Her şeyi yapıp en son tüp bebeklerden negatif sonuç alınca Boşanan oldu mu ?

Böyle düşünmeyin. Buna devlet karar vermiyor ve ne isim konduğunun da önemi yok aslında aranızdaki ilişkiye. Siz birbirinize bağlıysanız sıkıca, hiçbir şeyin önemi yok.

Benim bir tüpüm tıkalı, ve rahimde polipler vardı. Histeroskopi ile polipler alındı ancak tüplere bir şey yapılmadı. 3. Denememizde şükür pozitifi gördüm. İnşallah sağlıkla devam etsin ama umudunuzu kaybetmeyin. Biz de 4 yıldır deniyoruz. İlk doktorumu çok araştırmamıştım İzmir’de bir doktordu gül sokakta kliniği. Kendisi 3. Gün dondurdu ve taze transfer yaptı. Ben zaten onca ilaçla boğuşurken hamile kalmam çok düşük ihtimaldi. İkinci transfer için embriyoları taşıdık şimdiki merkezime. O da olmadı çünkü işlem gördü 5. Güne çıkmadan yapmayalım dedik çıktı ve 5AA idi kalitesi. Olmadı. Yine ilaçlıydı. Sonuncusunu normal doğal döngü ile yaptı doktorum kaliteleri 3BB 2BB idi sıkı tutunmuş görünüyor şimdilik. Kısacası umudunuzu kaybedeceğiniz bir kıstas yok.

Gitsin evlendirsin kocasını o zaman. Sizin zihniyetiniz bu tarz şeyler yapıyor çünkü.
Hahahhahha bir de nereli olduğumu merak edip profilime tıklamış :)) Basitliğin bu kadarına pessss… haddini bil ötede oyna.. Hayatındaki insana kolaylıklar diliyorum :))

Son düzenleme:
Yukarilarda bir arkadaş hastalikda sağlık da diye söz vermedik mi demiş çok hakli benim eşimde ne yazdiysa ayni şeyleri söyledi belki ayrilirsak baba olabilirsin dediğimde bizim de sınavımız böyle oldu bu hayatta iyi günler de var kötü gunler de bende bu konulari kimseye anlatmıyorum tedavi sorduklarinda olumlu sonuç oldugunda hemen paylasirim diyip geçiştiriyorum kimse anlamıyor çünkü birde sorgulamalarindan hoşlanmıyorum bu konulari konusmamak yakinlarla en iyisi zaten

Hahahhahha bir de nereli olduğumu merak edip profilime tıklamış :)) Basitliğin bu kadarına pessss… haddini bil ötede oyna.. Hayatındaki insana kolaylıklar diliyorum :))
Profilinde nereli olduğun mu yazıyor seni gözardi etmek için tıkladim . Çok güzel üslubunuz var umarım burada uzun süre vakit geçirebilirsiniz

Profilinde nereli olduğun mu yazıyor seni gözardi etmek için tıkladim . Çok güzel üslubunuz var umarım burada uzun süre vakit geçirebilirsiniz
Umduğun medete ihtiyacım yok, buralardayım ve birçok insanla muhabbet ediyoruz bi problem yaşamadık ama görüyorum ki her yerin çürük meyvesi çıkıyor ve hakettiğini vermek gerek:))

Gitsin evlendirsin kocasını o zaman. Sizin zihniyetiniz bu tarz şeyler yapıyor çünkü.
Terbiyesize bak şuana kadar Herşeyi elde etmiş gelmiş burada rol kesiyor. Ne bilirsiniz üzülmeyi ilerisini düşünmeyi aklınız fikriniz kötülük. Eminim o kötü kalbin yüzüne vurmuştur keşke görebilsek. Hadsiz seni b..k bağlamış vicdanlı

Umduğun medete ihtiyacım yok, buralardayım ve birçok insanla muhabbet ediyoruz bi problem yaşamadık ama görüyorum ki her yerin çürük meyvesi çıkıyor ve hakettiğini vermek gerek:))
Muhattap olmayın Allah aşkına engelledim yorumlarını umarım doğru yapabilmişimdir ilk kez yaptm. Ne içimizdekini söyleyebiliyoruz ne konuşabiliyoruz insanlarla ya hep bi yargılama neyi yargıladığını da bilmiyor çünkü sınanmamış. Canavarlar

Asıl siz sıkmayın canınızı burası öyle bir platform ki insanı çok iyi anlayan ve yoldaşlık eden bir çok iyi kalpli insan var iken maalesef böylesi şuursuzca bencilce hareket eden insanlar da varmış zaman geçirdikçe görüyoruz. İyi olun elbet birgün o hasretle beklediğiniz bebek size gelecek merak etmeyin sadece gününü beklemek zorundayız. Ancak Rabbim ol der olur ve o gün geldiğinde her ne olursa olsun mani olamayacak emin olabilirsin, göğsümüzn daraldığı oluyor ama Allah görüyor halimizi. En yakın zaman da güzel haberler ile

Çok teşekkür ederim inaşallh tüm güzellikler siizn olur buraya güzel haberler vermek için girerim bir gün bekliyorum mucizemi sağlıklı hayırlısını kolaylıkla versin rabbim her şeyin

Benim yaşım 38 ,6yıldır sabırla deniyorum.. çok yıprandım evet ama süreç uzun bayanlar.. ben yanlış doktorlar yüzünden çok vakit kaybettim,içinize sinen yerde tedaviye başlayın özellikle laboratuvar önemli.. İstanbul da başladım,ilk defa gebelik elde ettim ama kalbi durdu yeni . bu aşamaya bile gelememiştim düşünün.yok yoktu ben de o derece,iyi doktor iyi hastane arkadaşlar.. Ben gibş geç kalmayın.Şimdi 5aa iki embriyolarım için gün sayıyorum olana kadar devam.

Bende bugün tüp bebeğe başladım 2 yılım benim de boşa gitmiş meğer. Şansımız bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…