Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnşallah hep beraber bu ay hamile kalırız güzel haberler veririz
Amiiiiin :)

Eki Görüntüle 1652681
amin çok saol cnm bu da eşim yeğnimde kucağında
Kucağına yakışmış bebiş :)

Yaa canim k.bakma sende en kisa zamanda yap ye üzülürümmmmm. Sabah yaparımda canim sogumaz kahvaltiya gelecekler gitmedende tatli ikram ederim diye dusundum canim
Estağfurullah ne kusuru gülüm, yaparım üzülme sakın :) iyi düşünmüşsün, o zaman iş başına :)

Kızlar bana müsade, öpüyorum sizi :)

Bende kaciyirum artikk iyi gecelerrr cnmm

four dahlia canım Allah seni ve yavrularını korusun gülüm...
Allah razı olsun ebrulim leylam sana sa geçmiş olsun.
Maddi açıdan çok sıkıntı olacak az daha dayanım diyorum ama gidişat kötü dualarınızı esirgemeyin

Yaa canim demekki dahada cok dikkat etmen lazim .pekmez ye bence kan yapar bebeklerede faydali hem .

Cnm izin alma şansın yok mu

sanada ederiz cnm adaşım memnun oldum:)
malatyadan getirttim pekmez teyzem yaptı ama yetmiyor canim dua için de çok teşekkür ederim

İzin vermez öyle çık der Veson cnm bilmiyorum ne yapcam
Beybisi bende memnun oldum cnm allah razı olsun hepinizden

malatyadan getirttim pekmez teyzem yaptı ama yetmiyor canim dua için de çok teşekkür ederim

senden de allah razı olsun kuzum inşallah herşey istediğin gibi olur ♥

Sen yinede ye canim rabbim sifa ver diyerek ye canim . ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM.

Allah razı olsun ebrulim leylam sana sa geçmiş olsun.
Maddi açıdan çok sıkıntı olacak az daha dayanım diyorum ama gidişat kötü dualarınızı esirgemeyin
Canim maddi durumunuzu bilemem ama enbinemli senin sagligin bence izin yada rapor ile durumu idare etmeye çalış. Hic bisey senden ve bebeklerinden daha önemli degil canim.zor bir yükün var ama emin ol rabbim yardim eder

Masalalh canim Allah askinizi sevginizi sayginizi daim etsin ve size bir bebek versin insallah canim cok tatli bir ciftsiniz gozlerinn cok guzel cok guzel bir bebeginiz olacak
inşallah saol amin cnmm ... seninde yüreğin kadr güzel bşr bebeğin olucak inş.. allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…