Hayırlısı canim.... ama umudunu yitirme pes etmeyide aklindan bile gecirme .adet olunca tipis tipis dr a guzelce ted olup bebegimize kavusmak icin denemeye devam edicez canim. Yalniz degilsin bak senden bir suru.senin sorunlarin gibi cok belki daha fazlasi.... esimiz yanimizda olsun destek olsun yeter.... kimseye kulak asma herkes cok biliyor cocugu olan olmayanin halinden anlamayip konusuyor. Ve bebek varmi sorulari bunu bazen en yakinin bile yapiyor ama işte sabirla dua ile atlatacagiz insalah canimBebek olmadığını biliyorum benimki boşa ümitlenmek olurzaten hevesim çok kırıldı ne hastane ne de dr. yüzü görmek istemiyorum. Tabi Allahtan ümit kesilmez zaten tek dayanağımda dualarım
Ay canim yaaa Allah yardimcin olsun.hem yorucu bir is . Hamileysen nasil devam edeceksin Allahim guc kuvvet versin senin gibi zor iste calisanlara.Amin inşallah canım yaa tek umudum o zaten ondan başka sığınacak kapım yok
Yok canım inan iki yıldır iş bulamadım anca buldum desem inanır mısın işe gireli bir hafta oldu hatta
Ne guzel oruyorsun oyle oren bayanevet hep ölehep başımıza çorap örerler ...
Oyle denk geldik canimBenim dua arkadaşlarım Burda mı toplanmış ne :)
inşallah cnm bende kan versim pazartesi alıcam sonucuÇok şükür iyiyim canım
Sen nasılsın
Salı günü keseyi görmeye gitcem merakla o günü bekliyorum inşallah görürüm
haha saol canısıNe guzel oruyorsun oyle oren bayan
İnşallah canım inşallah pozitif haberlerle gelirsininşallah cnm bende kan versim pazartesi alıcam sonucu
inşallah cnm saol♥İnşallah canım inşallah pozitif haberlerle gelirsin
çok saol kuzum amin inşallah♥-TubiSh- tuğbacık duanı okudum rabbim kabul etsin inşallah
Canim merhaba yakiyi sen mi kullanmistin? Karnina yapistirdin mi? Bi zarari olmasindan korkuyorumİnşallah canım inşallah pozitif haberlerle gelirsin
çok saol canım saol varol ♥ amin inşallah...-TubiSh- Tuğba duani okudum Allah kabul etsin canım..
Amin canım Allah razı olsun bakalım inşallah hamile kalınca dikkat etmem lazım ağırları erkek elemanlara söylerim onlar taşır artık hamile olduğumu bi öğreneyimde Allahın izniyle bugünde adet olmadım çok şükürAy canim yaaa Allah yardimcin olsun.hem yorucu bir is . Hamileysen nasil devam edeceksin Allahim guc kuvvet versin senin gibi zor iste calisanlara.
Allah'tan ümit kesilmez be canımBugün Bat ama yine tek çizgiartık yapasım gelmiyo test falan elimde kalıyor umutlarım
Amin cümlemize bitanem, bende hepiniz için aynısını istiyorum. Topiğimiz bebek sesleriyle dolsun inşallahHayırlısı canim Allah gönlüne göre versin cok istiyorum senin hamile kalmani
Şifa olsun gülüm, inşallah faydasını görürsünSağol bitanem.... Zencefil yok evde canım ya... Bal limon yapayım bari....
Evet burdayızBenim dua arkadaşlarım Burda mı toplanmış ne :)
9ay boyunca adet olma canimAmin canım Allah razı olsun bakalım inşallah hamile kalınca dikkat etmem lazım ağırları erkek elemanlara söylerim onlar taşır artık hamile olduğumu bi öğreneyimde Allahın izniyle bugünde adet olmadım çok şükür
Sen gurbettesinya canim ins bebegin olur sana destek olur ilerde; )Allah'tan ümit kesilmez be canım
Amin cümlemize bitanem, bende hepiniz için aynısını istiyorum. Topiğimiz bebek sesleriyle dolsun inşallah
Şifa olsun gülüm, inşallah faydasını görürsün
Evet burdayız
amin aminnnnnnnn çok saol kuzzuuumnmm inşlallah darısı tüm isteyenlerin başınaaaaaa aminnnnn...♥Canlarım yavrularımıza hayırlısıyla kavuşmamız için hepimizin ve isteyen herkesin niyetine 707 ya varis ve bir yasin okudum. Rabbim kabul etsin.
Bize de böyle güzeller güzeli melekler bahşetsin
Eki Görüntüle 1652665
-TubiSh- Tuğbişim seninde duanı okudum, inşallah tez vakitte önce göbüşün sonra kucağın dolsun.
Yerim ben seni9ay boyunca adet olma canim
Sen gurbettesinya canim ins bebegin olur sana destek olur ilerde; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?