Hayırlısı canim Allah gönlüne göre versin cok istiyorum senin hamile kalmaniÖyle Kübra'm hayırlısı olsun... Hepimiz için dua ediyorum, Rabbim büyük.
PofffffBugün Bat ama yine tek çizgiartık yapasım gelmiyo test falan elimde kalıyor umutlarım
Enaaaaaanikah 19.03.2015 düğün 10.05.2015 :) nikah bazı nedenlerden dolayı erken oldu ama ozmndan beri aynı evde yaşıoruz tabi yani düğünden itibaren deil :)
Çok üzüldüm yine, bu defa daha da üzüldüm; çünkü çevremde olup bitenler daha da yıpratıcı olmaya başladıPofffff
:)))Enaaaaaa.bizde nikahi once kiydik soranlara hamileyim diyodum tazminat almak icin erkenden kiydim sonrada bastim istifayi isten ciktim hep onlar bana kazik atiyordu son kazigi ben attim
Sağol bitanem.... Zencefil yok evde canım ya... Bal limon yapayım bari....Bitanem çok geçmiş olsunsıcak suya zencefil, bal ve limon koy iç... Şifa olsun inşallah
Haklısın canim ama uzulsende elden bisey gelmiyor. Daha adet olmadin ins bu pco nun bir oyunu degildir canim.karalari bağlama hemenÇok üzüldüm yine, bu defa daha da üzüldüm; çünkü çevremde olup bitenler daha da yıpratıcı olmaya başladı
Insalalh canim sen birindenmi duydun yoksa deneyen birmi onerdi canimAminnnnnn inşallah canım çok teşekkür ederim.
Dene canım karnına da yapıştır inşallah vesile olur inşallah amin
inşallah öle deildir umarım bnde üzüldüm okuyunca çevre zten hep etkileyici bi faktörHaklısın canim ama uzulsende elden bisey gelmiyor. Daha adet olmadin ins bu pco nun bir oyunu degildir canim.karalari bağlama hemen
evet hep öleZaten o cevre degilmi psikolojimizi maffeden
Taa geçen sene buralarda biryerde duymuştum canımInsalalh canim sen birindenmi duydun yoksa deneyen birmi onerdi canim
nasılsın cnm nasıl durumlar?Taa geçen sene buralarda biryerde duymuştum canım
O zamandan beri çok denedim.
Göbeğime yapıştırmayıda ebeden öğrendim
Amin inşallah canım yaa tek umudum o zaten ondan başka sığınacak kapım yokGünaydın canlarım... Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim bizi evlatlarımızla kavuştursun inşallah.
Heveslendirmek istemem de bana hamilesin gibi geliyor :)
Rabbim korur inşallah gülüm
Kuzum hadi uyan, hadi bize güzel haber ver allahın izniyle :)
Kızlar hoşgeldiniz, pko hakkında pek bilgim yok. ALLAH şifa versin, Rabbim gönlünüze göre, hayırlısıyla tez vakitte sizi evlatlarınızla kavuştursun.
Yok canım inan iki yıldır iş bulamadım anca buldum desem inanır mısın işe gireli bir hafta oldu hattaBaska is dusunmezmisin cnim daha rahat edecegin en azindan kaldir indir yapmayacagin bi is
Çok şükür iyiyim canımnasılsın cnm nasıl durumlar?
Bebek olmadığını biliyorum benimki boşa ümitlenmek olurHaklısın canim ama uzulsende elden bisey gelmiyor. Daha adet olmadin ins bu pco nun bir oyunu degildir canim.karalari bağlama hemen
Anladim canim.ebeler biliyor bu isi kesin denicem. Cok tesekkur ederimTaa geçen sene buralarda biryerde duymuştum canım
O zamandan beri çok denedim.
Göbeğime yapıştırmayıda ebeden öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?