Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kizlar bir haftadr cok sık idrar icin tuvalte cikiyor tutamiyomusum gibi bat 17 sizce bir belirti olabilir mi bir haftadr boyle saatte 3 - 4 kere flan . normalde 2 saatte bir cikardim
Canım hayırlısı olsun, inşallah bebişinin belirtisidir sık wc ye çıkman :)

dr um çok kızdı kan 9 a düşmüş kanda enfeksiyon idrar yolları enfeksiyon hiç dikkat etmiyorsun dedi çok kızdı bana

canım çok sıkkın
Geçmiş olsun canım bol bol su iç, papatya banyosu da rahatlatacaktır. Üzülme geçecek bunlar tatlı anne

Canım hayırlısı olsun, inşallah bebişinin belirtisidir sık wc ye çıkman :)

Geçmiş olsun canım bol bol su iç, papatya banyosu da rahatlatacaktır. Üzülme geçecek bunlar tatlı anne
Ebrulimmmm yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazzz yatcaz kalkcaz sen test yapacaksın

Canım durumun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum, dikkat et lütfen kendine. Doktor ne diyorsa harfiyen uygula. Maddi açıdan durumunuz nasıl bilmiyorum ama işten çikma imkanın var mı? Senin kendine de bebeklerine de olabildiğince dikkat etmen gerekiyor. ALLAH yar ve yardımcın olsun. Üzülme gülüm, meleklerine de yansır. Moralini yüksek tut, Rabbim hepinizi korur inşallah.

Kızlar ya bugün çok hastaydım.işten eve zor geldim.başağrısı mide bulantısı boğazımda yanma... Grip banada bulaştı.okadar ilaç banamısın demedi.hala çok halsizim.. İşten gelince kendimi yatağa attım.yeni kalktım valla...boğazım hala kötü...

çok çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine cnm ♥

Bitanem çok geçmiş olsun sıcak suya zencefil, bal ve limon koy iç... Şifa olsun inşallah

Kızlar hastalıktan konu açılmışken, öksürüğe karşı aklınızda bulunsun gece yatmadan ayağınızın altına biraz viks sürüp ovalayın (çukur yerine), çok iyi geliyor, ertesi güne öksürük hafifliyor ve 2-3 gün içerisinde tamamiyle geçiyor. Bilhassa çocuklar için güzel bir yöntem.

süpermiş hemen almak lazm :) saolasın

Aminnnnnn inşallah canım çok teşekkür ederim.

Dene canım karnına da yapıştır inşallah vesile olur inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…