- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
bende tuğbayım bana da dua et lütfen çok ihtiyacım var şu an dualarınızaTugbacigim duanu okudum. Allah kabul etsin saglikli evlatlar nasip etsin bak ezana denk geldi hemde
Yaa canim demekki dahada cok dikkat etmen lazim .pekmez ye bence kan yapar bebeklerede faydali hem .kızlar sağolun dr bana hayati tehliken var sen bu işi hiç ciddiye almıyorsun 4 can taşıyorsun dedi kan takviyesi gerekir böyle giderse dedi hala çalışıyorsun senin yatman lazım evde sürekli dedi
saydıkça saydı çok kızdı o kdar üzüldüm ki vitamin vrmişti hiç mi içmedin dedi halbuki saatli içtim nerdeyse düzenli aldım hiç içmemiş gibisin dedii çocuklar hızlı büyüyor yarım saate yiyorum hep sağlıklı besleniyorum yetmiyor vitamin takviyesi bile kesmiyor artık anlamadım
Ederim tugbacigim. Sen yenimi gorustun dr la bi kac saat once iyiydi moralin bnmde cnim sikildibende tuğbayım bana da dua et lütfen çok ihtiyacım var şu an dualarınıza
evet cnmAllpiye diyorumcok guzel tarifler oluyo demii
Cnm izin alma şansın yok mubende tuğbayım bana da dua et lütfen çok ihtiyacım var şu an dualarınıza
amin inşallah canım sağolasınn.... ♥Cnm duanı o
okudum Rabbim kabul etsin inşallah pazartesi pozitif görürsün
çok sağol kuzum sağ ol var ol yaaa ♥Tugbacigim duanu okudum. Allah kabul etsin saglikli evlatlar nasip etsin bak ezana denk geldi hemde
sanada ederiz cnm adaşım memnun oldum:)bende tuğbayım bana da dua et lütfen çok ihtiyacım var şu an dualarınıza
biliorum seni zaten adaşım :)B
ben de Tuğba yım
Salı günü randevum canım inşallah görürümCnm kese görüldümü
Canım 2 yıldır sebepsiz olmuyor du o yüzden ne duyduysam yedim yaptım.Canim yaa masallh supanallah. Iyi dayanmissin .
Tugbalar araniza girip dilek tutabilirmiyimB
ben de Tuğba yım
Insallah kesede görünür kalp atisida duyulur canim bundan sonraki tek heyecajin cinsiyetini ogrenmek olsun canim benim ne mutlu sana. Bende bunay adet sonu yapistirdim cnim 3.gun cikardim ama sanmiyorum bir his yada belirti yokCanım 2 yıldır sebepsiz olmuyor du o yüzden ne duyduysam yedim yaptım.
Hele çörekotu bal çiğnemek varyaaa aklıma geldikçe tadı midem bulanıyor.
Ama mecbur mucizem için dayandım.
Yakı hiç yapıştırdın mı bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun
gir 3tuğba var :))Tugbalar araniza girip dilek tutabilirmiyim
Bende kubrayimgir 3tuğba var :))
:) memenun oldum cnmBende kubrayimgirdim tuttum hepimiz icinn tabikii
Su tarih evlikik tarihinizmi:) memenun oldum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?