Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Dolgu yaptır cnm be dişlerini hergün sen fırçala
ah fırçalatsa fırçalatmıyor da...şimdi gelirken benide götür diye bir ton ağladı ya..zor geldim işe...gene dişi ağrıyordu..doktorada götüremiyoruz...ağzını açmıyor ki dolgu yaptıralım...ileri safhaya giderse anestezi ile kanal tedavisi yaparlar dedi...oda taaaaaa ankara veya istanbula gitceksin öyle...

Biz 3 seneyi devırdık temmuzda yok canım ilki gecen sene agsttu iğne kullanısımın öncesi klomen tedavısı 6 ay iğnede tuttu kımyasal oldu sonra martta yine iğneyle tuttu dustu ..
sizin yine 3 sene benim haziranda 6 sene olacak evliliğim:)

Canım öğretmenine soyle o anlatsın dişcinin korkulacak bir yer olmadıgını hepimizin gitmesi gerektiğini .. Bana veliler hep gelirdi yaptıramadıgı seylerı soylerdı bende bugun bir kus bana birinin dişi agrıdıgını ve dıscıye gıtmedıgını soyledı kim bu bilen var mı dıye gırerdım konuya tum sınıf ikna ederdık .. Dene bu yolu

cnm sen öğretmenmisin:)

Canim klomen yerine daha etkili igneler varmis four dahlia seni bu konuda daha iyi bilgilendirir.
Allah yardimcin olsun
yok bebem ben o kadar da bilgili değilim ne ettin
arkadaş misssimsek çok sık adet oluyormuş bu yumurtalıkların hızlı ve düzenli çalıştığını gösterir..bir gittiğinde de hiç yumurtası yokmuş iki dr dan biri doğruyu söylemiyor ya da hap kullandı die bişey olmuş bende anlam veremedim şimdi iğne ağır olabilir ..hiç yumurtası yoksa kist de oluşamaz adet neden olmadı şimdi bunnlar hepsi kafamı karıştırdı iyi bi dr lazım saana

Veson bu yakıyi göbeğe yapıştırsam mi tekrar bele yapistirmak istemiyorum 14 gun ara diyor yumurtlama doneminde karin bolgesi olur mu icindeki ilac zarar verir mi acaba?

Kizlar ilk sayfada ki tablo bozuldu, degistirmek zorunda kaldim.

Zaten bu ay yağlamadık yerim kalmadı Orayı da yağlarım be Gül'üm eve gideyim

Sag ol canim... söyledikleriniz umut oluyor. Psikolojim kaldiracak durumda olursa ara vermeden devam ederiz insallah. Nasil hissedecegimi kestiremedigim icin tam olarak bir sey diyemiyorum

Kocam yapti 2beden buyudu valla
2 beden mi pardon da nasil oldu o? Sanirim benim kocada is yok tövbe tövbe...

Bana göre öylesin

Dört meleğin annesi nasılsın hersey yolunda mı ?

Bana göre öylesin

seni yerim ben

bu gün bebekler suyun içinde biz bakarken zıpladılar ay görmeniz lazımdı çok tuhaf..eşim videoya çekti kızlar klpleri de bi hızlı atıo ki rabbim hepinize tatırsın bu duyguyu..

canımı çıkarıyorlar şimdiden kucağıma alıp hepsini minik minik ısırıcam doğmadan ömrümü yediniz die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…