- 10 Kasım 2017
- 172
- 69
- 13
- 25
- Konu Sahibi -stargirl-
Ablalarım lütfen bana yardımcı olun
Her şeyi her hareketi istemsizce kafama takıyorum. İnsanların hakkımdaki düşüncelerini aşırı önemsememden dolayı kaynaklanıyor bence bu durum.
Yani sınıfta bir öğretmen bana laf etti diyelim hemen kendimi rezil olmuş hissediyorum. Biliyorum o an herkes benim rezil olduğumu düşünüyor. Ki gerçekten de öyle işte rezil oluyorum günde en az dört beş defa
Nolur bana yardım edin ya, bugün sınıfta bir öğretmenim bana yüksek sesle bağırdı, sınıfta bir sessizlik oluştu herkes bana baktı. Ve sınıfın çok sevdiği bir öğretmendir kendisi. Ama beni resmen yerin dibine soktu derste bir espriye uzun süre güldüm diye. Asla derslerde çok fazla gülmem ya da konuşmam ilk kez oldu onda da azar işittim..
Eve geldim moralim o kadar bozuldu ki. Son günlerde sürekli rezil oluyorum zaten
Evde de tektim gerçekten çok ağladım neden cevap vermedim neden bana öyle dedi herkes benim cevap vermekten bile aciz biri olduğumu düşünüyor diye diye sinirimden kendime zarar vermeyi bile düşündüm. Çok kötü hissettim tüm gücümün bittiğini hissettim.
Sadece bu olay değil genel olarak her şeyi kafama takarım artık bu da son nokta oldu hepsinin boşalma noktası gibi bir şey.
Her türlü eleştiri öneri her şeye açığım yalvarıyorum bana yardım edin sadece artık bir şeyleri dallanıp budaklandırıp saatlerce kafamda kurup moralimi bozmak yerine gülmek istiyorum, mutlu olmak istiyorum

Yani sınıfta bir öğretmen bana laf etti diyelim hemen kendimi rezil olmuş hissediyorum. Biliyorum o an herkes benim rezil olduğumu düşünüyor. Ki gerçekten de öyle işte rezil oluyorum günde en az dört beş defa

Eve geldim moralim o kadar bozuldu ki. Son günlerde sürekli rezil oluyorum zaten