Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

O hemen gecmıyor zaten bendede gecmedı kadınmaktan öldüm beyaz ve hassas bı tenın varsa ondan olmuştur
Ha iyi bari siz de aynı şeyi yaşamışsanız 5 gün tutan var nasıl dayanılır hayret.beyaz tenli Değilim ama Alerjik bir tenim olduğu kesin

Ovulasyon testi ile mi takip ettin yoksa tahmini mi söylüyorsun eğer kesin üçü ise çıkmaması gayet normal Yum çatlayalı 6 gün olmuş 12. Güne kadar bekle en azından
ovulasyonla takip edemedim takvimde 3u olatak gorunugo ama kesin degil tabi

Ovulasyon testi ile mi takip ettin yoksa tahmini mi söylüyorsun eğer kesin üçü ise çıkmaması gayet normal Yum çatlayalı 6 gün olmuş 12. Güne kadar bekle en azından
bende bu ay alacaktım yakı eşime söledim alsın die almam yakı felan dedi ben bayağ beyazım öptüğünde bile beni sakalları değince alerji yapıo dedi yakı felan almıyorum tahriş eder o seni dedi valla iyiki almamış siz böle olduysanız ben nolurdum kızlar bi ilaç var stilex die sinek ısırığı alerji biçok şeye iyi geliyo varsa evde sürün

Ya yakması hiç de bu kaşıntı çok fena tatlı tatlı kaşınıyor kaşıdıkça kaşıyasın geliyor ben de tabi dayanamadım ve hart hart kaşıdım şimdi de yara oldu tabi aman bebek olsun da dayanırım buna da sorun değil inşallah sen de ihtiyaç duymazsın cildin de hasas mış

kızlar küçüklüğümm az önce gördüm resimlerin içinde sizle paylaşayım dedim ağza bakın ne aptal aval aval bakıorum:)
Ay masallah ya ne tatlisin ♥
Sorma ya bende :) arastiracagim, bulursam sanada haber ederim :)

Yaslılıkta hiç tutamıycaz :))) iyi yumurtan ama 20 ve üstü tutuyor dıyorlar zaten 20-21-22 fazlası kıst oluyor bu ay olmazsa igne isteyip yumurtaları hem cogaltıp hem buyutuyoruz
Tövbe de kiz Allah korusun :))
Bu ay olmazsa bir daha ki ay belki ara veririm, hic bilmiyorum kafam karisik :)

Insallah canim benimnyapalim dedigim tesbihat buydu .ogle namazindan sonra yapicam
Allah kabul etsin gülüm. Bende aksam okuyacagim hepimizin niyetine.

bat 17 kizlar demin test yaptim negatif bu ay da umudum yok
Canim bencede daha erken... Bat'a kadar umutlar tükenmez :) Insallah tez vakitte bebegine kavusursun canim.

Kızlar benim bu yakı yapıştırdığım yar hala kaşınıyor çok fena tahriş oldu yara oldu resmen çıkartmalı 2 gün oldu ama hala kaşıntı var
Biraz zeytinyagi sür canim, belki iyi gelir.

Zaten bu ay yağlamadık yerim kalmadı Orayı da yağlarım be Gül'üm eve gideyim

Tamam canim almam anlamadiktan sonra alsak neye yararda yinede aklimizda bulunsun .sagol cnim agzina saglik

E-brulim ara verme sakın ben bu ay bayrama denk geldı dıye ara verdım .. Konuş doktorunla ilaç degıssın iğneye gecsın ben 6 ay sadece klomen kullandım öyle iğneye gectık kı sen asılama yapıyorsun iğne nıye vermedi bilmiyorum ama hata etmiş bence .. Ara verırsen daha cok strest oluyorsun vede o kadar ilaç kullanıyorsun bir ay olmazsa öbür ayda etki gösterır umudumuz yuksek olacak

8 aydr deniyoruz canim olmuyor doktorada gittim bisey yok bat 17 erken yaptim ama ne bilim yine olmicak gibi
Bence asiri acele etmisisn canim. Biraz sabret 16 yada 17sinde yap . Bu testler o kdr kaliteli degil gebelik varken bile göstermeyebiliyor ve erken yaltin boşuna moralini bozma

Canim sen kac senelik evlisin ilk tedavinmiydi alpisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…