman da oluyordum yıprattığım için. düzeltmeye çalıyordum ama tek taraflı çabaya dönüşmüştü bu artık. gerçekten gözünün içine baktım hep beni daha çok sevsin diye.. ben ona baktıkça o eskisi gibi hissetmiyorum diyordu. öfkem kadar sevgim de çoktu. her seyi göze alabilirdim onun için. zor zamanlardan geçiyordum bu yıl atanamadım işim yok evdeyim her gün bir olay.. annem alkol krizlerine giriyordu. ben ona sığınıyordum yanlışım buydu evet şefkat bekliyordum. o ise yeter dedi dert çekemem mutsuzluk istemiyorum dedi.. benim mi suçum bu mutsuzluk.. ben onunla mutlu olmak için ona sığınmıştım oysa.. derdimi onda unutmak sitemiştim. o ise anlattıklarımdan bunalmıştı. bu ne kadar doğru? insan hiç sevdiğini zor zamanda ne kadar mutsuzsun diye bırakır mı? ben bırakmazdım. bu yüzden ona kırgınım bu yüzden kızgınımTavırların konusunda çok üzüldüm çünkü benim Ailem de bana sadece kavgayı öğretti . Evlendim 5 yıl oldu . Hayattaki en büyük şansım eşim. En ufak şeylere parlayan bağıran azarlayan biriyim. Eşim sürekli alttan aldı yıllarca ama bardak taştı sonunda usandım sürekli bi kadından azar işitmekten sürekli kavga çıkarmandan diyor. Sevgisi aşkı bitti farkındayım aynı evin içinde ömür dolduruyoruz sadece. Artık kendimi frenlemeye çalışsam da ikimizi ilişkimizi çok yıprattım. Yazık ettim. Hayat bittiğini sandığın bir zaman karşına evleneceğin insanı çıkarır . Benim tek tavsiyem ailenin sende yarattığı tahribatı kimseye yükleme. Hiçkimse sabır taşı değil herkez bu dünyaya mutlu olmaya geliyor mutlu ol ve mutlu et!
Adamin beraber olasi gelmis olmus. Senin gibi anlam yuklememis iste. Kac gundur geri dönecek mi temali yazilarin ana sebebi buymus demek. Bekaret!arkadaşlar buraya yazacağım son konu bu. size her şeyi en baştan anlatmak sitiyorum. son kez..
biliyorum bana çok kızacaksınız ben de kendime kızıyorum. bu benim de hatam biliyorum. ama anlatayım. çocukluğumdan beri hep kötü olaylar yaşadım. babam terk etti annem alkolik oldu kötü yola düştü. ben tacize uğradım çocuk yaşta. ama bunca yaşananlara rağmen Allah dedm ve ayağa kalktım. okudum en iyisi üniversitelerin birinden mezun oldum. 20 yaşındaydım biri çıktı karşıma. ilk kez seviyordum. o 24 yaşındaydı. o da ilk kez seviyordu. zamanla güvendim inandım en baştan evlenicem seninle diyordu. hayatımı anlatttım ona evleneceğiz bilmeli diye o zamanlar ben seni kimsesiz bırakmayacağım diye sahipleniyordu. hoşuma gitmişti. inanmak istedim inandım da. öyle güzel sevmiştti ki beni yaralarım iyileşiyordu. zamanla ben onu daha çok sevmeye başladım o ise yavaş yavaş kaybediyodu ilgisini. ama yine çok seviyormuş gibi yapıyordu. sonra zaman içinde nefsimize yenik düştük benimle olmak istedi başta reddetsem de ona güvendiğim evleneceğimizi sandığım için kabul ettim. olduk. sonra yine devam ettik. 3 sene sürdü ilişkimiz. ailelerimiz biliyordu bu kış nişanlanacaktık. ama iki ay önce terk etti beni. benim de hatalarım varıd çocukluğumun tüm acısını ondna çıkarıyordum. yani hırçın bir kızdım hayat bana hırçın olmayı ve kavga etmeyi öğretmişti çünkü. sevilmek çok istiyordum. babamın vermediği sevgiyi ailemde görmediğim sevgiyi de istedim ondna yalnızca aşkı değil. ağır geldi tabi. ama ben en baştan demiştim bak zor olur ben böyle böyleyim yaşadıklarım bunlar diye. ben her zaman yanındayım güven bana demişti. şimdi ise terk etti sevmiyorum seni diyerek.üstelik ayrılmadan 20 gün önce yine benimle birlikte olmuştu. sevmiyordu madem, madem ayrılacaktı (bana uzun zamandır ayrılmayı istediğini söyledi) neden benimle oldu, neden evleneceğiz dedi. ailemde kaybettiğim güveni onda toplamıştım ben giderken her şeyi götürdü. seviyorum gitme dedim yalvardım ona. benbu kadar sevilmek istemiyorum senin hayatın zor hep mutsuz gelemiyorum mutsuzluğa dedi.başlarda hep yanında olacağım ben seni mutlu edeceğim diyen insandı bu. yıkıldım.. dün konuştuk en son. pişman olursun dedim. ben yüz çevirdiğim yere dönmem dedi. hak ettim ben bunları. kendi düşen ağlamaz diyeceksiniz biliyorum. ama inandım işte toydum güvendim. gerçekten sevdiğini sandım belki de sevdi ama bitti işte. terk etti.bu kadarını da hak etmemiş olmalıyım. kendime gelemiyorum ortada kalmış gibi hissediyorum. o beni istemiyor.. ona yalvarark kendimi de küçük düşürdüm.az önce bana beni engelle dedi. sen ben engelleyince ezik hissediyorsun dedi. artık dayanamadım beni kırışlarına.. seni engelleiyorum ama şunu bil benim gözümde artık sevmediğin bir insanla yatıp 20 gün sonra da bırakacak kadar karaktersizsin. benim bu yetim başımın hakkını allah senden sorsun dedim ve o beni engelledi.
arkadaşlar sanmayın ki işlediğim günahın sebebi yalnızca o. kimse zorla olmadı biliyorum. ben de yenik düştüm ben de istedim. ama bu biraz da güvendiğim içindi sandım ki sonsuza kadar yanımda kalacak.. öyle demişti çünkü. hep yanındayım evlenicez demişti.kendi yanlışlarımı biliyorum ne yazık ki hala daha seviyorum daşimdi ben nasıl kalkacağım, onu nasıl unutacağım nasıl yenidn yaşama döneceğim nolur yardım edin?
şu an çok yanlış düşünüyorsun. ama sorun değil istediğini düşünmekte özgürsün.Adamin beraber olasi gelmis olmus. Senin gibi anlam yuklememis iste. Kac gundur geri dönecek mi temali yazilarin ana sebebi buymus demek. Bekaret!
birlikte olmanın pişmanlığı ve onun sevgisini kaybetmenin üzüntüsü içindeyim tam olarak böyle.anladığım kadarıyla birlikte olmuş olmanızın pişmanlığını yaşıyorsunuz şu an daha çok. yaşamayın. ne güzel söylemişsiniz işte, "ben de istedim" diye. burada utanacak olan siz değilsiniz. sevmek, bir şeyleri paylaşmak da utanılacak şeyler değil. madem sizi mutlu etme isteğini kaybetmiş, siz de yolunuza bakın. kolay değil ama, zamanla geçecek nasılsa. her şey geçiyor :) kendinize yüklenmeyin.
sevgisini kaybetmenin üzüntüsünü çok iyi biliyorum maalesef, yıllar da geçse aklına geldikçe içinde bir sızı oluyor insanın.birlikte olmanın pişmanlığı ve onun sevgisini kaybetmenin üzüntüsü içindeyim tam olarak böyle.
arkadaşlar buraya yazacağım son konu bu. size her şeyi en baştan anlatmak sitiyorum. son kez..
biliyorum bana çok kızacaksınız ben de kendime kızıyorum. bu benim de hatam biliyorum. ama anlatayım. çocukluğumdan beri hep kötü olaylar yaşadım. babam terk etti annem alkolik oldu kötü yola düştü. ben tacize uğradım çocuk yaşta. ama bunca yaşananlara rağmen Allah dedm ve ayağa kalktım. okudum en iyisi üniversitelerin birinden mezun oldum. 20 yaşındaydım biri çıktı karşıma. ilk kez seviyordum. o 24 yaşındaydı. o da ilk kez seviyordu. zamanla güvendim inandım en baştan evlenicem seninle diyordu. hayatımı anlatttım ona evleneceğiz bilmeli diye o zamanlar ben seni kimsesiz bırakmayacağım diye sahipleniyordu. hoşuma gitmişti. inanmak istedim inandım da. öyle güzel sevmiştti ki beni yaralarım iyileşiyordu. zamanla ben onu daha çok sevmeye başladım o ise yavaş yavaş kaybediyodu ilgisini. ama yine çok seviyormuş gibi yapıyordu. sonra zaman içinde nefsimize yenik düştük benimle olmak istedi başta reddetsem de ona güvendiğim evleneceğimizi sandığım için kabul ettim. olduk. sonra yine devam ettik. 3 sene sürdü ilişkimiz. ailelerimiz biliyordu bu kış nişanlanacaktık. ama iki ay önce terk etti beni. benim de hatalarım varıd çocukluğumun tüm acısını ondna çıkarıyordum. yani hırçın bir kızdım hayat bana hırçın olmayı ve kavga etmeyi öğretmişti çünkü. sevilmek çok istiyordum. babamın vermediği sevgiyi ailemde görmediğim sevgiyi de istedim ondna yalnızca aşkı değil. ağır geldi tabi. ama ben en baştan demiştim bak zor olur ben böyle böyleyim yaşadıklarım bunlar diye. ben her zaman yanındayım güven bana demişti. şimdi ise terk etti sevmiyorum seni diyerek.üstelik ayrılmadan 20 gün önce yine benimle birlikte olmuştu. sevmiyordu madem, madem ayrılacaktı (bana uzun zamandır ayrılmayı istediğini söyledi) neden benimle oldu, neden evleneceğiz dedi. ailemde kaybettiğim güveni onda toplamıştım ben giderken her şeyi götürdü. seviyorum gitme dedim yalvardım ona. benbu kadar sevilmek istemiyorum senin hayatın zor hep mutsuz gelemiyorum mutsuzluğa dedi.başlarda hep yanında olacağım ben seni mutlu edeceğim diyen insandı bu. yıkıldım.. dün konuştuk en son. pişman olursun dedim. ben yüz çevirdiğim yere dönmem dedi. hak ettim ben bunları. kendi düşen ağlamaz diyeceksiniz biliyorum. ama inandım işte toydum güvendim. gerçekten sevdiğini sandım belki de sevdi ama bitti işte. terk etti.bu kadarını da hak etmemiş olmalıyım. kendime gelemiyorum ortada kalmış gibi hissediyorum. o beni istemiyor.. ona yalvarark kendimi de küçük düşürdüm.az önce bana beni engelle dedi. sen ben engelleyince ezik hissediyorsun dedi. artık dayanamadım beni kırışlarına.. seni engelleiyorum ama şunu bil benim gözümde artık sevmediğin bir insanla yatıp 20 gün sonra da bırakacak kadar karaktersizsin. benim bu yetim başımın hakkını allah senden sorsun dedim ve o beni engelledi.
arkadaşlar sanmayın ki işlediğim günahın sebebi yalnızca o. kimse zorla olmadı biliyorum. ben de yenik düştüm ben de istedim. ama bu biraz da güvendiğim içindi sandım ki sonsuza kadar yanımda kalacak.. öyle demişti çünkü. hep yanındayım evlenicez demişti.kendi yanlışlarımı biliyorum ne yazık ki hala daha seviyorum daşimdi ben nasıl kalkacağım, onu nasıl unutacağım nasıl yenidn yaşama döneceğim nolur yardım edin?
mezunum kpss ye çalışıyorum. aslında sürekli de mutsuuz değilim. mutsuz olaylar içerisinde gerçekten gülmeye çalışan biriyim. ama mezun oldum eve geldim işssizsim evde sorunlarım vardı çok üst üste geldi ondan ilgi bekledim o da işlerim var diyordu yalnızdım anlayacağın.. şimdi ev biraz düzeldi derslerime çalışayım derken terk edilmenin mutsuzluğu kaldı geriye..Sürekli mutsuz musun ben ayrılığından çok ona üzüldüm yaçocuk da demiş ya hep mutsuz hayatın diye kimse kaldıramazki mutsuzluğu sevgisizliği nasıl dayanıyorsun canım benim bu mutsuzluğuna çare düşünelim önce bence...
Çalışıyor musun şu an okuyor musun napıyorsun?
Ama insanız ki illaki hayatında zor dönemler oalcak hele okul bittikten sonra iş arama süreci o deli ediyor insanı ben de yaşadım biliyorum az olgun olup seni o dönemde idare edemediyse aile içinde de hep sorun yaşayacaktınız zaten givi bi izlenim veriyor doğrusumezunum kpss ye çalışıyorum. aslında sürekli de mutsuuz değilim. mutsuz olaylar içerisinde gerçekten gülmeye çalışan biriyim. ama mezun oldum eve geldim işssizsim evde sorunlarım vardı çok üst üste geldi ondan ilgi bekledim o da işlerim var diyordu yalnızdım anlayacağın.. şimdi ev biraz düzeldi derslerime çalışayım derken terk edilmenin mutsuzluğu kaldı geriye..
çok teşekkür ederim inşallah yeniden sevebilirim ama bu kez hak edeni yarı yolda bırakmayanını inşallah ..Ama insanız ki illaki hayatında zor dönemler oalcak hele okul bittikten sonra iş arama süreci o deli ediyor insanı ben de yaşadım biliyorum az olgun olup seni o dönemde idare edemediyse aile içinde de hep sorun yaşayacaktınız zaten givi bi izlenim veriyor doğrusu
Çünkü kadınız başta her şey bğ yana adet dönemlerimizde bile ruh halimiz değişiyor daha bunun hamileliği vs var idare edemeyecekse baştan gitmesi iyi olmuş bence.Daha sabırlı daha karakterli birisiyle olursun inşallah bundan sonra (ve çook aşık olarak)
Önüne bak:) Değmeyen bir insan işte belliki...
Hangimiz düşmedik kara sevdayaHangimiz Sevmedik...
Aşığın gözü kör kulağı sağır
Doğruyu yanlışı ondan görmedik
Yakıldı yıkıldı yinede sevgi
Ah o vefasızlar kıymet bilmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?