Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Eşim özel bir şirkette saha sorumlusu asıl meslegı öğretmen ama oda senın gibi hiç öğretmenlik yapmamıs :)
Heheheheh aklima ne geldi stajdan sonra bi yere girdim 2yas grubu 3tane bebis diyim artik cok miniklerdi vardi. 3ude erkek 3ude tosun gibiydi masallah bana anne diyorlardi bi tanesi ekmegine pilavi bandirdi anni anni diye bana uzatiyordu onu hic unutamiyorum cok tayliydi . Eşine Allah kolaylik versin cnim

Ben bir tane topik acayım adınıda hamileler giremez yazayım aksam yemekte neler yaptıklarını yazsınlar :) yemek bulmakta zorlanıyorum yaa
daha çok girerler öle yazsan dikkat çeker .. kız bak teline indir yemek tariflerini ordan seç yap yada internetten bak :)

Sagol canım :) cok tatlı oluyorlar ama calışmayan annelerın 6 yasından önce krese gondermelerını hiç anlamıyorum cocuk okuldan soguyor

Ben bir tane topik acayım adınıda hamileler giremez yazayım aksam yemekte neler yaptıklarını yazsınlar :) yemek bulmakta zorlanıyorum yaa
Hahahahaha valla ne iyi olur cnm .bende ne yapacağımı sana soylerdim ama söyleyemem

Esım yuklemış eve gelmiş dıyor kı artık ne pişireyim derdıne son sana guzel bir sıte buldum dedım o zaten yuklu bende eee o zaman niye ne pişireyim diyorsun diyor :)))
Hahahahaha ay ne tatlisiniz .bende ne yapayim diye sorarim hergun canin ne isterse hayatim diyo . Ulen bisey soylede yapim iste

Hahahahaha ay ne tatlisiniz .bende ne yapayim diye sorarim hergun canin ne isterse hayatim diyo . Ulen bisey soylede yapim iste
Canın ne isterse deyınce tamam dıyıp kapatıyorum .. Sevmedıgı yemek yapıyorum canım bunu istedi dıyorum

Walla bende acıktım esımde gec geliyor bu aralar bekle bekle aclıgım gıdıyor
Benimkide cnim yaa gel birlikte yiyelim onlarda buluşup birlikte yesinler :)) bide trasa gidecek belki ben yerim gec kaliyor cunku sonra gelsin kolestrol yag

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…