Gecnis olsun canim.tekrar test yapmicakmisinhmm anladm bn kaynanamdayım yatıorum saddce
bel ağrısından ölüorum
Evlenirken 75ti simdi 85inanmiyosan gostereyim
Canim kendine cok fazla stres yapiyorsunselam napıonuz.... bana gereksiz yere sıkıntı bastı yaa....
Canim bunlardan tüket ama tabi sinirli.Kizlar sizle bisey oaylasmak istiyorum. Esimle birlikte rutin kan testleri ve hirmon baktirdik. Kolesterolumuz yuksek cikti dr kolestrol bebeginizin olmasina bile engel dedihersey nasio kismet varya bi sikayetle gitmedik rutin kontrol icindi ama dr bilgilendirdi hem uzukdum hem sevindim farkina varma firsatimiz oldugu icin. Salata yiyin dedi
kız en sonki yaptığım bu başkada yapmıcam pazartesşye kadr. moral bozmaktan başka bişi yokTest yapmasın mı daha
yok ya her gün basan can sıkıntısı bu onu takmıorum artık kafama duamı ettim bekliorum sonucu .. normal can sıkıntısı bu yapacak bişey bulamama durumuCanim kendine cok fazla stres yapiyorsunBiraz rahatlamaya calis, daha bir sey belli degil.
Bu sabahki mi cnm sanki pembe renk dağılmış mı ben mi öyle görüyorum test bozuk olabilir mikız en sonki yaptığım bu başkada yapmıcam pazartesşye kadr. moral bozmaktan başka bişi yokEki Görüntüle 1652156
bu bugun sağlık ocağından geldiktrn sonraki yaptığım test bende ondan şüphelendim ama artık yapmıcam pazartesiyi bekliycem cıkacaksa orda çıkacak ztn :)Bu sabahki mi cnm sanki pembe renk dağılmış mı ben mi öyle görüyorum test bozuk olabilir mi
Ha iyi yapacak birşey olmadığı için Can'ın sılılsın başka nedeni Olmasın da inşallah güzel haberler verirsinyok ya her gün basan can sıkıntısı bu onu takmıorum artık kafama duamı ettim bekliorum sonucu .. normal can sıkıntısı bu yapacak bişey bulamama durumu
Sagol canim havucuda cok yerim aslinda tw karsinda cok severim
Hadi hayırlısıbu bugun sağlık ocağından geldiktrn sonraki yaptığım test bende ondan şüphelendim ama artık yapmıcam pazartesiyi bekliycem cıkacaksa orda çıkacak ztn :)
amin inşallah..Ha iyi yapacak birşey olmadığı için Can'ın sılılsın başka nedeni Olmasın da inşallah güzel haberler verirsin
amin cnmHadi hayırlısı
havucu çok severim valla iyi bşr atıştırmalıktır ama şimdi yeşil ekşi elma yicrm canım çekti :)Sagol canim havucuda cok yerim aslinda tw karsinda cok severimsizlerde bilgileninndiye paylasayim dedim durumu esime dedim o kadar rahatki sende o zmn aksama salata yap diyo
Ay bu teste gicik oluyorum markasi baskada olsa icinden hep bu cikiyo pis ugursuz hep tek cizgi ciksinkız en sonki yaptığım bu başkada yapmıcam pazartesşye kadr. moral bozmaktan başka bişi yokEki Görüntüle 1652156
Allah kabul etsin gülüm...yok ya her gün basan can sıkıntısı bu onu takmıorum artık kafama duamı ettim bekliorum sonucu .. normal can sıkıntısı bu yapacak bişey bulamama durumu
Iyi ettin canim, Rabbim sifa versin... bencede hic ugrasma, yap söyle güzel bir salata afiyetle yiyin :)Sagol canim havucuda cok yerim aslinda tw karsinda cok severimsizlerde bilgileninndiye paylasayim dedim durumu esime dedim o kadar rahatki sende o zmn aksama salata yap diyo
Bizdede var yikamaya usendimhavucu çok severim valla iyi bşr atıştırmalıktır ama şimdi yeşil ekşi elma yicrm canım çekti :)
miratech yapmıştım onda çft çizgiyi görmüştüm yaaa 5gün önceAy bu teste gicik oluyorum markasi baskada olsa icinden hep bu cikiyo pis ugursuz hep tek cizgi ciksin
MmmhhhhAllah kabul etsin gülüm...
Iyi ettin canim, Rabbim sifa versin... bencede hic ugrasma, yap söyle güzel bir salata afiyetle yiyin :)
tabi cnm vermezmiyim :)Bizdede var yikamaya usendimkv bahcesinden
Ins pzt poztif sonuc alip keyfi test yapicaksin canimmiratech yapmıştım onda çft çizgiyi görmüştüm yaaa 5gün önce
Oyy canimm ver demedim var dedimtabi cnm vermezmiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?