Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

ne kusuru canm ben kendm yanlış anlamısım zaten o yuzden duzellttm :) kusur falan yok ortada :) hepinizden Allah razı olsn burda bana destek olup test yapmaya ikna ettnz :)
Cümlemizden inşallah canım, inşallah hayırlı haberlerini alırız.

Sağol canım ya. Valla sabah acayip boğazım ağrıyordu.zor kalktım.hala kötüyüm. İlaçlarla ayaktayım. Bal limon herşey yaptım ama nafile

Sağol canım ya. Valla sabah acayip boğazım ağrıyordu.zor kalktım.hala kötüyüm. İlaçlarla ayaktayım. Bal limon herşey yaptım ama nafile
Gecmis olsun canım maalesef evde bir kisi hasta olsun herkese geciyor acil sifalar

Annesi hastaymış yasin topluyor belki okuyan olur diye etiketledim .. Rabbim şifa versin aynı şeylerı yadadıgımız için cok etkılendım .. inşallah iyi huyludur

Annesi hastaymış yasin topluyor belki okuyan olur diye etiketledim .. Rabbim şifa versin aynı şeylerı yadadıgımız için cok etkılendım .. inşallah iyi huyludur
ALLAH razı olsun iyi yapmışsın canım.

yavrukartalim yarın okurum inşallah. Rabbim annene acil şifalar versin, tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallah

ALLAH razı olsun iyi yapmışsın canım.

yavrukartalim yarın okurum inşallah. Rabbim annene acil şifalar versin, tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallah
Allah senden de razı olsun .. Annesının adı serpilmiş cnm pazartesı aksamına kadar aksam duası yapılacakmıs sanırım

Çok geçmiş olsun cnm kızdan bulaştı kesin benimki de dün ateşlendi hala da iyileşmedi burnu fışfış
Sağol canım.. Hala nefesim çıkmıyor. Üşüttüm acayip.kalorifer yanmadı henüz devlet dairelerinde... Elektrik sobamı götürmediğime pişmanım.geçen hafta piknikte de üşüdük sanırım.Hepsi tetikledi işte... Sizede geçmiş olsun bitanem...
Acil şifalar gülüm. Olmazsa bir doktora görün
Sağol canım benim... Geçmezse p.tesi giderim.
Gecmis olsun canım maalesef evde bir kisi hasta olsun herkese geciyor acil sifalar
Sağol bitanem ya..aynen öyle..

Gecmiş olsun canım dikkat et

Herkese merhaba bende nisan dan beri çocuk için uğraşanlardanim.ikimizdede problemyokama olmadi bi türlü ikinci asilamam tuttu klomen ve catlatma ignesiyle yaptık ama gelisemedigi icin zorunlu kürtaj oldum haziran da.simdi tekrar yumurta buyutuyoduk kendimiz denemek icin iki tane yumurtam büyümüş pazartesi son kez bakip igne vericekti doktor.bu hafta annemin MR sonucu kötü çıktı malesef ve benim umutlarim hevesim kırıldı.2 yıl önce meme kanserini atlatmıştı simdi beyinde kitle saptandi pazartesi Pet ct cekilecek baska yerde yoksa insaallah ameliyat olacak.yasin topluyorum okumak isteyen olursa çok sevinirim.bir kisi birden fazla okuyabiliyor rabbim kabul ederse inşaallah pazartesi gecesi duasini yaptıracağız sali da sonucu çıkar dualarinizi eksik etmeyin

Allah senden de razı olsun .. Annesının adı serpilmiş cnm pazartesı aksamına kadar aksam duası yapılacakmıs sanırım
Amin cümlemizden canım. Okudum bende 345 Yasin okunmuş, 500 okunacakmış. Yarın bir gün ne olacağımız belli değil, elimizden geldiğince yardımcı olalım inşallah.

Kizlar allah razı olsun çok teşekkür ederim
Amin ecmain canım. Okuyunca bildiririm.

E-brulim gözün aydın canım... Ananen geliyomuş yanına...
Sağ ol ALLAH razı olsun kuzum, kavuştuk çok şükür :)

Rabbim annene şifa sanada hayırlısıyla bir evlat nasip etsin. İnşallah annenin iyi haberiyle senin hamile haberini aynı anda alırsınız da size çifte sevinç olur. Derdi veren dermanını da verir, ALLAH yar ve yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…