- 16 Mayıs 2025
- 25
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi sonbirdamla
-
Boşanmalısın. Öfke sorunu var.sana şiddet gösterme potansiyeli var.toparlamaya çalışma noktasında değil benceMerhaba,
Ben 4.5 senelik evliyim. Eşimle çok büyük aşkla evlendik. Zaman zaman yaşadığımız sorunları son zamanlarda çok sık yaşıyoruz ve ben çözüm üretemiyorum. Benim gibi olan veya bu konuda tecrübesi olan kadınlardan destek almaya geldim..
Eşimle çok iyi anlaşırız gezeriz yeriz içeriz çok keyfimize bakarız. Bana olan Rabbım nor al zamanlarda o kadar üst seviyede olurki başka birilerini yaşadığımız sorhnlara anlatsam inandırmak çok zor olur. Eşimle zaman zaman tartışıeız ama tartışmalarımız genelde onun fevri hareketlerinden çıkar. Bir anda bir şeye yükselir ve bende ona tepki veririm. Yapım gereği ve kendimi koruma iç güdüsüyle bağırılmaktan ve azarlanmajrsn hiç hoşlanmam bu sebeple bana bağırdığı an bende tepki veririm. Eşimde o ne yaparsa yapsın hiç tepki vermemenin istiyor. Ben tepki verdiğimde olayı küçük noktadan dağ hale getiriyor. O bağırınca sorun olmuyor. Ben bağırınca hakaretler (dengesiz ne biçim tipin var sen insan mısın boşanalım ben ayrılmak istiyorum ıyyyy gibi ) havada uçuşuyor. Ben hakaretlerine dayanabildiğim kadar dayanıp en sonunda benim için ne düşünüyorsan Allah sana bin katını versin diyorum. Ve dememle duvarları yumruklamaya delirmiş gibi hareketler yapmaya başlıyor. O an ondan aşırı derecede tiksiniyorum ama başımıza r iş gelmeden bitmesi için sakin moda geçiyorum. Eşim 30 yaşında olmasına rağmen bana cpcuk geliyor. Karşımda erkek varmış gibi hissetmekten zorlanıyorum. Küçük bir erkek cocugu varmış ve ınu sürekli eğlemek zorundaymışım gibi hissediyorum eğer istediği şekilde ilerlemezse beni etrafa rezil etmekle yıkıp dökmekle tehdit ediyormuş gibi. Her kavgada böylr.. 1 hafta 10 gün veya 2 3 gün sonra eski hale dönüyor. O her kavgada söylediği şeyleri yutuyor. Ben hiç ona benzer şeyler söylemiyorum ama eşimi eşim gibi görmeyeli 2 sene oldu. Ben onun gibi her tartışmada boşanmaya tehdit edip soğuyorum demiyorum ama aslınds bunu yaşayan benim. Ve bir gün benimki tehdit olmayacak bunu ona söylemiyorum çünkü bunu anlayabilecek olgunlukta değil. Bana tavsiyeleriniz nedir?
buna benzer şeyler söylediğimde sende bana çemkirme asla ses çıkarma sonsuza kadar beni idare et diyor.BEnim esim de oyle. Gercekleri duyduklarinda ya da o guzel erkeklik gururlarina laf edildiginde deli gibi bagiriyolar yumrukluyorlar bir yerleri. Yani sogumamak elde degil maalesef. Ben bir daha bagirir cagirirsan direkt giderim biraz gercekleri duymaya yuzun olsun dedimm.
Bana bu güne kadar şiddet uygulamadır uygular gibi hissetmiyorum ama eşimin .fkw problemi olduğuna eminim. Deli gibi bir şey oluyor tv de li akıl hastalarına benziyor o an haliBoşanmalısın. Öfke sorunu var.sana şiddet gösterme potansiyeli var.toparlamaya çalışma noktasında değil bence
Sakin zamanda konuştum ve odaklandığı tek şey ben oluyorum. Ben ikimizde şunu yapmayalım diye konuşurken o sen şunu yapma kadın dediğin susar kadın az konuşur diye tekrar yükseliyor ben hep dshs yapıcıyım. Ben ne kadar yapıcı okursam eşim o kadar daha üste çıkıp çirkinleşiyor. Bakış acınız doğru ama şöyle ifade edeyim. 5 kere yükseliyor tiple idare ediyorum teoki vermeden. 6. Da dayanamayıp Bi tepki verin e dünyanın en kötü kadını oluyorumSakin zamanınızda konuşunuz mu?
Böyle yaptıkça evliliğimizin devam edeceğine inancım azalıyor. Lütfen tüketmeyelim.
Ayrıca madem onun bu ilk yaprığı hareketten hoşlanmıyorsun, e madem kolaysa sen de fevri davranma. Bağırınca ben de yapamıyorum deme. Sen sus bakalım nasıl ilerliyor tartışma.
Şunu demek istiyorum bu senin karakterinde o da onun karakteri. İlk baslangıc için konuşuyorum. İş çığırından çıkmadan düzeltmemiz gereken ikinizin de davranışı var.
O an soyleme bisey siniri gecince sen konus brnimki de oyle maalesef kadin dedigin alttan alacak idare edecek cart curt. Ben mesela soyleyecegimi soyleyip odaya gidiyorum o kavga yerini terk edin.buna benzer şeyler söylediğimde sende bana çemkirme asla ses çıkarma sonsuza kadar beni idare et diyor.
Böyle bir karakter olmaz.kimse kimseye fiziksel ya da manevi şiddet gösterip bu benim karakterim diyemez.Sakin zamanınızda konuşunuz mu?
Böyle yaptıkça evliliğimizin devam edeceğine inancım azalıyor. Lütfen tüketmeyelim.
Ayrıca madem onun bu ilk yaprığı hareketten hoşlanmıyorsun, e madem kolaysa sen de fevri davranma. Bağırınca ben de yapamıyorum deme. Sen sus bakalım nasıl ilerliyor tartışma.
Şunu demek istiyorum bu senin karakterinde o da onun karakteri. İlk baslangıc için konuşuyorum. İş çığırından çıkmadan düzeltmemiz gereken ikinizin de davranışı var.
Yani ben biraz fevri gelebilirim ama benim için sadece bu cümle bile boşanma sebebi.Ben ikimizde şunu yapmayalım diye konuşurken o sen şunu yapma kadın dediğin susar kadın az konuşur diye tekrar yükseliyor
Çocuk var mı?Bana bu güne kadar şiddet uygulamadır uygular gibi hissetmiyorum ama eşimin .fkw problemi olduğuna eminim. Deli gibi bir şey oluyor tv de li akıl hastalarına benziyor o an hali
Öfkeliyken söylenen herşey sakinken düşünülmüştür derler.sürekli boşanma fikrinden dönüyor demekki aklinda.ben ilişkilerimde tartışırken ayrılalım lafını kullandığımı hatırlamıyorum evli olmamama rağmen.Bu adamdan koca falan olmaz, belki zamanında aşktan gözünüz kör oldu ve fark edemediniz karakterini ama artık çok net görüyorsunuz. Ben böyle hanzoların terapiyle falan yola geleceğini hiç düşünmüyorum, her tartışmada boşanmakla tehdit edip, hakaret eden adamdan koca moca olmaz, umarım çocuğunuz yoktur.
Her tartışmada boşanmakla tehdit eden, psikolojik baskı uygulayıp hakaretler eden, öfke kontrol sorunu olan sinirlenince bağırıp duvarı yumruklayan birini besleyip büyütmeye gelmediniz bu dünyaya. BOŞANIN. Yoksa Allah korusun şiddetin boyutu artar daha kötü şeyler yaşanabilir. Kurtarın kendinizi.Merhaba,
Ben 4.5 senelik evliyim. Eşimle çok büyük aşkla evlendik. Zaman zaman yaşadığımız sorunları son zamanlarda çok sık yaşıyoruz ve ben çözüm üretemiyorum. Benim gibi olan veya bu konuda tecrübesi olan kadınlardan destek almaya geldim..
Eşimle çok iyi anlaşırız gezeriz yeriz içeriz çok keyfimize bakarız. Bana olan Rabbım nor al zamanlarda o kadar üst seviyede olurki başka birilerini yaşadığımız sorhnlara anlatsam inandırmak çok zor olur. Eşimle zaman zaman tartışıeız ama tartışmalarımız genelde onun fevri hareketlerinden çıkar. Bir anda bir şeye yükselir ve bende ona tepki veririm. Yapım gereği ve kendimi koruma iç güdüsüyle bağırılmaktan ve azarlanmajrsn hiç hoşlanmam bu sebeple bana bağırdığı an bende tepki veririm. Eşimde o ne yaparsa yapsın hiç tepki vermemenin istiyor. Ben tepki verdiğimde olayı küçük noktadan dağ hale getiriyor. O bağırınca sorun olmuyor. Ben bağırınca hakaretler (dengesiz ne biçim tipin var sen insan mısın boşanalım ben ayrılmak istiyorum ıyyyy gibi ) havada uçuşuyor. Ben hakaretlerine dayanabildiğim kadar dayanıp en sonunda benim için ne düşünüyorsan Allah sana bin katını versin diyorum. Ve dememle duvarları yumruklamaya delirmiş gibi hareketler yapmaya başlıyor. O an ondan aşırı derecede tiksiniyorum ama başımıza r iş gelmeden bitmesi için sakin moda geçiyorum. Eşim 30 yaşında olmasına rağmen bana cpcuk geliyor. Karşımda erkek varmış gibi hissetmekten zorlanıyorum. Küçük bir erkek cocugu varmış ve ınu sürekli eğlemek zorundaymışım gibi hissediyorum eğer istediği şekilde ilerlemezse beni etrafa rezil etmekle yıkıp dökmekle tehdit ediyormuş gibi. Her kavgada böylr.. 1 hafta 10 gün veya 2 3 gün sonra eski hale dönüyor. O her kavgada söylediği şeyleri yutuyor. Ben hiç ona benzer şeyler söylemiyorum ama eşimi eşim gibi görmeyeli 2 sene oldu. Ben onun gibi her tartışmada boşanmaya tehdit edip soğuyorum demiyorum ama aslınds bunu yaşayan benim. Ve bir gün benimki tehdit olmayacak bunu ona söylemiyorum çünkü bunu anlayabilecek olgunlukta değil. Bana tavsiyeleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?