• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyi herkese dürüstçe söylemek zorunda mıyız?

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.204
5.099
398
İyi geceler herkese
Bazı konularda herkese her şeyi anlatmak ağızlarına laf vermek istemiyorum ben ✋🏻
Misal botoks yaptım yüzüm çok kırışık değil ama deneyeyim dedim güzel olursa hep yaparım dedim kendimce,neyse ailede insanın yüzünü hareketlerini çoluk çocuğu evi her şeyi didik didik eden bir tip var ve sonra da gider yayar her tarafa..
(Buarada öz annem kardeşim fark etmedi)
Bugün bana geldi (bekar ailesiyle bayramlaşmaya geldi) ve hemen botoks mu yaptın dedi hayır sana öyle geliyor dedim ama gerildim de belli etmiş oldum
Yani böyle cins bi tip olmasa belki ben konuyu açar söylerdim ama cins işte :) söylemek istemedim
Sizce herkese her şey söylenir mi gerçekten?
Hele ki böyle bir tipe,gevşek ayarsız biri kısaca..

İyi geceler herkese
Bazı konularda herkese her şeyi anlatmak ağızlarına laf vermek istemiyorum ben ✋🏻
Misal botoks yaptım yüzüm çok kırışık değil ama deneyeyim dedim güzel olursa hep yaparım dedim kendimce,neyse ailede insanın yüzünü hareketlerini çoluk çocuğu evi her şeyi didik didik eden bir tip var ve sonra da gider yayar her tarafa..
Bugün bana geldi (bekar ailesiyle bayramlaşmaya geldi) ve hemen botoks mu yaptın dedi hayır sana öyle geliyor dedim ama gerildim de belli etmiş oldum
Yani böyle cins bi tip olmasa belki ben konuyu açar söylerdim ama cins işte :) söylemek istemedim
Bence herkese her şey söylenmez bazen bir dosta bile söylenmemesi gereken şeyler vardır

Tabii ki söylemek zorunda değilsin.
Ne münasebet ya, kadın da maşallah MOBESE gibi her şeyi bilen insanlardan heralde. Nasıl anlamış hemen botoksunu 😂
Bence az görüş böyle mobeselerle. Görüşünce de hiç bir şeyini söyleme. Misal Botox mu yaptın dedi ya, "hayır ama azalmış kırışıklarım di mi? İki aydir serum ve yoğun nemlendirici kullanıyorum, çok güzel oldu" dersin. Heves edip sorarsa da yaz en pahalıdan en ucuza trendyolda, en pahalı serumu soylersin. Alsın sürsün mucize beklesin 😂😂

Ne münasebet ya, kadın da maşallah MOBESE gibi her şeyi bilen insanlardan heralde. Nasıl anlamış hemen botoksunu 😂
Bence az görüş böyle mobeselerle. Görüşünce de hiç bir şeyini söyleme. Misal Botox mu yaptın dedi ya, "hayır ama azalmış kırışıklarım di mi? İki aydir serum ve yoğun nemlendirici kullanıyorum, çok güzel oldu" dersin. Heves edip sorarsa da yaz en pahalıdan en ucuza trendyolda, en pahalı serumu soylersin. Alsın sürsün mucize beklesin 😂😂
Süper fikir bayıldım 👏😘

İyi geceler herkese
Herkese her şeyi söylemek zorunda değiliz tabii ki. Ama estetik, botoks, dolgu gibi işlemleri yaptırdıktan sonra insanların saklaması komik geliyor bana.

Tanıdığınız olduğunu nasıl anladınız 🤭

Çok ciddi bir tesadüf oldu gerçekten.🫣
Yüzde yüz eminim ama 😅

Birçok gizlediği şey olduğunu öğrendim. Ya da farklı anlattığı şeyler.
İnsanız tabi, hepimizin olabilir. Ara ara da girip bakıyorum hala 😅😅😅
Burada bile çok detay vermek iyi olmayabilir. Fhfh

Herkese her şeyi söylemek zorunda değiliz tabii ki. Ama estetik, botoks, dolgu gibi işlemleri yaptırdıktan sonra insanların saklaması komik geliyor bana.
Yaa bu öyle gıcık biri ki gider her yerde gömer insanı hatta üstüne de ekler,dudak da yapmış der falan..
Daha yanımdayken “çok şükür benim doğal güzelliğim var artık herkes sahte” dedi
Enerji emen bi tip kısaca..

Ben de okuyunca bunu önerecektim. Ulaşması zor bir krem. Arkadaşım Amerika'dan getirdi gibi.

İyi geceler herkese

Kıskanç, kem gözleriyle sizin görüntünüzü hafızasına nasıl kaydettiyse hemen fark etmiş.

Ben de okuyunca bunu önerecektim. Ulaşması zor bir krem. Arkadaşım Amerika'dan getirdi gibi.
Bazıları aşırı meraklı olabiliyor, hangi kremmiş o derse görmek isterse ne olacak :)))
Yüz yogası yapıyorum da denebilir belki😵‍💫

Yalnız bazı insanlarda nasıl bir merak var ve insanların yüzlerini bile her bir çizgisine kadar biliyorlar ve değişiklikleri hemen fark ediyorlar anlamıyorum🤷‍♀️

Bazıları aşırı meraklı olabiliyor, hangi kremmiş o derse görmek isterse ne olacak :)))
Yüz yogası yapıyorum da denebilir belki😵‍💫

Yalnız bazı insanlarda nasıl bir merak var ve insanların yüzlerini bile her bir çizgisine kadar biliyorlar ve değişiklikleri hemen fark ediyorlar anlamıyorum🤷‍♀️
Yalan mı yok😂 Lamer'in kreminin testeriydi bitti derim. Debelensin enerji avcısı. Yüz yogası da iyi fikir.

Çok ciddi bir tesadüf oldu gerçekten.🫣
Yüzde yüz eminim ama 😅

Birçok gizlediği şey olduğunu öğrendim. Ya da farklı anlattığı şeyler.
İnsanız tabi, hepimizin olabilir. Ara ara da girip bakıyorum hala 😅😅😅
Burada bile çok detay vermek iyi olmayabilir. Fhfh
KK da mı gizliyor?
Gerçek hayatta mı?
Tebrik etmek lazım sizi.
İyi bulmuşsunuz. 👏

KK da mı gizliyor?
Gerçek hayatta mı?
Tebrik etmek lazım sizi.
İyi bulmuşsunuz. 👏

Tebriklik bir şey değil.
Hususi aramadım, tesadüf denk geldi.
Bazı şeyler örtüşünce baktım, emin oldum.🫣
Bende çok şaşırdım gerçekten.

Gerçek hayatta gizliyor. Ama burada da yaptığı bazı yorumlar, gerçeği ile farklı oluyor. 🫣

Tebriklik bir şey değil.
Hususi aramadım, tesadüf denk geldi.
Bazı şeyler örtüşünce baktım, emin oldum.🫣
Bende çok şaşırdım gerçekten.

Gerçek hayatta gizliyor. Ama burada da yaptığı bazı yorumlar, gerçeği ile farklı oluyor. 🫣
Bilinen bir uye mi bari? İnanmayalim dediklerine😂

Back
X