- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
haklısın canım Allah razı olsun inşallah iyi bir anne olabilirim yetebilirim inşallah yawrularıma..sağ salim doğsunlar inşallah sizlerinkini de duymak bana nasip olur inşallahOrası oyle annelik çok büyük fedakarlık istiyor sen bir anda 4 buyuk fedakarlik gostereceksin uykusuz gecelerin olacak ama bi anda 4 evladin olacak ileride rahat edeceksin belki de cocuk sayfasini kapatacaksin bir daha bir anda olup bitecek simdi cok zor ama ödülü buyuk Allah hayırlı dogumlar ve bebislerini saglikla buyutmeyi nasip etsin
Evet canım dört gözle bekliyorum regl gelmesiniDemekki sana igne fayda ediyor canimregl olursan ted baslicakmisin
O zaman sende iyi bir anne olacaksın görev yaptın mı hiç ?Aaaaa alpiiii bende cocuk gelisimciyim
Valla bende anlamadim azcikta kilo almistim amaKizlar ilk sayfada ki tablo bozuldu, degistirmek zorunda kaldim.
Sag ol canim... söyledikleriniz umut oluyor. Psikolojim kaldiracak durumda olursa ara vermeden devam ederiz insallah. Nasil hissedecegimi kestiremedigim icin tam olarak bir sey diyemiyorum
2 beden mipardon da nasil oldu o? Sanirim benim kocada is yok tövbe tövbe...
Bana göre öylesin
Cnm yine de yardımcı Şart en azından 3 yaşına kadar zaten o yaştan sonra disiplini oturtmaya çalışıyorsun o yaşa kadar bunda pek başarılı olamıyorsun.şimdi böyle diyorsun da doğduklarında ben seni görürüm hadi sen çocuklara yetiştin diyelim ev yemek işler koca ne olacak??? Bakıcı olmasa da bir Hizmetçi Şartçok şükür ne kadar şükretsem azdır rabbim sağlık sıhhat versin.. sizlere de versin bu meleklerden inşallah
kayınvalidem gelecek annem çalışıyor ama istemiyorum kimse gelmesin ben bebeklerimle ilgilenirim benim kokuma alışşsınlar başkası kucağına almasın öpmesin dayanamamm çok mu bencilim nee
nasıl sevecekler kucaklarına alacaklar mı ağladığında ya laf söylerlerse..az büyüdüklerinde ya şımarık olurlarsa terbiye veremezsem sözümü dinlemezlersee o kadar çok soru sıkıntı var ki kafamda zor da olsa tek başıma büyütmek isterim
Ya drlarin isine karisinca kiziyorlar sinir oluyorum bizimde bildigimiz arastirdigimiz var heralde dimi amaaaEvet canım dört gözle bekliyorum regl gelmesiniiğne istiycem vermezse baska doktorum var ona gıtcem
Insallahhh iyi bir anne oluruz canimO zaman sende iyi bir anne olacaksın görev yaptın mı hiç ?
cnm karnına hergün krem sür bu çatlak kremleri eczanede satılıyor.yada Zeytinyağı kesinlikle ihmal etme şimdiden başla yoksa çok çatlak olurtatlım 4 dene olsun die dua etmem yine rabbim gönlünüze göre versin ama çok zor inanın 11 haftalıklar şimdiden mahvoluyorum ben vücudum yarılmaya başladı ağrılar sancılar geceleri uyuyamıyorum ayaklarım davul gibi şişiyor bunlar 7. aylarda olması gerekenler bende daha şimdiden başladı sürekli bi baş ağrım var yarım saate bir yemek yemek zorundayım midem bulanıyor kusuyorum yine yiyorum bu kusma falan geçecek ama ağrılar sancılar arttıkça artacak eve gidiyorum işten sürekli yatış 2 aydır evimi ellemiyorum kocam yapıyor 2 haftada bir temizliği ay daha neler neler yine de yawrularıma sağlık sıhhat versin rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermez misn eksik olmasınlar erken doğmasınlar her türlü acyı çekmeye razıyım
Aaaaa alpiiii bende cocuk gelisimciyim
Azicik kilodan da 2 beden büyüme olmaz ki, ne hikmetse :)))Valla bende anlamadim azcikta kilo almistim ama
Kız sen hemşire değilmisin ben seni hep hemşire sandım tüp bebek merkezinde ne işin var???
Evlenirken 75ti simdi 85Azicik kilodan da 2 beden büyüme olmaz ki, ne hikmetse :)))
Test yapmasın mı dahaselam napıonuz.... bana gereksiz yere sıkıntı bastı yaa....
Ben tw izliyorum cnim. Namaz kilcam birazdan sonrada yemek yapcam ne yapsammm diye düşünüyorumselam napıonuz.... bana gereksiz yere sıkıntı bastı yaa....
Bazen sikinti geliyor dusundukce uzuldukce.seni anliyorumBen tw izliyorum cnim. Namaz kilcam birazdan sonrada yemek yapcam ne yapsammm diye düşünüyorum
hımm üzüldüm ama başka bi sıkıntı yokmuş allah izin verirde bebeğine kavuşursun inşallah....Kizlar sizle bisey oaylasmak istiyorum. Esimle birlikte rutin kan testleri ve hirmon baktirdik. Kolesterolumuz yuksek cikti dr kolestrol bebeginizin olmasina bile engel dedihersey nasio kismet varya bi sikayetle gitmedik rutin kontrol icindi ama dr bilgilendirdi hem uzukdum hem sevindim farkina varma firsatimiz oldugu icin. Salata yiyin dedi
hmm anladm bn kaynanamdayım yatıorum saddceBen tw izliyorum cnim. Namaz kilcam birazdan sonrada yemek yapcam ne yapsammm diye düşünüyorum
Amin canim insallah cumlemizi. Sizlerde dikkat edin yediklerinize :/hımm üzüldüm ama başka bi sıkıntı yokmuş allah izin verirde bebeğine kavuşursun inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?