- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
yolunda canım elhamdülillah yazdım yukarı bu gün kontrole gittik muhteşemdi yaaDört meleğin annesi nasılsın hersey yolunda mı ?
ALLAHIM NE GÜSEL BİR LUTUF 4 TANE MELEK VAR İÇİNDE SANA EVDE BİR YARDIMCI LAZIM OLUCAK SANIRIM CNM ANNEN KAYINVALİDEN YAKINMI?seni yerim ben
bu gün bebekler suyun içinde biz bakarken zıpladılar ay görmeniz lazımdı çok tuhaf..eşim videoya çekti kızlar klpleri de bi hızlı atıo ki rabbim hepinize tatırsın bu duyguyu..
canımı çıkarıyorlar şimdiden kucağıma alıp hepsini minik minik ısırıcam doğmadan ömrümü yediniz die
Ya ne güzel, bende görmek isterdimseni yerim ben
bu gün bebekler suyun içinde biz bakarken zıpladılar ay görmeniz lazımdı çok tuhaf..eşim videoya çekti kızlar klpleri de bi hızlı atıo ki rabbim hepinize tatırsın bu duyguyu..
canımı çıkarıyorlar şimdiden kucağıma alıp hepsini minik minik ısırıcam doğmadan ömrümü yediniz die
çok şükür ne kadar şükretsem azdır rabbim sağlık sıhhat versin.. sizlere de versin bu meleklerden inşallahALLAHIM NE GÜSEL BİR LUTUF 4 TANE MELEK VAR İÇİNDE SANA EVDE BİR YARDIMCI LAZIM OLUCAK SANIRIM CNM ANNEN KAYINVALİDEN YAKINMI?
inşallah canım aminnnnnn rabbim gönlünüze göre versin sizlerin de kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda kavuşun meleklerinizeYa ne güzel, bende görmek isterdimnasil güzel anlatiyorsun, yüzümde tebessüm olusturuyor yazdiklarin
Masallah, Rabbim sizi nazarlardan saklasin. Saglicakla al miniklerini kucagina insallah
Bizimde sabrimizin sonucu bedenimizde fazladan atan kalp(ler) olsun insallah♥
CANIMBENİM HİÇ ŞİMDİDEN KAFANI YORMA AMA ONLARA ÇOK İHTİYACIN OLACAK DÖRT GÖZLE BAKACAKSIN GELSİNLER SANA YARDIMCI OLSUNLAR DİE:)çok şükür ne kadar şükretsem azdır rabbim sağlık sıhhat versin.. sizlere de versin bu meleklerden inşallah
kayınvalidem gelecek annem çalışıyor ama istemiyorum kimse gelmesin ben bebeklerimle ilgilenirim benim kokuma alışşsınlar başkası kucağına almasın öpmesin dayanamamm çok mu bencilim nee
nasıl sevecekler kucaklarına alacaklar mı ağladığında ya laf söylerlerse..az büyüdüklerinde ya şımarık olurlarsa terbiye veremezsem sözümü dinlemezlersee o kadar çok soru sıkıntı var ki kafamda zor da olsa tek başıma büyütmek isterim
zaten şurda 2 ay sonra yerimden kalkabileceğimi zannetmiyorum tatlım mecbur yanımda biri olacak ama kıskanıyorum şimdiden ne edimCANIMBENİM HİÇ ŞİMDİDEN KAFANI YORMA AMA ONLARA ÇOK İHTİYACIN OLACAK DÖRT GÖZLE BAKACAKSIN GELSİNLER SANA YARDIMCI OLSUNLAR DİE:)
Ay canım ya ne tatlı hemide 4 tane :)) bize de dua et olur mu bizim de olsunnnnseni yerim ben
allah'a şükür iyi olsunlar hep :) bizde hersey aynı degısen bişi yokyolunda canım elhamdülillah yazdım yukarı bu gün kontrole gittik muhteşemdi yaa
sizlerde ne var ne yok çok hızlı yazıyrosunuz kimin bat gelmiş test yapmış inanın takip edemiyorum:))
Ay canım ya ne tatlı hemide 4 tane :)) bize de dua et olur mu bizim de olsunnnn
Benimki de önceleri fırçalatmıyordu.bir program var tabletinde şu konuşan kedi ton var ya onun dişisi yediriyorsun giydiriyorsun uyutuyorsun banyo yaptırıyorsun dişini fıalarıyorsun falan onu çok seviyor.kedinin taklitlerini falan yapıyor.ben de fırçAyı Alıp kedi nasıl yapıyor falan derken biraz olsun izin veriyor bu aralar sen de bir şekilde kandırmaya çalışah fırçalatsa fırçalatmıyor da...şimdi gelirken benide götür diye bir ton ağladı ya..zor geldim işe...gene dişi ağrıyordu..doktorada götüremiyoruz...ağzını açmıyor ki dolgu yaptıralım...ileri safhaya giderse anestezi ile kanal tedavisi yaparlar dedi...oda taaaaaa ankara veya istanbula gitceksin öyle...
amin canım inşallah.. sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum 4 gözle 4 bebekte de var hepsini 4le çarp uf matematik tavan yaptıallah'a şükür iyi olsunlar hep :) bizde hersey aynı degısen bişi yok
Zor tabiki ama heyecanı tadı ayrı bişi 4 tane melek yaa .. İkisi saga ikisi sola baba dısarıya :)tatlım 4 dene olsun die dua etmem yine rabbim gönlünüze göre versin ama çok zor inanın 11 haftalıklar şimdiden mahvoluyorum ben vücudum yarılmaya başladı ağrılar sancılar geceleri uyuyamıyorum ayaklarım davul gibi şişiyor bunlar 7. aylarda olması gerekenler bende daha şimdiden başladı sürekli bi baş ağrım var yarım saate bir yemek yemek zorundayım midem bulanıyor kusuyorum yine yiyorum bu kusma falan geçecek ama ağrılar sancılar arttıkça artacak eve gidiyorum işten sürekli yatış 2 aydır evimi ellemiyorum kocam yapıyor 2 haftada bir temizliği ay daha neler neler yine de yawrularıma sağlık sıhhat versin rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermez misn eksik olmasınlar erken doğmasınlar her türlü acyı çekmeye razıyım
Orası oyle annelik çok büyük fedakarlık istiyor sen bir anda 4 buyuk fedakarlik gostereceksin uykusuz gecelerin olacak ama bi anda 4 evladin olacak ileride rahat edeceksin belki de cocuk sayfasini kapatacaksin bir daha bir anda olup bitecek simdi cok zor ama ödülü buyuk Allah hayırlı dogumlar ve bebislerini saglikla buyutmeyi nasip etsintatlım 4 dene olsun die dua etmem yine rabbim gönlünüze göre versin ama çok zor inanın 11 haftalıklar şimdiden mahvoluyorum ben vücudum yarılmaya başladı ağrılar sancılar geceleri uyuyamıyorum ayaklarım davul gibi şişiyor bunlar 7. aylarda olması gerekenler bende daha şimdiden başladı sürekli bi baş ağrım var yarım saate bir yemek yemek zorundayım midem bulanıyor kusuyorum yine yiyorum bu kusma falan geçecek ama ağrılar sancılar arttıkça artacak eve gidiyorum işten sürekli yatış 2 aydır evimi ellemiyorum kocam yapıyor 2 haftada bir temizliği ay daha neler neler yine de yawrularıma sağlık sıhhat versin rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermez misn eksik olmasınlar erken doğmasınlar her türlü acyı çekmeye razıyım
öyle canım o ayrı Allahım dayanma gücü versin ne diim.. kız adama kıyamam o benim canım ama adamda kabahatçok sigara içiyor die git test yaptr dedim sperm kalitesi zaten normalin çok üstündeydi gitmiş bi de macun almış keçi boynuzu da aldıydık yiyordu arada neyse bende hiç yumurta yoktu spermler hasret kalmış yumurtaları görünce bunlar çıldırmış döllenmemiş yumurta koymamışlar etrafta Allahtan tüpün biri kapalıydı ya ordaki 5 yumurtayı da dölleselerdi ne olacaktı benim halim ayy kabus gibiZor tabiki ama heyecanı tadı ayrı bişi 4 tane melek yaa .. İkisi saga ikisi sola baba dısarıya :)
Dua topiğinden @yasmin5846 karnına da yapıştırmıştı cnmVeson bu yakıyi göbeğe yapıştırsam mi tekrar bele yapistirmak istemiyorum 14 gun ara diyor yumurtlama doneminde karin bolgesi olur mu icindeki ilac zarar verir mi acaba?
amin canım inşallah.. sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum 4 gözle 4 bebekte de var hepsini 4le çarp uf matematik tavan yaptı
biri hamiş olursa beni etiketleyin olur mu kucak dolusu tebrik etmek istiyorum
Demekki sana igne fayda ediyor canimBiz 3 seneyi devırdık temmuzdayok canım ilki gecen sene agsttu iğne kullanısımın öncesi klomen tedavısı 6 ay iğnede tuttu kımyasal oldu sonra martta yine iğneyle tuttu dustu ..
Aaaaa alpiiii bende cocuk gelisimciyimEvet canım miniklerin öğretmeni ama bu sene şimdilik bir yer cıkmadı evdeyım sanırımücretli öğretmenlik yapıyorum kadrom yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?