Bize sonucu yazinşallah hamileymdr o yuzden gecıkmıstr kızlar valla bende cok merak etmeye basladm aksam alıcam test sabah yapıcm bakalm hayrlısı
inşllah hamilesindir cnm hadi bklminşallah hamileymdr o yuzden gecıkmıstr kızlar valla bende cok merak etmeye basladm aksam alıcam test sabah yapıcm bakalm hayrlısı
inşallah canminşllah hamilesindir cnm hadi bklm
tabi ki canm yazarm dua edınBize sonucu yaz
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun. Sabah ilk idrarla yap, bize de hemen haber ver :)inşallah hamileymdr o yuzden gecıkmıstr kızlar valla bende cok merak etmeye basladm aksam alıcam test sabah yapıcm bakalm hayrlısı
tamam canım verrm::) ama tek çizgi görürsem yıne cok üzülücem ya Allahım isyan etmek istemiyorum nolur duy sesimi.ben daha önce 2 defa çift çizgi heycanı yaşadm ve ikiside hüsranla sonuçlandı gücüm kalmadı artk .bazen kendime sen ne yaşadın ki dyorum yıllarca bebek için mücadele edenlerin yanında dyorm ama yınede ınsan kendı yaşadgnı biliyo Allahım tüm isteyenlere ver Rabbimİnşallah canım hakkında hayırlısı olsun. Sabah ilk idrarla yap, bize de hemen haber ver :)
Rabbimin sonsuz mucizeleri karşısında isyan etmek bize yakışmaz gülüm. Bil ki eğer olmuyorsa senin için hayırlısı böyledir. Rabbim bizleri imtihan ediyor, hayırlısıyla isyan etmeden imtihanımızı layığıyla verelim inşallah.tamam canım verrm::) ama tek çizgi görürsem yıne cok üzülücem ya Allahım isyan etmek istemiyorum nolur duy sesimi.ben daha önce 2 defa çift çizgi heycanı yaşadm ve ikiside hüsranla sonuçlandı gücüm kalmadı artk .bazen kendime sen ne yaşadın ki dyorum yıllarca bebek için mücadele edenlerin yanında dyorm ama yınede ınsan kendı yaşadgnı biliyo Allahım tüm isteyenlere ver Rabbim
sagol canm bende isyan etmek ıstemıyrm etmedım de rabbım korusn isyandan hayrlısı dyp susuyorm napymRabbimin sonsuz mucizeleri karşısında isyan etmek bize yakışmaz gülüm. Bil ki eğer olmuyorsa senin için hayırlısı böyledir. Rabbim bizleri imtihan ediyor, hayırlısıyla isyan etmeden imtihanımızı layığıyla verelim inşallah.
Demek ki neymiş; imtihan olurken isyan edersen lütuflanirken tebessüme utanırsın... (Sevdiğim bir söz) :)
ALLAH yardımcın olsun.
ne güzel anlatmışsın kuzm....Rabbimin sonsuz mucizeleri karşısında isyan etmek bize yakışmaz gülüm. Bil ki eğer olmuyorsa senin için hayırlısı böyledir. Rabbim bizleri imtihan ediyor, hayırlısıyla isyan etmeden imtihanımızı layığıyla verelim inşallah.
Demek ki neymiş; imtihan olurken isyan edersen lütuflanirken tebessüme utanırsın... (Sevdiğim bir söz) :)
ALLAH yardımcın olsun.
sagol canm bende isyan etmek ıstemıyrm etmedım de rabbım korusn isyandan hayrlısı dyp susuyorm napym
evt canm bu na da şükürne güzel anlatmışsın kuzm....
isyan etmek yok aslaaa isyan etmek ne haddimize vermiyorsa rabbim vardır bi bildiği nasip kısmet bu işler daha çok şükür edicenki rbbim sevdiği insanları sınarmış bakalm bni unuttumu die bu yüzden rabbim sen hayırlısnı verirsin de şükret en güzeli de bu
evet rabbim beterinden korusunevt canm bu na da şükür
sagol canm bende isyan etmek ıstemıyrm etmedım de rabbım korusn isyandan hayrlısı dyp susuyorm napym
Ne dertler var her halimize şükretmemiz lazım kızlar... Olur da sonucunuz negatif olursa sizde bizim duamıza katılın. 10beybisi'nin dediği gibi Rabbim bizi sınıyor, bizden daha çok dua istiyor. Rabbime sığınmamız, ona teslim olmamız gerekiyor.ne güzel anlatmışsın kuzm....
isyan etmek yok aslaaa isyan etmek ne haddimize vermiyorsa rabbim vardır bi bildiği nasip kısmet bu işler daha çok şükür edicenki rbbim sevdiği insanları sınarmış bakalm bni unuttumu die bu yüzden rabbim sen hayırlısnı verirsin de şükret en güzeli de bu
evet kuzumNe dertler var her halimize şükretmemiz lazım kızlar... Olur da sonucunuz negatif olursa sizde bizim duamıza katılın. 10beybisi'nin dediği gibi Rabbim bizi sınıyor, bizden daha çok dua istiyor. Rabbime sığınmamız, ona teslim olmamız gerekiyor.
kızlar benı yanlıs anlamayın ben isyan edyrm demedm Allahım isyan etmek istemiyrm duy sesimi dedim. ben asla neden bana evlat vermıyn neden ben Allahım demedm hep vardır bı vaktı dedım hep ama her ay da ümitlendm olmaynca da üzüldm hep dua ettm edyrm da yanlıs anlaslmak istememNe dertler var her halimize şükretmemiz lazım kızlar... Olur da sonucunuz negatif olursa sizde bizim duamıza katılın. 10beybisi'nin dediği gibi Rabbim bizi sınıyor, bizden daha çok dua istiyor. Rabbime sığınmamız, ona teslim olmamız gerekiyor.
yok kuzum olurmu öle şey bizde isyan etme dayan dioruz isyan ediosun demioruzkızlar benı yanlıs anlamayın ben isyan edyrm demedm Allahım isyan etmek istemiyrm duy sesimi dedim. ben asla neden bana evlat vermıyn neden ben Allahım demedm hep vardır bı vaktı dedım hep ama her ay da ümitlendm olmaynca da üzüldm hep dua ettm edyrm da yanlıs anlaslmak istemem
tamam canm yanlş anlama olmasn dye dedm :)yok kuzum olurmu öle şey bizde isyan etme dayan dioruz isyan ediosun demioruz
Estağfurullah canım, ben seni isyan etmekle itham etmedim. Öyle bir düşüncem de olmadı. Kendimi yanlış ifade ettiysem kusura bakma.kızlar benı yanlıs anlamayın ben isyan edyrm demedm Allahım isyan etmek istemiyrm duy sesimi dedim. ben asla neden bana evlat vermıyn neden ben Allahım demedm hep vardır bı vaktı dedım hep ama her ay da ümitlendm olmaynca da üzüldm hep dua ettm edyrm da yanlıs anlaslmak istemem
Dillerine sağlık cnm aminVeson canım duanı okudum rabbim kabul etsın inşallah ..
ne kusuru canm ben kendm yanlış anlamısım zaten o yuzden duzellttm :) kusur falan yok ortada :) hepinizden Allah razı olsn burda bana destek olup test yapmaya ikna ettnz :)Estağfurullah canım, ben seni isyan etmekle itham etmedim. Öyle bir düşüncem de olmadı. Kendimi yanlış ifade ettiysem kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?