Heheheheh aklima ne geldi stajdan sonra bi yere girdim 2yas grubu 3tane bebis diyim artik cok miniklerdi vardi. 3ude erkek 3ude tosun gibiydi masallahEşim özel bir şirkette saha sorumlusu asıl meslegı öğretmen ama oda senın gibi hiç öğretmenlik yapmamıs :)
daha çok girerler öle yazsan dikkat çeker .. kız bak teline indir yemek tariflerini ordan seç yap yada internetten bak :)Ben bir tane topik acayım adınıda hamileler giremez yazayım aksam yemekte neler yaptıklarını yazsınlar :) yemek bulmakta zorlanıyorum yaa
Sagol canım :) cok tatlı oluyorlar ama calışmayan annelerın 6 yasından önce krese gondermelerını hiç anlamıyorum cocuk okuldan soguyorHeheheheh aklima ne geldi stajdan sonra bi yere girdim 2yas grubu 3tane bebis diyim artik cok miniklerdi vardi. 3ude erkek 3ude tosun gibiydi masallahbana anne diyorlardi bi tanesi ekmegine pilavi bandirdi anni anni diye bana uzatiyordu onu hic unutamiyorum cok tayliydi . Eşine Allah kolaylik versin cnim
Hahahahaha valla ne iyi olur cnmBen bir tane topik acayım adınıda hamileler giremez yazayım aksam yemekte neler yaptıklarını yazsınlar :) yemek bulmakta zorlanıyorum yaa
Radyasyon var gırmeyın derımdaha çok girerler öle yazsan dikkat çeker .. kız bak teline indir yemek tariflerini ordan seç yap yada internetten bak :)
Soğan ekmek salata su :) aksam yemegın bu dımıHahahahaha valla ne iyi olur cnm.bende ne yapacağımı sana soylerdim ama söyleyemem
Bende yavsiye ederim nefis yemek tariflerini yukledaha çok girerler öle yazsan dikkat çeker .. kız bak teline indir yemek tariflerini ordan seç yap yada internetten bak :)
ha ii :)Radyasyon var gırmeyın derımsaka kız var yemek programı bakıyorum topıklerede bakıyorum arada
bnde yüklü ztn o :)Bende yavsiye ederim nefis yemek tariflerini yuklegunluk menusu oluyo hisuna giderse yaparsin
Allpiye diyorumbnde yüklü ztn o :)
Esım yuklemış eve gelmiş dıyor kı artık ne pişireyim derdıne son sana guzel bir sıte buldumBende yavsiye ederim nefis yemek tariflerini yuklegunluk menusu oluyo hisuna giderse yaparsin
Hava soguyor artık corba mevsımı baslıyor iş kolaylasıyor :)Allpiye diyorumcok guzel tarifler oluyo demii
Esım yuklemış eve gelmiş dıyor kı artık ne pişireyim derdıne son sana guzel bir sıte buldumdedım o zaten yuklu bende eee o zaman niye ne pişireyim diyorsun diyor :)))
Aynen bayadir corba yapmiyodum gecen yaptim corbayi nasil ozlemisizHava soguyor artık corba mevsımı baslıyor iş kolaylasıyor :)
Canın ne isterse deyınce tamam dıyıp kapatıyorum .. Sevmedıgı yemek yapıyorum canım bunu istedi dıyorumHahahahaha ay ne tatlisiniz .bende ne yapayim diye sorarim hergun canin ne isterse hayatim diyo . Ulen bisey soylede yapim iste
Walla bende acıktım esımde gec geliyor bu aralar bekle bekle aclıgım gıdıyorAynen bayadir corba yapmiyodum gecen yaptim corbayi nasil ozlemisizaciktim yine be
okudum Rabbim kabul etsin inşallah pazartesi pozitif görürsüntabi cnm vermezmiyim :)
Benimkide cnim yaa gel birlikte yiyelim onlarda buluşup birlikte yesinler :)) bide trasa gidecek belki ben yerim gec kaliyor cunku sonra gelsin kolestrol yagWalla bende acıktım esımde gec geliyor bu aralar bekle bekle aclıgım gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?