Benimde bitanesi boyle olmustu cnm isiga turunca ikinci cizgi girunuyormu bi bakarmisinkız en sonki yaptığım bu başkada yapmıcam pazartesşye kadr. moral bozmaktan başka bişi yokEki Görüntüle 1652156
inşllh cnm.. aminIns pzt poztif sonuc alip keyfi test yapicaksin canim
Evet canım hem karnıma hem belime :)Dua topiğindenya se min karnına da yapıştırmıştı cnm
bunda görünmüo bozuk gibiBenimde bitanesi boyle olmustu cnm isiga turunca ikinci cizgi girunuyormu bi bakarmisin
Kız gunah soylemeyın hamişler cok canı ceker bulamaz fılanhavucu çok severim valla iyi bşr atıştırmalıktır ama şimdi yeşil ekşi elma yicrm canım çekti :)
onu unuttum yaaa bnmdr canım çekio bu aralar ekşi şeyleri bende öle diodum kız hep içimden yandı die bide o duyguyu tatsak :)Kız gunah soylemeyın hamişler cok canı ceker bulamaz fılanbenim herseyı canım cektıgı için herkeste benım gibi sanıyorum ben hamile olursam esım yandı herseyı zaten istiyorum o zaman abartırım
Bence kisedeki ogretmenlik daha guzelll.cunkuu neden dersen cnm bnim staj yerim berbatti cocuklar hasta olurdu ilacini vermeyi unutunca kasiga döküp kasigi yikardi icirmis gibi yapardi antibiyotigini ayrica sabah kahvaltisi kuflu kokmus peynir zeytin curumeye donmus domates verirlerdi ogle yemegi yemeyen cocugun uzerine duaulmezdi yemezse yemesin hesabi. Uyku saatinde uyumasi icin korkuturdu ve cocuk kalktiginda korkudan kampete isemis olurdu. Ve ogretmenlerin birbirini cekememsi dedikodu hic bitmezdi.ben cok sasirmistim ve kesinlikle bu meslege devm etmek istemedim belki staj yerimle ilgili bi durum her yer böyle degil ama benzer.... ohh cnim bencok sik yapmiyordum salata ama artik yapicam .benimkide kola sevr ama bana sorar alayimmi diye bende bosver diye gecistiriyorum visne hosafi yapiyirumpink love 4 sene gorev yaptım walla calıştıkca o meleklerın içinde cocuklasıyorsun gecen sene kız meslekteydım ergenler yoruyor ama meslegımı sevıyorum ikiside zor gelmiyor bu arada hergün salatam vardır esımın kola takıntısı var onada bısı yapamıyorum oda olmazsa saglıklı beslendıgımızı soyleyebilirim
Ayni ben canim. Bende cok cabuk canim ister su nurselin mutfagi beni benden aliyor :))))Kız gunah soylemeyın hamişler cok canı ceker bulamaz fılanbenim herseyı canım cektıgı için herkeste benım gibi sanıyorum ben hamile olursam esım yandı herseyı zaten istiyorum o zaman abartırım
Kötü tecrübe yasamıssın stajda bende coook seylerı gordum ama sen goreve gecınce onların yaptıklarına daha dıkkat edıyorsun .. İş ortamı olupta dedıkodusuz yer mi varBence kisedeki ogretmenlik daha guzelll.cunkuu neden dersen cnm bnim staj yerim berbatti cocuklar hasta olurdu ilacini vermeyi unutunca kasiga döküp kasigi yikardi icirmis gibi yapardi antibiyotigini ayrica sabah kahvaltisi kuflu kokmus peynir zeytin curumeye donmus domates verirlerdi ogle yemegi yemeyen cocugun uzerine duaulmezdi yemezse yemesin hesabi. Uyku saatinde uyumasi icin korkuturdu ve cocuk kalktiginda korkudan kampete isemis olurdu. Ve ogretmenlerin birbirini cekememsi dedikodu hic bitmezdi.ben cok sasirmistim ve kesinlikle bu meslege devm etmek istemedim belki staj yerimle ilgili bi durum her yer böyle degil ama benzer.... ohh cnim bencok sik yapmiyordum salata ama artik yapicam .benimkide kola sevr ama bana sorar alayimmi diye bende bosver diye gecistiriyorum visne hosafi yapiyirumbugun salata muhakkak yapicam daha dikkatli olcam .bu arada insallah atanirsin canim
Ayy canim yaa nasil dayandin arkali onlu yandin ama bebiste geldi sukurEvet canım hem karnıma hem belime :)
Havalar soğuyo artık kolay olur yakı sıcak tutar :)
Aynen canim ama devam etmedim iste kismet olmadi ozel krestede zaten ucret konusunda cok cimrilerKötü tecrübe yasamıssın stajda bende coook seylerı gordum ama sen goreve gecınce onların yaptıklarına daha dıkkat edıyorsun .. İş ortamı olupta dedıkodusuz yer mi varsorar esımde alma deyınce yok yok alayım dıyor ne yapayım al tmm dıyorum
Hahaah eşim diyo ki dısarı cıkalım yok dıyorum bak her gordugumu istiyorum gel evde oturalım olsun iste kimin için calışıyorum dıyo o zaman sen hakkettın bunu dıyorumAyni ben canim. Bende cok cabuk canim ister su nurselin mutfagi beni benden aliyor :))))
amin...Veson dünki hamileyim diyen kişiyi buldum http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/klomen-kullananlar.817258/page-106 allah bizede tattırsın
Esin ne is yapiyor canimHahaah eşim diyo ki dısarı cıkalım yok dıyorum bak her gordugumu istiyorum gel evde oturalım olsun iste kimin için calışıyorum dıyo o zaman sen hakkettın bunu dıyorum
Eşim özel bir şirkette saha sorumlusu asıl meslegı öğretmen ama oda senın gibi hiç öğretmenlik yapmamıs :)Esin ne is yapiyor canimbenimkide alir hemen almazsa oyarim
Cok güzel birsey en azından cocugunu buyuturken aldıgın egıtım işe yarayacakbende lise mezunuyum çocuk gelişimi okudum lisede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?