Haklısın galiba kimseyi çok takmamak gerekiyo bize düşen sabretmek, inşallah sabrın sonunda birbirimize selamet dolu haberler veririz :)Hayırlısı canim.... ama umudunu yitirme pes etmeyide aklindan bile gecirme .adet olunca tipis tipis dr a guzelce ted olup bebegimize kavusmak icin denemeye devam edicez canim. Yalniz degilsin bak senden bir suru.senin sorunlarin gibi cok belki daha fazlasi.... esimiz yanimizda olsun destek olsun yeter.... kimseye kulak asma herkes cok biliyor cocugu olan olmayanin halinden anlamayip konusuyor. Ve bebek varmi sorulari bunu bazen en yakinin bile yapiyor ama işte sabirla dua ile atlatacagiz insalah canim
Maşallah Allah ayırmasın birbirinizden yakışmışsınız:)hahah bnmki düğünde :) gelsin die bekliom
budaaa benEki Görüntüle 1652683
buda bizz
Eki Görüntüle 1652684
Amin ecmain gülüm... En önemlisi senin sağlığın, Rabbim bu dört meleği sana bahşettiği gibi rızıklarını da verir. ALLAH yardımcın olsun.Allah razı olsun ebrulim leylam sana sa geçmiş olsun.
Maddi açıdan çok sıkıntı olacak az daha dayanım diyorum ama gidişat kötü dualarınızı esirgemeyin
Çok geçmiş olsun canımMaşallah dün gece kaynatmışsınız yine ben de Kızın Ateş'i ile uğraştım bir ara 39 a çıktı çok korktum babamız evde yok şehir dışında salıya ANCA gelir umarım sabaha iyice düzelir
Hoş geldin dua arkadaşımOooo bizm hatunlar burda toplanms günaydn arkadaslar
Gözün Aydın Allah kavuştursun. Cnm .bixim kız tam atamadı Ateş'i fena değil ama burnu tıkalı bir yandan da akıyorGünaydın kızlar, hepinize huzur dolu bir hafta sonu diliyorumbugün anneannem geliyor, Allah'ın izniyle bir kaç saate kavuşuyoruz
Birde sabah ovulasyon testi yaptım, silik çizgi çıktı. Sanırım tahmin ettiğim gibi çıkacak sonuç - hayırlısı artık :)
Amin ecmain gülüm... En önemlisi senin sağlığın, Rabbim bu dört meleği sana bahşettiği gibi rızıklarını da verir. ALLAH yardımcın olsun.
Çok geçmiş olsun canımnasıl oldu prenses? Rabbim şifasını versin
Hoş geldin dua arkadaşımnasılsın?
LeYLa_21 bitanem sen nasıl oldun? Iyileştin mi biraz?
ALLAH razı olsun canım.Gözün Aydın Allah kavuştursun. Cnm .bixim kız tam atamadı Ateş'i fena değil ama burnu tıkalı bir yandan da akıyor
teşekkürler amin ♥Maşallah Allah ayırmasın birbirinizden yakışmışsınız:)
duanı ettim canım adaşım allah kabul etsin bitanem ... ve geçmişte olsun ♥DERT etmiyoruz, DUA ediyoruz...
Rabbim meryem sûresinin hürmetine bizlere hayırlısıyla anne olmayı nasip eyle.
Dua listemiz:
05.10.: @deeploneliness (Özlem)
Rabbim kabul etsin
06.10.:minnta (Fulya)
Rabbim kabul etsin
07.10.:Al_pi (Büşra)
Rabbim kabul etsin
08.10.:pink love (Kübra)
Rabbim kabul etsin
09.10.:-TubiSh- (Tuğba)
Rabbim kabul etsin
10.10.:Veson (Tuğba)
11.10.:LeYLa_21 (Leyla)
12.10.:E-brulim (Ebru)
13.10.:DESIGNER27 (Sema)
14.10.: H HLYELA (Hülya)
Avuçlarıma koydum seni meleğim, biliyorum verecek olan Rabbim'dir...
:):) Yarın pazar 12 den once kalkmam :)
tamam kuzum :)))):):) Yarın pazar 12 den once kalkmam :)
Çok saol cnm dillerine sağlıkduanı ettim canım adaşım allah kabul etsin bitanem ... ve geçmişte olsun ♥Veson
seninde sağlık kuzum dualarımız kabul olsunÇok saol cnm dillerine sağlık
Âmin cnm Rabbim isteyen herkese versin inşallah dillerine sağlıkVeson duanı okudum gülüm ALLAH kabul etsin. Tez vakitte Rabbim kızına bir kardeş nasip etsin :)
Gelen giden yok değil mi canım? :)Ne garip şey şu mutluluk! Gitti mi gider, çağırsan gelmez, gelse de kalmaz, kalsa bile yetmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?