Canım hayırlısı olsun, inşallah bebişinin belirtisidir sık wc ye çıkman :)kizlar bir haftadr cok sık idrar icin tuvalte cikiyor tutamiyomusum gibi bat 17 sizce bir belirti olabilir mi bir haftadr boyle saatte 3 - 4 kere flan . normalde 2 saatte bir cikardim
Geçmiş olsun canımdr um çok kızdı kan 9 a düşmüş kanda enfeksiyon idrar yolları enfeksiyon hiç dikkat etmiyorsun dedi çok kızdı bana
canım çok sıkkın
Ebrulimmmm yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazzz yatcaz kalkcaz sen test yapacaksınCanım hayırlısı olsun, inşallah bebişinin belirtisidir sık wc ye çıkman :)
Geçmiş olsun canımbol bol su iç, papatya banyosu da rahatlatacaktır. Üzülme geçecek bunlar tatlı anne
evet :)Su tarih evlikik tarihinizmi
Canım durumun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum, dikkat et lütfen kendine. Doktor ne diyorsa harfiyen uygula. Maddi açıdan durumunuz nasıl bilmiyorum ama işten çikma imkanın var mı? Senin kendine de bebeklerine de olabildiğince dikkat etmen gerekiyor. ALLAH yar ve yardımcın olsun. Üzülme gülüm, meleklerine de yansır. Moralini yüksek tut, Rabbim hepinizi korur inşallah.kızlar sağolun dr bana hayati tehliken var sen bu işi hiç ciddiye almıyorsun 4 can taşıyorsun dedi kan takviyesi gerekir böyle giderse dedi hala çalışıyorsun senin yatman lazım evde sürekli dedi
saydıkça saydı çok kızdı o kdar üzüldüm ki vitamin vrmişti hiç mi içmedin dedi halbuki saatli içtim nerdeyse düzenli aldım hiç içmemiş gibisin dedii çocuklar hızlı büyüyor yarım saate yiyorum hep sağlıklı besleniyorum yetmiyor vitamin takviyesi bile kesmiyor artık anlamadım
Ne guzel kis gelinievet :)
Öyle Kübra'm hayırlısı olsun... Hepimiz için dua ediyorum, Rabbim büyük.Ebrulimmmm yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazzz yatcaz kalkcaz sen test yapacaksın
nikah 19.03.2015 düğün 10.05.2015 :) nikah bazı nedenlerden dolayı erken oldu ama ozmndan beri aynı evde yaşıoruz tabi yani düğünden itibaren deil :)Ne guzel kis gelinibende sonbahar geliniydim bu ay 1.yil doluyor
çok çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine cnm ♥Kızlar ya bugün çok hastaydım.işten eve zor geldim.başağrısı mide bulantısı boğazımda yanma... Grip banada bulaştı.okadar ilaç banamısın demedi.hala çok halsizim.. İşten gelince kendimi yatağa attım.yeni kalktım valla...boğazım hala kötü...
Sağol gülüm.. Allâh razı olsun canım...çok çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine cnm ♥
allah sendende razı olsun ♥Sağol gülüm.. Allâh razı olsun canım...
Bitanem çok geçmiş olsunKızlar ya bugün çok hastaydım.işten eve zor geldim.başağrısı mide bulantısı boğazımda yanma... Grip banada bulaştı.okadar ilaç banamısın demedi.hala çok halsizim.. İşten gelince kendimi yatağa attım.yeni kalktım valla...boğazım hala kötü...
süpermiş hemen almak lazm :) saolasınKızlar hastalıktan konu açılmışken, öksürüğe karşı aklınızda bulunsun gece yatmadan ayağınızın altına biraz viks sürüp ovalayın (çukur yerine), çok iyi geliyor, ertesi güne öksürük hafifliyor ve 2-3 gün içerisinde tamamiyle geçiyor. Bilhassa çocuklar için güzel bir yöntem.
Evet canım evde bulundur, kış geliyor.süpermiş hemen almak lazm :) saolasın
evet cnm saolEvet canım evde bulundur, kış geliyor.
Sende sağ ol gülüm :)evet cnm saol
Aminnnnnn inşallah canım çok teşekkür ederim.Insallah kesede görünür kalp atisida duyulur canim bundan sonraki tek heyecajin cinsiyetini ogrenmek olsun canim benim ne mutlu sana. Bende bunay adet sonu yapistirdim cnim 3.gun cikardim ama sanmiyorum bir his yada belirti yokhayirlisi olsun. Bu ay olmadiysa adetten sonra yine yapistircam bu defa senin gibi gobusede yapistircam
Hayır ilaçsız olmuyorum daha doğrusu uzun zaman olmuyorumaynen bende canim.senin adetlerin nasil peki.ilacsiz oluyo musun adet?yumurtaliklarinda kist warmi bircok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?