her şeyin daha iyi olmasını beklerken ...

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Küçüklüğüm çocukluğum iyi geçmedi diyebilirim .. öyle insanlar geliyordu ki karşıma lakap takma olayını çok yaşadım .. sessiz çalışkan kendi halinde bir çocuk olmama rağmen hiç muhatabım olmayan insanlar beyaz solgun bir tenim vardı onunla ilgili, ilkokulda geniz etimden dolayı kelimeler net çıkmadı dalga geçerlerdi lakap olayları .. küçüklüğüm hep okuldan ağlayarak geçti .. annem kızım ilerde her şey daha güzel derdi .. bekledim çok şükür üniversite hayatım iyi geçti .. büyüdüm serpildim alımlı bir kız oldum tabii.. ama gel gör ki neden kadın erkek konusunda halen şansın yok .. karşıma birileri çıkıyor ama karşılıklı bir şey olmuyor hiç uyum sağlayabileceğim biri olmuyo.. hep mi eksterm tipler gelir .. yaş , mezhep vs.. gibi şeyler ne varsa karşıma çıktı ya.. o kadar sosyal çevrelerde bulundum ... dedim küçüklüğümde bu kadar çektim ilerisi iyi olacak gel gör ki bir şey olduğu yok .. üniversite bitti kpss için halen ders kitapları ile ..26 seneden beri her şey aynı ... 26 yaşına gelmiş bir kızın hiç mi sevgilisi olmaz ya hiç mi ilişkisi olmaz üstümde ne kısmetsizlik var .. nasıl gidicek bunlar .. arkadaşlarıma bakıyorum iş , eş , çocuk olmuş bile ..ben hale o turuncu optik kağıtlarla uğraşıyorum ..

İnsan elbetteki hayatında birisi olsun istiyor seni anlıyorum bu boşluk hissi garip
Ama aşk hiç beklenmedik bir anda çıkıyor biraz da nasip kısmet kader meselesi bu konu üzerinde çok durmamak lazım
Elbette karşına alnına yazılmış olan biri çıkar
Sen önceliğini sınavlarına ver bende kpss hazırlanıcam mesela aklım dolu olsun istemem zamana bıraktım...

İnsan elbetteki hayatında birisi olsun istiyor seni anlıyorum bu boşluk hissi garip
Ama aşk hiç beklenmedik bir anda çıkıyor biraz da nasip kısmet kader meselesi bu konu üzerinde çok durmamak lazım
Elbette karşına alnına yazılmış olan biri çıkar
Sen önceliğini sınavlarına ver bende kpss hazırlanıcam mesela aklım dolu olsun istemem zamana bıraktım...

arkadaşlarda da , kuzenlerde de tek başına kalmak en zor geleni .. artık onlarla da bir şey yapılmıyor .. :(

canım senin daha önce de konuna yorum yapmıştım. yine aynı şeyleri söylemiştin. sen düşünce yapını değiştirmediğin sürece hep diyeceksin "neden böyle neden herşey aynı neden neden" çünkü sen hep aynı düşünüyorsun da ondan! hiç iyi yönden bakmıyorsun.

şuanda hayatında biri yok. iyi tarafı: ağır bir ayrılık yaşamadın ya da mutsuz bir evlilik yapmadın
şuanda hala işin yok. iyi tarafı: sağlığın var. ( ve işsiz olan senin gibi yüzlerce insan var. biri de ben:ssz:)

ve daha 26 yaşındasın. yapma böyle:20:

Vardır muhakkak herşeyin bi zamanı, sabret.
Ben inanıyorum Rabbim'in vardır senin için güzel bi mutlu sonu .:)
İçindeki bu umutsuzluğun, karamsarlığın yerine azıcık umut ve sabır serpiştirirsen herşey zamanla düzelir inşallah.
Sevgiyle kal
:)

Hersey gercekten kismet meselesi bi gün gelir bakarsinki hayatinin esini bulmussun böyle seyler icin kafani yorma. Bak ne güzel isinde varmis elbet ruh ikizinide bulursun zamani gelince. Hersey gönlünce olur insallah...

canım senin daha önce de konuna yorum yapmıştım. yine aynı şeyleri söylemiştin. sen düşünce yapını değiştirmediğin sürece hep diyeceksin "neden böyle neden herşey aynı neden neden" çünkü sen hep aynı düşünüyorsun da ondan! hiç iyi yönden bakmıyorsun.

şuanda hayatında biri yok. iyi tarafı: ağır bir ayrılık yaşamadın ya da mutsuz bir evlilik yapmadın
şuanda hala işin yok. iyi tarafı: sağlığın var. ( ve işsiz olan senin gibi yüzlerce insan var. biri de ben:ssz:)

ve daha 26 yaşındasın. yapma böyle:20:

hiç bir gelişme olmayınca umudum kalmamaya başladı .. elimi attığım kuruyor ..ben mi bir yerlerde yanlış yapıyorum diye danışmak istedim .. dediğin gibi belki de düşünce sistemim .. benim en büyük hatam başka hayatlarla yani benden iyilerle kıyaslamam yaşamımı ...

yas ve özellikle mezhep ayrimi yapmazsaniz iyi guzel bir iliski yasayabilirsiniz

ahh be canım ben aştım diyelim .. ailem böyle durumlara olumlu yaklaşmaz ki .. ailem hayata at gözlükleri ile bakar .. ailemin rızası olmadan da .. duvar örüyorum kendime ... tek sorun iş güç olsa keşke genelllikle olduğu gibi..

Hersey gercekten kismet meselesi bi gün gelir bakarsinki hayatinin esini bulmussun böyle seyler icin kafani yorma. Bak ne güzel isinde varmis elbet ruh ikizinide bulursun zamani gelince. Hersey gönlünce olur insallah...

yok canım ne işi işte yok .. kpss atanmak için uğraşıyorum işte .. evde oturarak , kendi ayaklarım üstünde durmadan , iş konusundaki belirsizliğimden kim yanaşacak bana bir de :) millet iş güç sahibi , hayatını kurmuş hatunlarla haşır neşir..

yok canım ne işi işte yok .. kpss atanmak için uğraşıyorum işte .. evde oturarak , kendi ayaklarım üstünde durmadan , iş konusundaki belirsizliğimden kim yanaşacak bana bir de :) millet iş güç sahibi , hayatını kurmuş hatunlarla haşır neşir..
Takma kafana herseyin hayirlisini iste allahtan bende 27 yasindayim ve benimde isim yok senin enazindan bitirdigin bir üniversiten var ve is bulma sansin daha cok. Evlenme konusunda da gercekten acele etme 26 yasindasin daha coook zamanin var. Bende hep kafama takiyordum ama anladimki bosunaymis hersey kismetmis. Suanda nisanliyim ama sonumuz nasil olur gercekten bilmiyrm ins allahim herkesin gönlüne göre verir...

Takma kafana herseyin hayirlisini iste allahtan bende 27 yasindayim ve benimde isim yok senin enazindan bitirdigin bir üniversiten var ve is bulma sansin daha cok. Evlenme konusunda da gercekten acele etme 26 yasindasin daha coook zamanin var. Bende hep kafama takiyordum ama anladimki bosunaymis hersey kismetmis. Suanda nisanliyim ama sonumuz nasil olur gercekten bilmiyrm ins allahim herkesin gönlüne göre verir...

Amin canım .. beklemekten sabretmek başka çare yok .. Allah seninde her şeyi istediğin gibi gerçekleşir işallah .. :)

Back
X