Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Haklısın galiba kimseyi çok takmamak gerekiyo bize düşen sabretmek, inşallah sabrın sonunda birbirimize selamet dolu haberler veririz :)

Maşallah dün gece kaynatmışsınız yine ben de Kızın Ateş'i ile uğraştım bir ara 39 a çıktı çok korktum babamız evde yok şehir dışında salıya ANCA gelir umarım sabaha iyice düzelir

Günaydın kızlar, hepinize huzur dolu bir hafta sonu diliyorum bugün anneannem geliyor, Allah'ın izniyle bir kaç saate kavuşuyoruz
Birde sabah ovulasyon testi yaptım, silik çizgi çıktı. Sanırım tahmin ettiğim gibi çıkacak sonuç - hayırlısı artık :)

Allah razı olsun ebrulim leylam sana sa geçmiş olsun.
Maddi açıdan çok sıkıntı olacak az daha dayanım diyorum ama gidişat kötü dualarınızı esirgemeyin
Amin ecmain gülüm... En önemlisi senin sağlığın, Rabbim bu dört meleği sana bahşettiği gibi rızıklarını da verir. ALLAH yardımcın olsun.

Maşallah dün gece kaynatmışsınız yine ben de Kızın Ateş'i ile uğraştım bir ara 39 a çıktı çok korktum babamız evde yok şehir dışında salıya ANCA gelir umarım sabaha iyice düzelir
Çok geçmiş olsun canım nasıl oldu prenses? Rabbim şifasını versin

Oooo bizm hatunlar burda toplanms günaydn arkadaslar
Hoş geldin dua arkadaşım nasılsın?

LeYLa_21 bitanem sen nasıl oldun? Iyileştin mi biraz?

DERT etmiyoruz, DUA ediyoruz...

Rabbim meryem sûresinin hürmetine bizlere hayırlısıyla anne olmayı nasip eyle.

Dua listemiz:

05.10.: @deeploneliness (Özlem)
Rabbim kabul etsin
06.10.: minnta (Fulya)
Rabbim kabul etsin
07.10.: Al_pi (Büşra)
Rabbim kabul etsin
08.10.: pink love (Kübra)
Rabbim kabul etsin
09.10.: -TubiSh- (Tuğba)
Rabbim kabul etsin

10.10.: Veson (Tuğba)
11.10.: LeYLa_21 (Leyla)
12.10.: E-brulim (Ebru)
13.10.: DESIGNER27 (Sema)
14.10.: H HLYELA (Hülya)

Avuçlarıma koydum seni meleğim, biliyorum verecek olan Rabbim'dir...

Gözün Aydın Allah kavuştursun. Cnm .bixim kız tam atamadı Ateş'i fena değil ama burnu tıkalı bir yandan da akıyor

Gözün Aydın Allah kavuştursun. Cnm .bixim kız tam atamadı Ateş'i fena değil ama burnu tıkalı bir yandan da akıyor
ALLAH razı olsun canım.
Kıyamam kuzuma çok geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatır.

duanı ettim canım adaşım allah kabul etsin bitanem ... ve geçmişte olsun ♥ Veson

Veson duanı okudum gülüm ALLAH kabul etsin. Tez vakitte Rabbim kızına bir kardeş nasip etsin :)

Ne garip şey şu mutluluk! Gitti mi gider, çağırsan gelmez, gelse de kalmaz, kalsa bile yetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…