- Konu Sahibi kelebekim35
Küçüklüğüm çocukluğum iyi geçmedi diyebilirim .. öyle insanlar geliyordu ki karşıma lakap takma olayını çok yaşadım .. sessiz çalışkan kendi halinde bir çocuk olmama rağmen hiç muhatabım olmayan insanlar beyaz solgun bir tenim vardı onunla ilgili, ilkokulda geniz etimden dolayı kelimeler net çıkmadı dalga geçerlerdi lakap olayları .. küçüklüğüm hep okuldan ağlayarak geçti .. annem kızım ilerde her şey daha güzel derdi .. bekledim çok şükür üniversite hayatım iyi geçti .. büyüdüm serpildim alımlı bir kız oldum tabii.. ama gel gör ki neden kadın erkek konusunda halen şansın yok .. karşıma birileri çıkıyor ama karşılıklı bir şey olmuyor hiç uyum sağlayabileceğim biri olmuyo.. hep mi eksterm tipler gelir .. yaş , mezhep vs.. gibi şeyler ne varsa karşıma çıktı ya.. o kadar sosyal çevrelerde bulundum ... dedim küçüklüğümde bu kadar çektim ilerisi iyi olacak gel gör ki bir şey olduğu yok .. üniversite bitti kpss için halen ders kitapları ile ..26 seneden beri her şey aynı ... 26 yaşına gelmiş bir kızın hiç mi sevgilisi olmaz ya hiç mi ilişkisi olmaz üstümde ne kısmetsizlik var .. nasıl gidicek bunlar .. arkadaşlarıma bakıyorum iş , eş , çocuk olmuş bile ..ben hale o turuncu optik kağıtlarla uğraşıyorum ..