Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evlenirken 75ti simdi 85 inanmiyosan gostereyim

selam napıonuz.... bana gereksiz yere sıkıntı bastı yaa....
Canim kendine cok fazla stres yapiyorsun Biraz rahatlamaya calis, daha bir sey belli degil.

Canim bunlardan tüket ama tabi sinirli.
Kolesterolün düşürülmesinde elma, havuç, mısır, badem, Sarımsak, süt, portakal ve çayın etkili olduğu bildirildi.

Canim kendine cok fazla stres yapiyorsun Biraz rahatlamaya calis, daha bir sey belli degil.
yok ya her gün basan can sıkıntısı bu onu takmıorum artık kafama duamı ettim bekliorum sonucu .. normal can sıkıntısı bu yapacak bişey bulamama durumu

Bu sabahki mi cnm sanki pembe renk dağılmış mı ben mi öyle görüyorum test bozuk olabilir mi
bu bugun sağlık ocağından geldiktrn sonraki yaptığım test bende ondan şüphelendim ama artık yapmıcam pazartesiyi bekliycem cıkacaksa orda çıkacak ztn :)

yok ya her gün basan can sıkıntısı bu onu takmıorum artık kafama duamı ettim bekliorum sonucu .. normal can sıkıntısı bu yapacak bişey bulamama durumu
Ha iyi yapacak birşey olmadığı için Can'ın sılılsın başka nedeni Olmasın da inşallah güzel haberler verirsin

Sagol canim havucuda cok yerim aslinda tw karsinda cok severim sizlerde bilgileninndiye paylasayim dedim durumu esime dedim o kadar rahatki sende o zmn aksama salata yap diyo

Sagol canim havucuda cok yerim aslinda tw karsinda cok severim sizlerde bilgileninndiye paylasayim dedim durumu esime dedim o kadar rahatki sende o zmn aksama salata yap diyo
havucu çok severim valla iyi bşr atıştırmalıktır ama şimdi yeşil ekşi elma yicrm canım çekti :)

Allah kabul etsin gülüm...

Iyi ettin canim, Rabbim sifa versin... bencede hic ugrasma, yap söyle güzel bir salata afiyetle yiyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…