Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kızlar sağolun dr bana hayati tehliken var sen bu işi hiç ciddiye almıyorsun 4 can taşıyorsun dedi kan takviyesi gerekir böyle giderse dedi hala çalışıyorsun senin yatman lazım evde sürekli dedi
saydıkça saydı çok kızdı o kdar üzüldüm ki vitamin vrmişti hiç mi içmedin dedi halbuki saatli içtim nerdeyse düzenli aldım hiç içmemiş gibisin dedii çocuklar hızlı büyüyor yarım saate yiyorum hep sağlıklı besleniyorum yetmiyor vitamin takviyesi bile kesmiyor artık anlamadım

Yaa canim demekki dahada cok dikkat etmen lazim .pekmez ye bence kan yapar bebeklerede faydali hem .

Canim yaa masallh supanallah. Iyi dayanmissin .
Canım 2 yıldır sebepsiz olmuyor du o yüzden ne duyduysam yedim yaptım.
Hele çörekotu bal çiğnemek varyaaa aklıma geldikçe tadı midem bulanıyor.

Ama mecbur mucizem için dayandım.
Yakı hiç yapıştırdın mı bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun

Insallah kesede görünür kalp atisida duyulur canim bundan sonraki tek heyecajin cinsiyetini ogrenmek olsun canim benim ne mutlu sana. Bende bunay adet sonu yapistirdim cnim 3.gun cikardim ama sanmiyorum bir his yada belirti yok hayirlisi olsun. Bu ay olmadiysa adetten sonra yine yapistircam bu defa senin gibi gobusede yapistircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…