tokasını ve gülüşünü yesinler maşşallah nede güzel nede masum yavrucakk 41 ere maşşllah ve aminnn...Bize de böyle güzeller güzeli melekler bahşetsin
Amin canım inşallah kimse 9 ay boyunca adet olmaz adetim 3 gün gecikti9ay boyunca adet olma canim
Sen gurbettesinya canim ins bebegin olur sana destek olur ilerde; )
ahaha kolay gelsin :)))Bu saatye wc yikadim simdide tatli yapicam kizlardeli mi durttu derseniz yok durtmedide misafir gelecek
Sagol canimahaha kolay gelsin :)))
Hadi ins canim hayirli haberini bekliyoruz. Kimseler olmasin 9 ayAmin canım inşallah kimse 9 ay boyunca adet olmaz adetim 3 gün gecikti
Sagol canim
Rabbim bize de nasip etsin inşallah :)tokasını ve gülüşünü yesinler maşşallah nede güzel nede masum yavrucakk 41 ere maşşllah ve aminnn...
Kolay gelsin canım, ne tatlısı? :))Bu saatye wc yikadim simdide tatli yapicam kizlardeli mi durttu derseniz yok durtmedide misafir gelecek
Offf hic yapasimda yok sohbet tatlidan daha tatliuçacan artık kız :)
Zor bisey degilde cnim suan canim hicc istemiyor ya irmik tatlısı yaoicam yada biskuvili puding pudingi kim yaocak biskuviyu kim dizcek borcama sonra tencereyi kim yikicak daha yatsı duruyo bu site beni cok oyaliyorRabbim bize de nasip etsin inşallah :)
Kolay gelsin canım, ne tatlısı? :))
amin canım inşallah bak bu bnm yeğenRabbim bize de nasip etsin inşallah :)
Oh ellerine sağlık, sabah yapsan yetiştiremezmisin? Bu site benide benden alıyor, kendimi unutacağım yakında :))) o değilde canım tatlı istedi :)))Zor bisey degilde cnim suan canim hicc istemiyor ya irmik tatlısı yaoicam yada biskuvili puding pudingi kim yaocak biskuviyu kim dizcek borcama sonra tencereyi kim yikicak daha yatsı duruyo bu site beni cok oyaliyor
:))) valla öleOfff hic yapasimda yok sohbet tatlidan daha tatli
Maşallah ALLAH annesine babasına bağışlasın, onun minnak burnunu yesinler :)amin canım inşallah bak bu bnm yeğenEki Görüntüle 1652676 Eki Görüntüle 1652677
İnşallah hep beraber bu ay hamile kalırız güzel haberler veririzHadi ins canim hayirli haberini bekliyoruz. Kimseler olmasin 9 ay
amin çok saol cnm bu da eşim yeğnimde kucağındaMaşallah ALLAH annesine babasına bağışlasın, onun minnak burnunu yesinler :)
Yaa canim k.bakma sende en kisa zamanda yap ye üzülürümmmmm. Sabah yaparımda canim sogumaz kahvaltiya gelecekler gitmedende tatli ikram ederim diye dusundum canimOh ellerine sağlık, sabah yapsan yetiştiremezmisin? Bu site benide benden alıyor, kendimi unutacağım yakında :))) o değilde canım tatlı istedi :)))
Insallahhh canimmm insallahhİnşallah hep beraber bu ay hamile kalırız güzel haberler veririz
Bacaga bak kat olmus o kat olan yeri soyle azcik kk isirasim geldiEki Görüntüle 1652681
amin çok saol cnm bu da eşim yeğnimde kucağında
tatlıyla pek aram yok grnelde ekşi yiyom bu aralar ne olduysa bana :)Yaa canim k.bakma sende en kisa zamanda yap ye üzülürümmmmm. Sabah yaparımda canim sogumaz kahvaltiya gelecekler gitmedende tatli ikram ederim diye dusundum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?