Her yeni evlilik boylemi :(

O kadar tukenmistimki artik arkama donup bakmadim bile hersey cok guzeldi boyle degildim ama bianda ortaya cikti bu his ve ben ne yapicagimi artik bilmiyorum suan sebep omu onu bile bilmiyorum sadece evimi sebmiyorum evime gitmek istemiyorum surekli annemin babamin yaninda durmak kisacasi eski hayatima donmek istiyorum :((

Yasadiginiz sey normal 7 yil cok uzun bi sure akliniz ister istemez geriye gidebilir zaman zaman kiyaslama bile yapabilirsiniz ofkeyle yapilmis bi evlilik gibi sanki umarim ilerleyen zamanlarda ozlem duygusu olmaz uzman yardimi aln

7 yıl çok uzun bi süre, çok kısa sürede başkasıyla evlenmişsiniz böyle düşünmeniz çok normal, daha eşinize alışamamışsınız. Neden acele ettiniz ki, biraz zaman tanıyın kendinize. Zamanla herşey daha da oturur , en azından gerçekten sevip sevmediğinizi anlarsınız diye düşünüyorum. Psikoloğa gitseniz bu hislerin sebebini, nasıl yönlendirmek gerektiğini gösterir size

Oncelikle yeni uye oldum dogru yerdemiyim bilmiyorum konusacak derdimi anlatacak kimsem yok o yuzden buraya yazmak istedim gecen sene bu zamanlar 7 yillik iliskim bitti ve iki ay sonra biriyle tanisip subat ayinda evlendim ofkeylemi yaptim bilmiyorum ama sonuc olarak suan evliyim esim cok iyi bir insan ona her zaman dua ediyorum ilk zamanlar birbirimize adapte olamadik galiba bikac tartismamiz oldu ama iyiydik iki hafta once birden aklimi kaybedicek gibi oldum bianda kendimi bir sene oncesinde gibi hissettim sanki evlenmemisim sanki eski sevgilimi arasam hersey duzelicek gibi :KK43: suan oyle hissetmiyorum ama esimi seviyomuyum bilmiyorum hergun bosanmayi dusunuyorum evlilik depresyonumu bu acaba cildiricam:KK43:(( uzun ve karisik olduysa kusura bakmayin caresizlik kotu sey daha bissuru sey bile yazabilirdim buraya :KK43:

Evlenmenin o tatli buyusu bitmis. Yerini gerceklere ve mantiga birakmis. 7 yillik iliskiden sonra 7 ay tanidiginiz biriyle nikah masasina oturmussunuz. Bence cok yanlis olmus. Sevip sevmediginizi bilemem ama 2 yillik evli sayilirim.hic boyle seyler dusunmedim. Ev isi ve sorumlulugun zor ve yorucu oldugu oldu o ayri ama sevgimden yada sevildigimden hic suphe etmedim..

Çoğu kadında evliliğin ilk zamanları olan bir durum bu. Eski sevgilinize bağlamayın olayı bence. Eski hayata özlem, eskisi gibi özgür olamama, sanki kendini ev hapsinde gibi hissetme ayaklarında zincir varmış duygusu vs... eskileri dusunupte aklınıza kötü şeyler getirmeyin zaman geçtikçe daha iyi olursunuz normal şeyler bunlar çok üstünde durup düşünmeyin. Esinize de haksızlık yapmayın böyle dusundugunuzu bilse kimbilir ne kadar üzülür..

O kadar tukenmistimki artik arkama donup bakmadim bile hersey cok guzeldi boyle degildim ama bianda ortaya cikti bu his ve ben ne yapicagimi artik bilmiyorum suan sebep omu onu bile bilmiyorum sadece evimi sebmiyorum evime gitmek istemiyorum surekli annemin babamin yaninda durmak kisacasi eski hayatima donmek istiyorum :KK43:(
Evlilige alisamayip boşluğa mi dustun acaba? Insan o bosluk ruh halindeyken sacma seyler dusunebilir, eski sevgilini sevdigini sanabilirsin, ne biliyim olur yani..

Kendinizede eşinize de yazık etmişsiniz ne diyelim

Ilk bir yil evliliklerde genelde bocalama donemi olur. Alisamazsin evlilige. Iki kisilik yatakta yatmak, ev isleri, yemek, evi benimseyememe, sanki yazlik eve gelmissin de tatil bitince evine donecekmissin gibi hissetme, ne yapacagini bilemediginden anneni taklit etme, ve iki farkli kisiligin ayni evde bir arada yasamaya baslamasina alisamama ve bu yuzden ilk zamanlar edilen hafta sonu kavgalari...ilk yillar cogumuz yasadik bunlari... yine de bir aile danismanina ya da bir uzmana gidin.

Oncelikle yeni uye oldum dogru yerdemiyim bilmiyorum konusacak derdimi anlatacak kimsem yok o yuzden buraya yazmak istedim gecen sene bu zamanlar 7 yillik iliskim bitti ve iki ay sonra biriyle tanisip subat ayinda evlendim ofkeylemi yaptim bilmiyorum ama sonuc olarak suan evliyim esim cok iyi bir insan ona her zaman dua ediyorum ilk zamanlar birbirimize adapte olamadik galiba bikac tartismamiz oldu ama iyiydik iki hafta once birden aklimi kaybedicek gibi oldum bianda kendimi bir sene oncesinde gibi hissettim sanki evlenmemisim sanki eski sevgilimi arasam hersey duzelicek gibi :KK43: suan oyle hissetmiyorum ama esimi seviyomuyum bilmiyorum hergun bosanmayi dusunuyorum evlilik depresyonumu bu acaba cildiricam:KK43:(( uzun ve karisik olduysa kusura bakmayin caresizlik kotu sey daha bissuru sey bile yazabilirdim buraya :KK43:

Canim sanki biraz acele etmissin ama sonucta esinde kader dongundeymis ki rvlrnmissiniz. Benimde 6 yillik sevgilimle iliskim 2013 senesinde bitti. 2 yil kimseyle gorusmrdjm 2 yıl sonunda nisanlim beni ikna etti sevgili olduk nisanlandik yarinda digunumuz var. Inan nisanlimi cok seviyorum fakat 2 gundur aklıma eski sevgilim geliyor işallah çok pişman olsun diyorum. Halbuki beni ilgilendirmez ama yillar uzun olunca insan bazen birşeyden hatirlayip dusunuyor.

Canim sanki biraz acele etmissin ama sonucta esinde kader dongundeymis ki rvlrnmissiniz. Benimde 6 yillik sevgilimle iliskim 2013 senesinde bitti. 2 yil kimseyle gorusmrdjm 2 yıl sonunda nisanlim beni ikna etti sevgili olduk nisanlandik yarinda digunumuz var. Inan nisanlimi cok seviyorum fakat 2 gundur aklıma eski sevgilim geliyor işallah çok pişman olsun diyorum. Halbuki beni ilgilendirmez ama yillar uzun olunca insan bazen birşeyden hatirlayip dusunuyor.

İki hafta
Evlilige alisamayip boşluğa mi dustun acaba? Insan o bosluk ruh halindeyken sacma seyler dusunebilir, eski sevgilini sevdigini sanabilirsin, ne biliyim olur yani..

Oyle oldugunu dusunmek istiyorum cunku hergun ayni dusuncede diilim bazen bi huzun hali cokuyo degisik bisey :(

Ben cok dua ettim Allahim hakkimda hayirlisini nasip et diye karsima boyle bi insan cikinca bak yeni bir baslangic olabilir dualarinin karsiligidir diyerek girdim hix pisman olmadim hix aklimada gelmiyodu ama bu ara bi sarsti beni ins gecici bi surectir :(

mantık evliliği yapmışsınız sanırım ?
şuanki eşinizden eski erkek arkadaşınız kadar sevgi yoğunluğumu görmüyorsunuz acaba ?
arada eksik olan ne ?
sanırım her insan en azından 1 kere o çok mutlu olduğu onsuz nefes alamadığı fırtınalı aşkını düşünmüştür.
kıyaslama belkı yapmıştır ama bence mantık evliliği aşk evliliğinden iyidir.
zamanla geçeceğini düşünüyorum bu durumunuzun bekarlık günlerini özleyen bir tek sen değilsin bende varım :)

Sorun bence evlilikten ziyade sende. Destek almalisin. Yoksa esini kaybedebilirsin. Bu arada uzun sureli sevgililigin ardindan ayrilan insanlar cok cabuk baskasiyla evleniyor genelde. Gozlemim bu yonde.

Kuzenimde böyleydi. Evlenmeden önceki yıl ilişkisi bitmişti. Sonra eşiyle tanışıp evlendi. 3 4 ay evine alışmakta çok zorlandı. Sürekli annesinin evine gitmek, gidince gelmek istemiyordu. Ama sonra alıştı şimdi annesi çağırıyor gidesi gelmiyor evini baya benimsedi, sevdi. Kendinizi suçlamayın bu süreçte. İlk bir yıl sevgililikte bile zorken, evlilikte neden olmasın. Min. 20 yıl hiç aynı evde kalmamış insanlar birdenbire aynı evi paylaşmaya başlıyor. Bunlar çok normal şeyler. Alışkanlıkların değişmesi için zaman lazım üzülmeyin.

Eşinize yazık olmuş..7 yıl ardından nasıl bi solukla evlendiniz.Ben 5 senelik ilişkimden sonra kimle çıksam ona benzettim onun huylarını aradım anca üstünden 2 sene geçince unuttum tamamen şimdi görsem zerre bişey hissetmem ama 2 yıl geçmişti bu hislere kavuştuğumda.Ayrıldıktan 3 yıl sonrada şuan gerçek aşkı bulduğumu biliyorum iyi ki bitmiş ve gerçek aşkımı bulmuşum.Ama uzun bi süre atlatmanız gerekti koşa koşa evlenmeniz değil..

mantık evliliği yapmışsınız sanırım ?
şuanki eşinizden eski erkek arkadaşınız kadar sevgi yoğunluğumu görmüyorsunuz acaba ?
arada eksik olan ne ?
sanırım her insan en azından 1 kere o çok mutlu olduğu onsuz nefes alamadığı fırtınalı aşkını düşünmüştür.
kıyaslama belkı yapmıştır ama bence mantık evliliği aşk evliliğinden iyidir.
zamanla geçeceğini düşünüyorum bu durumunuzun bekarlık günlerini özleyen bir tek sen değilsin bende varım :)

Tam aksine suanki hayatim daha duzgun ve daha guzel ama evlilik beni caepti galiba :(

Bende evlendigim ilk aylar buna benzer sorunlar yasamistim. Senin gibi ani bir kararla evlilige adim attim ve ilk zamanlar cok bocaladim. Hatta bir keresinde esim bana yakinlasmaya calisirken hayatimin en buyuk aptalliklarindan birini yapip sana olan sevgimden emin degilim deyip uzaklastirmistim kendimden. Buyuk bir yara acti bu evliligimizde ama sonra toparladik . Zamanla esime cok baglandim ona hic bir zaman asik olamasamda onu cok seviyorhm. Sende esinin olumlu yonlerine odaklan onu sevmeye calis zamanla ona olan duygularin oturur insallah..

Back
X