Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

pink love 4 sene gorev yaptım walla calıştıkca o meleklerın içinde cocuklasıyorsun gecen sene kız meslekteydım ergenler yoruyor ama meslegımı sevıyorum ikiside zor gelmiyor bu arada hergün salatam vardır esımın kola takıntısı var onada bısı yapamıyorum oda olmazsa saglıklı beslendıgımızı soyleyebilirim

havucu çok severim valla iyi bşr atıştırmalıktır ama şimdi yeşil ekşi elma yicrm canım çekti :)
Kız gunah soylemeyın hamişler cok canı ceker bulamaz fılan benim herseyı canım cektıgı için herkeste benım gibi sanıyorum ben hamile olursam esım yandı herseyı zaten istiyorum o zaman abartırım

Kız gunah soylemeyın hamişler cok canı ceker bulamaz fılan benim herseyı canım cektıgı için herkeste benım gibi sanıyorum ben hamile olursam esım yandı herseyı zaten istiyorum o zaman abartırım
onu unuttum yaaa bnmdr canım çekio bu aralar ekşi şeyleri bende öle diodum kız hep içimden yandı die bide o duyguyu tatsak :)

Bence kisedeki ogretmenlik daha guzelll.cunkuu neden dersen cnm bnim staj yerim berbatti cocuklar hasta olurdu ilacini vermeyi unutunca kasiga döküp kasigi yikardi icirmis gibi yapardi antibiyotigini ayrica sabah kahvaltisi kuflu kokmus peynir zeytin curumeye donmus domates verirlerdi ogle yemegi yemeyen cocugun uzerine duaulmezdi yemezse yemesin hesabi. Uyku saatinde uyumasi icin korkuturdu ve cocuk kalktiginda korkudan kampete isemis olurdu. Ve ogretmenlerin birbirini cekememsi dedikodu hic bitmezdi.ben cok sasirmistim ve kesinlikle bu meslege devm etmek istemedim belki staj yerimle ilgili bi durum her yer böyle degil ama benzer.... ohh cnim bencok sik yapmiyordum salata ama artik yapicam .benimkide kola sevr ama bana sorar alayimmi diye bende bosver diye gecistiriyorum visne hosafi yapiyirum bugun salata muhakkak yapicam daha dikkatli olcam .bu arada insallah atanirsin canim

Ayni ben canim. Bende cok cabuk canim ister su nurselin mutfagi beni benden aliyor :))))

Kötü tecrübe yasamıssın stajda bende coook seylerı gordum ama sen goreve gecınce onların yaptıklarına daha dıkkat edıyorsun .. İş ortamı olupta dedıkodusuz yer mi var sorar esımde alma deyınce yok yok alayım dıyor ne yapayım al tmm dıyorum

Aynen canim ama devam etmedim iste kismet olmadi ozel krestede zaten ucret konusunda cok cimriler hahaha kolaci koca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…