Cümlemizden inşallah canım, inşallah hayırlı haberlerini alırız.ne kusuru canm ben kendm yanlış anlamısım zaten o yuzden duzellttm :) kusur falan yok ortada :) hepinizden Allah razı olsn burda bana destek olup test yapmaya ikna ettnz :)
Sağol canım Allah razı olsunTesekkur ederim canım cevabın icin 3-4 gun once belime yapistirdim tekrar ayni yere yapistirmak istemedim 14 gun ara diyor ya karnima yapistirim ben de bebeğin hayırlı ugurlu olsun bu arada:)
Sağol canım ya. Valla sabah acayip boğazım ağrıyordu.zor kalktım.hala kötüyüm. İlaçlarla ayaktayım. Bal limon herşey yaptım ama nafileGünaydın kızlar, hepinize huzur dolu bir hafta sonu diliyorumbugün anneannem geliyor, Allah'ın izniyle bir kaç saate kavuşuyoruz
Birde sabah ovulasyon testi yaptım, silik çizgi çıktı. Sanırım tahmin ettiğim gibi çıkacak sonuç - hayırlısı artık :)
Amin ecmain gülüm... En önemlisi senin sağlığın, Rabbim bu dört meleği sana bahşettiği gibi rızıklarını da verir. ALLAH yardımcın olsun.
Çok geçmiş olsun canımnasıl oldu prenses? Rabbim şifasını versin
Hoş geldin dua arkadaşımnasılsın?
LeYLa_21 bitanem sen nasıl oldun? Iyileştin mi biraz?
Çok geçmiş olsun cnm kızdan bulaştı kesin benimki de dün ateşlendi hala da iyileşmedi burnu fışfışSağol canım ya. Valla sabah acayip boğazım ağrıyordu.zor kalktım.hala kötüyüm. İlaçlarla ayaktayım. Bal limon herşey yaptım ama nafile
Acil şifalar gülüm. Olmazsa bir doktora görünSağol canım ya. Valla sabah acayip boğazım ağrıyordu.zor kalktım.hala kötüyüm. İlaçlarla ayaktayım. Bal limon herşey yaptım ama nafile
Amin canim insallahSağol canım Allah razı olsun
Darısı sana inşallah
İnşallah yakı vesile olur amin
Gecmis olsun canım maalesef evde bir kisi hasta olsun herkese geciyor acil sifalarSağol canım ya. Valla sabah acayip boğazım ağrıyordu.zor kalktım.hala kötüyüm. İlaçlarla ayaktayım. Bal limon herşey yaptım ama nafile
Insallahhh canimmmHaklısın galiba kimseyi çok takmamak gerekiyo bize düşen sabretmek, inşallah sabrın sonunda birbirimize selamet dolu haberler veririz :)
ALLAH razı olsun iyi yapmışsın canım.Annesi hastaymış yasin topluyor belki okuyan olur diye etiketledim .. Rabbim şifa versin aynı şeylerı yadadıgımız için cok etkılendım ..inşallah iyi huyludur
Allah senden de razı olsun .. Annesının adı serpilmiş cnm pazartesı aksamına kadar aksam duası yapılacakmıs sanırımALLAH razı olsun iyi yapmışsın canım.
yavrukartalim yarın okurum inşallah. Rabbim annene acil şifalar versin, tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallah
Kizlar allah razı olsun çok teşekkür ederimALLAH razı olsun iyi yapmışsın canım.
yavrukartalim yarın okurum inşallah. Rabbim annene acil şifalar versin, tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallah
Sağol canım.. Hala nefesim çıkmıyor. Üşüttüm acayip.kalorifer yanmadı henüz devlet dairelerinde... Elektrik sobamı götürmediğime pişmanım.geçen hafta piknikte de üşüdük sanırım.Hepsi tetikledi işte... Sizede geçmiş olsun bitanem...Çok geçmiş olsun cnm kızdan bulaştı kesin benimki de dün ateşlendi hala da iyileşmedi burnu fışfış
Sağol canım benim... Geçmezse p.tesi giderim.Acil şifalar gülüm. Olmazsa bir doktora görün
Sağol bitanem ya..aynen öyle..Gecmis olsun canım maalesef evde bir kisi hasta olsun herkese geciyor acil sifalar
Gecmiş olsun canım dikkat etSağol canım.. Hala nefesim çıkmıyor. Üşüttüm acayip.kalorifer yanmadı henüz devlet dairelerinde... Elektrik sobamı götürmediğime pişmanım.geçen hafta piknikte de üşüdük sanırım.Hepsi tetikledi işte... Sizede geçmiş olsun bitanem...
Sağol canım benim... Geçmezse p.tesi giderim.
Sağol bitanem ya..aynen öyle..
Amin cümlemizden canım. Okudum bende 345 Yasin okunmuş, 500 okunacakmış. Yarın bir gün ne olacağımız belli değil, elimizden geldiğince yardımcı olalım inşallah.Allah senden de razı olsun .. Annesının adı serpilmiş cnm pazartesı aksamına kadar aksam duası yapılacakmıs sanırım
Amin ecmain canım. Okuyunca bildiririm.Kizlar allah razı olsun çok teşekkür ederim
Sağ ol ALLAH razı olsun kuzum, kavuştuk çok şükür :)E-brulim gözün aydın canım... Ananen geliyomuş yanına...
Rabbim annene şifa sanada hayırlısıyla bir evlat nasip etsin. İnşallah annenin iyi haberiyle senin hamile haberini aynı anda alırsınız da size çifte sevinç olur. Derdi veren dermanını da verir, ALLAH yar ve yardımcınız olsun.Herkese merhaba bende nisan dan beri çocuk için uğraşanlardanim.ikimizdede problemyokama olmadi bi türlü ikinci asilamam tuttu klomen ve catlatma ignesiyle yaptık ama gelisemedigi icin zorunlu kürtaj oldum haziran da.simdi tekrar yumurta buyutuyoduk kendimiz denemek icin iki tane yumurtam büyümüş pazartesi son kez bakip igne vericekti doktor.bu hafta annemin MR sonucu kötü çıktı malesef ve benim umutlarim hevesim kırıldı.2 yıl önce meme kanserini atlatmıştı simdi beyinde kitle saptandi pazartesi Pet ct cekilecek baska yerde yoksa insaallah ameliyat olacak.yasin topluyorum okumak isteyen olursa çok sevinirim.bir kisi birden fazla okuyabiliyor rabbim kabul ederse inşaallah pazartesi gecesi duasini yaptıracağız sali da sonucu çıkar dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?