Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kız gunah soylemeyın hamişler cok canı ceker bulamaz fılan benim herseyı canım cektıgı için herkeste benım gibi sanıyorum ben hamile olursam esım yandı herseyı zaten istiyorum o zaman abartırım
Bende öyleyim, dakka başı canım başka bir şey çekebiliyor

Ayy canim yaa nasil dayandin arkali onlu yandin ama bebiste geldi sukur ayni zamandami yapistirdin canim
Canım zar zor dayandım anlatamam
Çok zor bide sıcak zamanlarda dahada yakıyo.
Evet aynı anda hem karnıma hem belime yapıştırdım adetim bitince yapıştırdım 5 gün kaldı yumurtlama günlerinde çıkardım.
Hesaplamama göre yumurtlama günü belimde ymiş ateş ölçme yöntemine göre bakıyorum yumurtam çatlayınca belimde ymiş yakı.

Benim yazın o Ağustos ayında sıcakta 1 hafta kaldığı bile oldu hem Hem belimde hem karnımda yakının.

Çok şükür ki hamileyim

Cnm kese görüldümü

inşallah canım aminnnnnn rabbim gönlünüze göre versin sizlerin de kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda kavuşun meleklerinize
ay çok özür dilerim dan diye dalıyorum ama 4 üz mü olacaklar? inanmıyorum gerçekten mucize Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah

kizlar bir haftadr cok sık idrar icin tuvalte cikiyor tutamiyomusum gibi bat 17 sizce bir belirti olabilir mi bir haftadr boyle saatte 3 - 4 kere flan . normalde 2 saatte bir cikardim

dr um çok kızdı kan 9 a düşmüş kanda enfeksiyon idrar yolları enfeksiyon hiç dikkat etmiyorsun dedi çok kızdı bana

canım çok sıkkın
Bol bol su iç cnm idrar yollarını tertemiz yapar
kizlar bir haftadr cok sık idrar icin tuvalte cikiyor tutamiyomusum gibi bat 17 sizce bir belirti olabilir mi bir haftadr boyle saatte 3 - 4 kere flan . normalde 2 saatte bir cikardim
cnm sık idrara çıkmak bir hamilelik belirtisidir umarım bebekten dolayıdır.rahat olmaya çalış belirti arama yoksa vakit Geçmek bilmez zaman durur çok yaşadım bilirim son bir hafta hiçbir zaman vakit gecmek bilmez

dr um çok kızdı kan 9 a düşmüş kanda enfeksiyon idrar yolları enfeksiyon hiç dikkat etmiyorsun dedi çok kızdı bana

canım çok sıkkın
İDRAR YOLU ENFEKSİYONU ÇOK NORMAL RAHİM ÇOK HIZLI BÜYÜDÜĞÜ İÇİN NORMALE GÖRE 4 KAT FAZLA MESANEYE AŞIRI BASKI YAPIYOR HALİYLE KASLARDA GEVŞEME İDRARI GEÇ BOŞALTMA SONUÇ İYEE İYE KONUSUNDA UZMANIM İLK ŞART BOL SU DOKTOR ANTİBİYOTİK VERDİYSE HİÇ KORKMA KULLAN.CRANBERRY SUYU MÜTHİŞŞ BİR ÇARE BUNA HEMDE KAN YAPAR CRANBERRY YANİ KZILCIK

tek belirti bu oldugu icin faLa umudum yok ama insallah vardir cok sagol canim

Canim yaa masallh supanallah. Iyi dayanmissin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…