Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

nikah 19.03.2015 düğün 10.05.2015 :) nikah bazı nedenlerden dolayı erken oldu ama ozmndan beri aynı evde yaşıoruz tabi yani düğünden itibaren deil :)
Enaaaaaa .bizde nikahi once kiydik soranlara hamileyim diyodum tazminat almak icin erkenden kiydim sonrada bastim istifayi isten ciktim hep onlar bana kazik atiyordu son kazigi ben attim

Çok üzüldüm yine, bu defa daha da üzüldüm; çünkü çevremde olup bitenler daha da yıpratıcı olmaya başladı
Haklısın canim ama uzulsende elden bisey gelmiyor. Daha adet olmadin ins bu pco nun bir oyunu degildir canim.karalari bağlama hemen

Haklısın canim ama uzulsende elden bisey gelmiyor. Daha adet olmadin ins bu pco nun bir oyunu degildir canim.karalari bağlama hemen
inşallah öle deildir umarım bnde üzüldüm okuyunca çevre zten hep etkileyici bi faktör

Amin inşallah canım yaa tek umudum o zaten ondan başka sığınacak kapım yok

Baska is dusunmezmisin cnim daha rahat edecegin en azindan kaldir indir yapmayacagin bi is
Yok canım inan iki yıldır iş bulamadım anca buldum desem inanır mısın işe gireli bir hafta oldu hatta

Bebek olmadığını biliyorum benimki boşa ümitlenmek olur zaten hevesim çok kırıldı ne hastane ne de dr. yüzü görmek istemiyorum. Tabi Allahtan ümit kesilmez zaten tek dayanağımda dualarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…