Her şeyi kafama takıyorum gerçekten tükendim

-stargirl-

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
172
69
13
25
Ablalarım lütfen bana yardımcı olun :110: Her şeyi her hareketi istemsizce kafama takıyorum. İnsanların hakkımdaki düşüncelerini aşırı önemsememden dolayı kaynaklanıyor bence bu durum.

Yani sınıfta bir öğretmen bana laf etti diyelim hemen kendimi rezil olmuş hissediyorum. Biliyorum o an herkes benim rezil olduğumu düşünüyor. Ki gerçekten de öyle işte rezil oluyorum günde en az dört beş defa:110: Nolur bana yardım edin ya, bugün sınıfta bir öğretmenim bana yüksek sesle bağırdı, sınıfta bir sessizlik oluştu herkes bana baktı. Ve sınıfın çok sevdiği bir öğretmendir kendisi. Ama beni resmen yerin dibine soktu derste bir espriye uzun süre güldüm diye. Asla derslerde çok fazla gülmem ya da konuşmam ilk kez oldu onda da azar işittim..

Eve geldim moralim o kadar bozuldu ki. Son günlerde sürekli rezil oluyorum zaten:KK12: Evde de tektim gerçekten çok ağladım neden cevap vermedim neden bana öyle dedi herkes benim cevap vermekten bile aciz biri olduğumu düşünüyor diye diye sinirimden kendime zarar vermeyi bile düşündüm. Çok kötü hissettim tüm gücümün bittiğini hissettim.:hasta: Sadece bu olay değil genel olarak her şeyi kafama takarım artık bu da son nokta oldu hepsinin boşalma noktası gibi bir şey. :işsiz: Her türlü eleştiri öneri her şeye açığım yalvarıyorum bana yardım edin sadece artık bir şeyleri dallanıp budaklandırıp saatlerce kafamda kurup moralimi bozmak yerine gülmek istiyorum, mutlu olmak istiyorum:KK43:

Sende diğerleri gibi sıradan bir insansın başkalarını okadar gözünde büyütmüşsün ki her zaman rezil oluyorum diye düşünüyorsun...

Bütün sınıf sana gülüyor olabilir demek ki komik bişey söyledin..
Öğretmenin kızabilir yeri gelince herkese kızıyorlar..

Abartmamalısın.. kendine güven...

Daha lisedesin sanırım.
Merak etme yaş aldıkça pişeceksin bu gibi şeyler tırt gelecek dönüp geriye baktığında :)
"E hocam gülmek yasaksa derste espri yapılmasın öyleyse" derdim ben olsam. Veya "pardon hocam benim gülmem de bu şekil" derdim ve bunları şöyle bi ifadeyle söylerdim. Şu: :KK51:
Biri sana laf soktuğunda ya da kötü hissettiğinde gül. Mesela ben eskiden kayıp yere düştüğümde ağlayasım gelirdi hele birileri gülerse gözlerim dolardı sonra yöntem değiştirdim düştüğümde ya da bi yere tosladığımda bende kendime güldüm inan öyle çok daha iyi hissediyorsun gül geç amaan dert mi yok dünyada.

Geçecek kuzucum bu günler.Dönüp bakınca gülümsetecek seni.Merak etme rezil olmuyorsun kimseye.Hatırlamıyorlardır bile.Sen kafanda büyütüyorsun sadece.Üzme kendini.

'Hocam napalim derse girerken şap mi içelim yada isterseniz hadım olalım ister misiniz? Hıı ' :KK45:derdim ben olsaydım.:63:

'Hocam napalim derse girerken şap mi içelim yada isterseniz hadım olalım ister misiniz? Hıı ' :KK45:derdim ben olsaydım.:63:

:halay::halay:Aslında aklıma denilecek çok şeyler geliyor ama şimdi olmadık şeyi söyler de pişman olurum bir de haklıyken haksız olurum diye susuyorum.
O da tabi içime dert oluyor orası ayrı konu

Şap ve ya hadımlık ne gibi durum var anlayamadım?
O an rezil oluyosun sonra herkes unutuyo bitek sen hatırlıyosun emin ol onun için çok takmamak lazım,bi de hazır cevap değilsin galiba iş hayatına girince öğrenirsin üzülme

8DDA2C02-A527-4014-AE7E-FA472E2CC7CA.webp

Back
X