Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bebek olmadığını biliyorum benimki boşa ümitlenmek olur zaten hevesim çok kırıldı ne hastane ne de dr. yüzü görmek istemiyorum. Tabi Allahtan ümit kesilmez zaten tek dayanağımda dualarım
Hayırlısı canim.... ama umudunu yitirme pes etmeyide aklindan bile gecirme .adet olunca tipis tipis dr a guzelce ted olup bebegimize kavusmak icin denemeye devam edicez canim. Yalniz degilsin bak senden bir suru.senin sorunlarin gibi cok belki daha fazlasi.... esimiz yanimizda olsun destek olsun yeter.... kimseye kulak asma herkes cok biliyor cocugu olan olmayanin halinden anlamayip konusuyor. Ve bebek varmi sorulari bunu bazen en yakinin bile yapiyor ama işte sabirla dua ile atlatacagiz insalah canim

Amin inşallah canım yaa tek umudum o zaten ondan başka sığınacak kapım yok

Yok canım inan iki yıldır iş bulamadım anca buldum desem inanır mısın işe gireli bir hafta oldu hatta
Ay canim yaaa Allah yardimcin olsun.hem yorucu bir is . Hamileysen nasil devam edeceksin Allahim guc kuvvet versin senin gibi zor iste calisanlara.

Ay canim yaaa Allah yardimcin olsun.hem yorucu bir is . Hamileysen nasil devam edeceksin Allahim guc kuvvet versin senin gibi zor iste calisanlara.
Amin canım Allah razı olsun bakalım inşallah hamile kalınca dikkat etmem lazım ağırları erkek elemanlara söylerim onlar taşır artık hamile olduğumu bi öğreneyimde Allahın izniyle bugünde adet olmadım çok şükür

Bugün Bat ama yine tek çizgi artık yapasım gelmiyo test falan elimde kalıyor umutlarım
Allah'tan ümit kesilmez be canım

Hayırlısı canim Allah gönlüne göre versin cok istiyorum senin hamile kalmani
Amin cümlemize bitanem, bende hepiniz için aynısını istiyorum. Topiğimiz bebek sesleriyle dolsun inşallah

Sağol bitanem.... Zencefil yok evde canım ya... Bal limon yapayım bari....
Şifa olsun gülüm, inşallah faydasını görürsün

Benim dua arkadaşlarım Burda mı toplanmış ne :)
Evet burdayız

Canlarım yavrularımıza hayırlısıyla kavuşmamız için hepimizin ve isteyen herkesin niyetine 707 ya varis ve bir yasin okudum. Rabbim kabul etsin.

Bize de böyle güzeller güzeli melekler bahşetsin

-TubiSh- Tuğbişim seninde duanı okudum, inşallah tez vakitte önce göbüşün sonra kucağın dolsun.

9ay boyunca adet olma canim
Sen gurbettesinya canim ins bebegin olur sana destek olur ilerde; )

amin aminnnnnnnn çok saol kuzzuuumnmm inşlallah darısı tüm isteyenlerin başınaaaaaa aminnnnn...♥

9ay boyunca adet olma canim

Sen gurbettesinya canim ins bebegin olur sana destek olur ilerde; )
Yerim ben seni ALLAH senden razı olsun güzel yürekli arkadaşım. Iyiki varsınız güç bulduğum destekçilerim kendim için ne kadar istiyorsam sizin içinde o kadar istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…