insallah canim ya bnde 16 yapmayi dusunuyorum bakalimBence asiri acele etmisisn canim. Biraz sabret 16 yada 17sinde yap . Bu testler o kdr kaliteli degil gebelik varken bile göstermeyebiliyor ve erken yaltin boşuna moralini bozma
Tamamdir cnm bnmkide 13 u ben yapmicam hic umut yokinsallah canim ya bnde 16 yapmayi dusunuyorum bakalim
insallah birlikte aliriz canimTamamdir cnm bnmkide 13 u ben yapmicam hic umut yoksenden guzel hbr aliriz ins
ah fırçalatsa fırçalatmıyor da...şimdi gelirken benide götür diye bir ton ağladı ya..zor geldim işe...gene dişi ağrıyordu..doktorada götüremiyoruz...ağzını açmıyor ki dolgu yaptıralım...ileri safhaya giderse anestezi ile kanal tedavisi yaparlar dedi...oda taaaaaa ankara veya istanbula gitceksin öyle...Dolgu yaptır cnm be dişlerini hergün sen fırçala
Biz 3 seneyi devırdık temmuzdaCanim sen kac senelik evlisin ilk tedavinmiydi alpisss
sizin yine 3 sene benim haziranda 6 sene olacak evliliğim:)Biz 3 seneyi devırdık temmuzdayok canım ilki gecen sene agsttu iğne kullanısımın öncesi klomen tedavısı 6 ay iğnede tuttu kımyasal oldu sonra martta yine iğneyle tuttu dustu ..
Canım öğretmenine soyle o anlatsın dişcinin korkulacak bir yer olmadıgını hepimizin gitmesi gerektiğini .. Bana veliler hep gelirdi yaptıramadıgı seylerı soylerdı bende bugun bir kus bana birinin dişi agrıdıgını ve dıscıye gıtmedıgını soyledı kim bu bilen var mı dıye gırerdım konuya tum sınıf ikna ederdık .. Dene bu yoluah fırçalatsa fırçalatmıyor da...şimdi gelirken benide götür diye bir ton ağladı ya..zor geldim işe...gene dişi ağrıyordu..doktorada götüremiyoruz...ağzını açmıyor ki dolgu yaptıralım...ileri safhaya giderse anestezi ile kanal tedavisi yaparlar dedi...oda taaaaaa ankara veya istanbula gitceksin öyle...
cnm sen öğretmenmisin:)Canım öğretmenine soyle o anlatsın dişcinin korkulacak bir yer olmadıgını hepimizin gitmesi gerektiğini .. Bana veliler hep gelirdi yaptıramadıgı seylerı soylerdı bende bugun bir kus bana birinin dişi agrıdıgını ve dıscıye gıtmedıgını soyledı kim bu bilen var mı dıye gırerdım konuya tum sınıf ikna ederdık .. Dene bu yolu
Fotoyu değişmissin yanılıyorum yazarkensizin yine 3 sene benim haziranda 6 sene olacak evliliğim:)
öyle tabiki cnm rabbim kabul eder inşallah dularımızıFotoyu değişmissin yanılıyorum yazarkenolsun kuzum isterse 16 yıl olsun zamanı var demekki oyle dusun hayırlı olsa rabbım nasıp ederdı
Evet canım miniklerin öğretmeni ama bu sene şimdilik bir yer cıkmadı evdeyım sanırımcnm sen öğretmenmisin:)
inşallah önümüzdeki yıl kendi çocuğunun öğretmeni olursun:)Evet canım miniklerin öğretmeni ama bu sene şimdilik bir yer cıkmadı evdeyım sanırımücretli öğretmenlik yapıyorum kadrom yok
Sizinkilere de bakarıminşallah önümüzdeki yıl kendi çocuğunun öğretmeni olursun:)
amin çok saol kuzum benim :*
yok bebem ben o kadar da bilgili değilim ne ettinCanim klomen yerine daha etkili igneler varmisfour dahlia seni bu konuda daha iyi bilgilendirir.
Allah yardimcin olsun
Veson bu yakıyi göbeğe yapıştırsam mi tekrar bele yapistirmak istemiyorum 14 gun ara diyor yumurtlama doneminde karin bolgesi olur mu icindeki ilac zarar verir mi acaba?Ya yakması hiç de bu kaşıntı çok fena tatlı tatlı kaşınıyor kaşıdıkça kaşıyasın geliyor ben de tabi dayanamadım ve hart hart kaşıdım şimdi de yara oldu tabi aman bebek olsun da dayanırım buna da sorun değil inşallah sen de ihtiyaç duymazsın cildin de hasas mış
Zaten bu ay yağlamadık yerim kalmadıOrayı da yağlarım be Gül'üm eve gideyim
Sag ol canim... söyledikleriniz umut oluyor. Psikolojim kaldiracak durumda olursa ara vermeden devam ederiz insallah. Nasil hissedecegimi kestiremedigim icin tam olarak bir sey diyemiyorumE-brulim ara verme sakın ben bu ay bayrama denk geldı dıye ara verdım .. Konuş doktorunla ilaç degıssın iğneye gecsın ben 6 ay sadece klomen kullandım öyle iğneye gectık kı sen asılama yapıyorsun iğne nıye vermedi bilmiyorum ama hata etmiş bence .. Ara verırsen daha cok strest oluyorsun vede o kadar ilaç kullanıyorsun bir ay olmazsa öbür ayda etki gösterır umudumuz yuksek olacak
2 beden miKocam yapti2beden buyudu valla
Bana göre öylesinyok bebem ben o kadar da bilgili değilim ne ettin
arkadaşmisssimsek çok sık adet oluyormuş bu yumurtalıkların hızlı ve düzenli çalıştığını gösterir..bir gittiğinde de hiç yumurtası yokmuş iki dr dan biri doğruyu söylemiyor ya da hap kullandı die bişey olmuş bende anlam veremedim şimdi iğne ağır olabilir ..hiç yumurtası yoksa kist de oluşamaz adet neden olmadı şimdi bunnlar hepsi kafamı karıştırdı iyi bi dr lazım saana
Dört meleğin annesi nasılsın hersey yolunda mı ?yok bebem ben o kadar da bilgili değilim ne ettin
arkadaşmisssimsek çok sık adet oluyormuş bu yumurtalıkların hızlı ve düzenli çalıştığını gösterir..bir gittiğinde de hiç yumurtası yokmuş iki dr dan biri doğruyu söylemiyor ya da hap kullandı die bişey olmuş bende anlam veremedim şimdi iğne ağır olabilir ..hiç yumurtası yoksa kist de oluşamaz adet neden olmadı şimdi bunnlar hepsi kafamı karıştırdı iyi bi dr lazım saana
Bana göre öylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?