Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

haklısın canım Allah razı olsun inşallah iyi bir anne olabilirim yetebilirim inşallah yawrularıma..sağ salim doğsunlar inşallah sizlerinkini de duymak bana nasip olur inşallah

Valla bende anlamadim azcikta kilo almistim ama

Cnm yine de yardımcı Şart en azından 3 yaşına kadar zaten o yaştan sonra disiplini oturtmaya çalışıyorsun o yaşa kadar bunda pek başarılı olamıyorsun.şimdi böyle diyorsun da doğduklarında ben seni görürüm hadi sen çocuklara yetiştin diyelim ev yemek işler koca ne olacak??? Bakıcı olmasa da bir Hizmetçi Şart

Evet canım dört gözle bekliyorum regl gelmesini iğne istiycem vermezse baska doktorum var ona gıtcem
Ya drlarin isine karisinca kiziyorlar sinir oluyorum bizimde bildigimiz arastirdigimiz var heralde dimi amaaa bu arada staj disinca cok kisa bir sure calistim canim beni meslekten soguttular uni de baska bölüm okudum. Istesem ozel kreste calisirim ama kendimi uzmek istemiyorum daha cok bebek isterim diye

C
cnm karnına hergün krem sür bu çatlak kremleri eczanede satılıyor.yada Zeytinyağı kesinlikle ihmal etme şimdiden başla yoksa çok çatlak olur

Kız sen hemşire değilmisin ben seni hep hemşire sandım tüp bebek merkezinde ne işin var???
Ayy canimm yaaa ben kimseye igne falan yapamam kanda alamam üzülürüm. Benim o isler cok karisik sorma . Lisede cocuk gelişimi ve eğitimi okudum, sonra unide isletmeye basladim 2.sinifa geçtim tekrar sinava girdim kimya bolumunu kazandim onu bitirdim tuo bebekte ise girdim orda her isi yaptim hem hasta iliskileri hem medikal anlamda sonraaaa nisanlandim baska sehire gidecegim icin isten ayrilmak zorunda kaldim. Simdide aoften devam ediyorum isletmeye

selam napıonuz.... bana gereksiz yere sıkıntı bastı yaa....

Kizlar sizle bisey oaylasmak istiyorum. Esimle birlikte rutin kan testleri ve hirmon baktirdik. Kolesterolumuz yuksek cikti dr kolestrol bebeginizin olmasina bile engel dedi hersey nasio kismet varya bi sikayetle gitmedik rutin kontrol icindi ama dr bilgilendirdi hem uzukdum hem sevindim farkina varma firsatimiz oldugu icin. Salata yiyin dedi

hımm üzüldüm ama başka bi sıkıntı yokmuş allah izin verirde bebeğine kavuşursun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…