- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
Minnoş bırak ısıtıcıyı falan. Yüzüğünü al, hatta mesaj at iş yerindeyken getirip versin. Bunun için de sen gitme beyzadenin ayağına..
Ailenin araması çok kötü olmuş. Adam tenezzül edip seni aramıyor, baban arayıp kızım üzgün diyorNeyse yaşlı adam, üzülmüştür duruma naapsın. Ama sakın bir daha aramasınlar. Bunların hepsi senin çok fazla taviz vermenden kaynaklanıyor be canım.. Diyor ki nasıl olsa geri döner, hiç burnundan kıl aldırmıyor.
Durumu kurtarmak istiyorsan eğer, yüzüğünü alırken '' babam senin gerçek yüzünü bilse telefonda öyle yapıcı konuşurmuydu sanıyorsun? Utandım yaptıklarını söylemeye. Ben senin bu halini, tavrını yaptıklarını kendime yediremezken, sen kendinden nefret etmeden nasıl hayatına devam edebiliyorsun şaşırıyorum'' gibi birşeyler diyebilirsin.
ya babam aslında, neden benim kızım karşılıyor düğünü diyecekti. bende o yüzden konuşmasına tamam dedim. geri bi telefon ettiler, söylememiş öle. bişi de diyemedim napiim. anlaşılan iş bana bakıyor. babam yaşlı da değil ki, hadi yaşlıdır diyeyim, aslında öle utangaç bi adam da değildir ama anlayamadım. bazı konularda çok çekimser kalıyor şaşırıyorum. hal böle olunca benim son noktayı koymam şart oldu. tam olarak ne konuştuklarını da bilmiyorum 15 dk konuşmuşlar bana 2 cümle söylediler.
evet evet aynen, kendine çok güveniyor. nasıl olsa döner diyor. evet bakalım artık yarın için bişiler düşünücem. işyerine getiremez çünkü..