Her tartismada eskileri açan, aşırı kibirli ve haftalarca küsen eş sorunu

aşağılık kompleksi var asosyal yani

Bildiğiniz narsist eşiniz. Bu konuda videolar izleyin. Yapılacak en doğru şeyin sınır çizme ve duygusal tepkiler vermemek olduğunu biliyorum. Demesi kolay,uygulaması zor. Allah kolaylık versin.

Hemen hemen aynı şeyi yaşamışız. Ama ben boşandım. Oohhh iyi ki de boşadım. Aldığım en doğru karar idi.
Asla asla çekilmez.
Küsen prenses erkekleri annesine teslim edin

Narsist kişilik bozukluğu var. Psikolog değilim. Anlattığınız örneğe uygun bir eşe sahip idim. Narsist kişilik bozukluğu teşhisi koymuştu psikolog. Ne yaparsanız yapın yaranamazsınız. Bu tipler; suçlar,cezalandırır, küser, eleştirir, soğuk davranır. O aslında böyle idi. Evlenmeden önce kendini gizledi. Evlenince açığa çıktı.

Ya burada arkadaşa okadar güzel fikir verdiniz şuan ben bile örnek aldım yazdıklarınızı Rabbım.kimsenn yuvasına huzursuzluk koymasn

Şöyle tüm karakteri bozuklara psikolog gibi narsist teşhisi koyanları gördükçe sinir oluyorum. Dünya nüfusunun yaklaşık sadece %2’si narsist. Üyemizin bahsettiği profil narsist değil, narsisizm belli bir zeka ister. Bunlar olsa olsa aile ile göbek bağını kesememiş, birey olamamış, çocuk kalmış, iletişim yeteneği gelişmemiş adam bozuntuları. Öküz falan deyin ama rica ediyorum artık herkese narsist demeyin.

Sizin konunuza gelince de bitmiş bir evlilik görüyorum. Çocuklar küçük olabilir ama mutsuz bir evlilikte mutlu çocuklar mı yetiştireceğinizi sanıyorsunuz? Önce siz mutlu olacaksınız ki çocukları güzelce yetiştirin. Benim annem ve babam ben 5 yaşındayken ayrıldılar. İyi ki ayrılmışlar. Ayrılmasalar da ben şu anki konumumda olamazdım, belki okuyamazdım bile. Ayrılıktan bu kadar korkmayın. Cidden bizim toplum maalesef ayrılmayı bilmiyor.

İyi bir mesleğiniz ve kazancınız da varmış,daha niye çekiyorsunuz?Kendi değerinizin farkında olun.Hayat bir kere, tekrarı yok.Yıllarınızı bu şekilde davranan biriyle ziyan etmeyin.Aileniz karşı olabilir,ama bu karar sizin kararınız.Bir yerde mutlaka kabullenecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…