• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyi herkese dürüstçe söylemek zorunda mıyız?

Tabii ki söylemek zorunda değilsin.
Ne münasebet ya, kadın da maşallah MOBESE gibi her şeyi bilen insanlardan heralde. Nasıl anlamış hemen botoksunu 😂
Bence az görüş böyle mobeselerle. Görüşünce de hiç bir şeyini söyleme. Misal Botox mu yaptın dedi ya, "hayır ama azalmış kırışıklarım di mi? İki aydir serum ve yoğun nemlendirici kullanıyorum, çok güzel oldu" dersin. Heves edip sorarsa da yaz en pahalıdan en ucuza trendyolda, en pahalı serumu soylersin. Alsın sürsün mucize beklesin 😂😂
Genelde yapılan estetik işlemer için yüz yogası veya beslenme değişikliğine bağlanır ya, buna da oynanabilir 😆

Yaa bu öyle gıcık biri ki gider her yerde gömer insanı hatta üstüne de ekler,dudak da yapmış der falan..
Daha yanımdayken “çok şükür benim doğal güzelliğim var artık herkes sahte” dedi
Enerji emen bi tip kısaca..
Niye güzellerin yüzü kırışmıyor muymuş, doğal güzellik ne alaka 😂

Akşamları tereyağı sürüyorum deseydin, denesin vıcık vıcık yatıp uyusun 😂

Soylemek zorunda degilsiniz ama bu tür işlemler bilen tarafindan gayet farkedilir seyler zaten gizli bir şey degil. Estetik olup olmadim diye gezenler var utaniyorsan neden yaptiriyorsun yani. 😁
Anlaşılmadım
Utanmıyorum
O çok gevşek biri tutar der göğsüne silikon taktırmış aşırı abartmayı eklemeyi yorum yapmayı seviyor

Çok ciddi bir tesadüf oldu gerçekten.🫣
Yüzde yüz eminim ama 😅

Birçok gizlediği şey olduğunu öğrendim. Ya da farklı anlattığı şeyler.
İnsanız tabi, hepimizin olabilir. Ara ara da girip bakıyorum hala 😅😅😅
Burada bile çok detay vermek iyi olmayabilir. Fhfh
Bende birşey gizli kalmaz anneme anlattığım zaman oda kızkardeşlerine anlatır ,eşimde annesine anlattığında onun kardeşleri bilir bence çoğu şey gizlenemiyor

Herşeyi söylemek zorunda değilsiniz tabii ki ama botoksu anlayan anlıyor. Yok yaptırmadım demeniz daha çok üretir, şimdi gider botoksu saklıyorsa daha neler yaptırmış söylemiyordur der
Hele ki bu kızın güzelliği estetikten bende o kadar parayı harcasam bende güzel olurum der. Şuna bak yüzünde o kadar işlem var ki ifadesi kaybolmuş falan filan internet milan derler babam derler herşeyi derler. Durumu farkedene açıkla farketmeyene gidip yaptırdım deme

Herkese her şey söylenmemeli. Hele ki boş konusan insanlara.
Hem zaman hem enerji kaybı. Gerek yok

Soruya cevabım yoo tabi ki söylemek zorunda değilsiniz.
Ama yani botoks ve estetiği de istediğiniz kadar inkar edin belli oluyor 😅 ayrıca da saklama sebebini de tam anlamıyorum, doğal güzelliğim ya da krem olsa ne farkediyor tam olarak. Sonuçta güzel duruyor mu duruyor. İsteyen kendisi de gitsin yaptırsın, çok kolay bir işlem.

Soruya cevabım yoo tabi ki söylemek zorunda değilsiniz.
Ama yani botoks ve estetiği de istediğiniz kadar inkar edin belli oluyor 😅 ayrıca da saklama sebebini de tam anlamıyorum, doğal güzelliğim ya da krem olsa ne farkediyor tam olarak. Sonuçta güzel duruyor mu duruyor. İsteyen kendisi de gitsin yaptırsın, çok kolay bir işlem.
Saklamak gibi bir amacım yok bu bahsettiğim kişi değişik biri ondan söylemek istemedim 🤷🏻‍♀️

herkese her şey söylenmez ama ben bir işlem yaptırsam sorsalar söylerdim
çünkü ne derse desin beni ilgilendirir yani, ister silikon taktırırım ister dudak dolgusu yaptırırım "o da doğal güzel değil, şunu şunu yaptırmış" dese ne kaybederim :KK70:

İyi geceler herkese
Bazı konularda herkese her şeyi anlatmak ağızlarına laf vermek istemiyorum ben ✋🏻
Misal botoks yaptım yüzüm çok kırışık değil ama deneyeyim dedim güzel olursa hep yaparım dedim kendimce,neyse ailede insanın yüzünü hareketlerini çoluk çocuğu evi her şeyi didik didik eden bir tip var ve sonra da gider yayar her tarafa..
(Buarada öz annem kardeşim fark etmedi)
Bugün bana geldi (bekar ailesiyle bayramlaşmaya geldi) ve hemen botoks mu yaptın dedi hayır sana öyle geliyor dedim ama gerildim de belli etmiş oldum
Yani böyle cins bi tip olmasa belki ben konuyu açar söylerdim ama cins işte :) söylemek istemedim
Sizce herkese her şey söylenir mi gerçekten?
Hele ki böyle bir tipe,gevşek ayarsız biri kısaca..
Hayır hiç kimse kimseye açıklama yapmak zorunda değil. Hatta böyle hadsizlerle bir arada olmak zorunda da değilsiniz

Kimseye detay vermek veya doğruyu anlatmak zorunda değilsiniz en ince detayına kadar ancak hemen botoxunuzu fark eden birine de inkar etmek abes olmus. Şimdi de orasini burasini yaptirip gizliyor yalan söylüyor der yani :)

İyi geceler herkese
Bazı konularda herkese her şeyi anlatmak ağızlarına laf vermek istemiyorum ben ✋🏻
Misal botoks yaptım yüzüm çok kırışık değil ama deneyeyim dedim güzel olursa hep yaparım dedim kendimce,neyse ailede insanın yüzünü hareketlerini çoluk çocuğu evi her şeyi didik didik eden bir tip var ve sonra da gider yayar her tarafa..
(Buarada öz annem kardeşim fark etmedi)
Bugün bana geldi (bekar ailesiyle bayramlaşmaya geldi) ve hemen botoks mu yaptın dedi hayır sana öyle geliyor dedim ama gerildim de belli etmiş oldum
Yani böyle cins bi tip olmasa belki ben konuyu açar söylerdim ama cins işte :) söylemek istemedim
Sizce herkese her şey söylenir mi gerçekten?
Hele ki böyle bir tipe,gevşek ayarsız biri kısaca..
Hayır tabi ki söylemek zorunda değilsiniz. Ona ne sizin yüzünüzdeki botokstan.

Back
X