Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gelen giden yok değil mi canım? :)
yok canım gelen gidenim yokk.. dün adet olcakmışım gibi sancım vardı akşama kadar sonra gece uzandım zor uyudum...
bide gece yatarken kalbim küt küt atıodu ve sanki sol kasığımda kıpırdanmalar vardı çok deişik bişi

selam kızlar benm adetm 5 gun gecıktı ama bu ay dişim yuzunden 10 tane antıbıyotk ıgne kullandm ondan olabılır mı kı. ayrıca goğüslerm 10 gundr cok agrıyo dokunamyrm bıde cok sık tuvalete gdyrm ve kasıklarıma ara ara agrı gırıyor sankı her ana adet olcak gbıyım .bır de su dıkkatımı cektı neredeyse yumurtlama gununden bu yana bı damla akıntı yok hep kuru sizce bu durum nedr yardm edn bana

Hayırlısı olsun, pazartesiyi merakla bekliyorum :)

selam kızlar benm adetm 5 gun gecıktı ama bu ay dişim yuzunden 10 tane antıbıyotk ıgne kullandm ondan olabılır mı kı. ayrıca goğüslerm 10 gundr cok agrıyo dokunamyrm bıde cok sık tuvalete gdyrm
Merhaba canım... Kız adetin 5 gün gecikti de test yapmadın mı?

valla bn çatlardım bn adetime 4gün kala test yaptımda sen 5gün gçmiş yapmadınmı?

yapmadm canm dedim ya antibiyotik yuzunden olablr dye cesaret edemıyrm
yap kız bnm üçüncü günüm dün kan verdim idrarımda negatif çıktığı halde... ama 4gün önce görmüştüm başka bir testte çift çizgimi.. oyuzdrn ne gatif çıksada kan vericem dedim verdim sonuç pazartesi alıcam... valla bn çatlarım senin yerinde olsam

inşallah pozitif cıkar canım. antıbıyotk konusuna ne dysn canm gecıktrır mı.bı de belırtın var mı canm

ayy içime su serptn ya ben hep ona baglıydm ama her bunye farklı olabılır sonucta hemn kaptrmıym kendmı
ölede araştır netten pek etki etmez ben bi ayda kaç kutu kullandım ama etki etmedi bnm adetim düzensizken etki etmedi

Canım evet ben yapıştırdım
2 kez karnıma
Defalarca belime
Zararı olmadı bana çok şükür
Sadece 7 gün beklettiğimde belimde biraz sivilce falan çıktı o kadar
Tesekkur ederim canım cevabın icin 3-4 gun once belime yapistirdim tekrar ayni yere yapistirmak istemedim 14 gun ara diyor ya karnima yapistirim ben de bebeğin hayırlı ugurlu olsun bu arada:)

yapmadm canm dedim ya antibiyotik yuzunden olablr dye cesaret edemıyrm
Canım bende antibiyotiğin adete etki edeceğini sanmıyorum. Seni korkutmak istemem ama hamileysen (ki inşallah öylesindir) biran önce kontrolünü olursun, sonuçta antibiyotik kimyasal ve zararı olabilir ALLAH korusun.

Canım bende antibiyotiğin adete etki edeceğini sanmıyorum. Seni korkutmak istemem ama hamileysen (ki inşallah öylesindir) biran önce kontrolünü olursun, sonuçta antibiyotik kimyasal ve zararı olabilir ALLAH korusun.
evt öle yani olmuo çocucğa zararı olur allah korusun

inşallah hamileymdr o yuzden gecıkmıstr kızlar valla bende cok merak etmeye basladm aksam alıcam test sabah yapıcm bakalm hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…