Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aminnnn canim allah Senin de gonlundekini hakkinda hayırlı eylesin inşaallah

Kızlar merhaba..
herkese iyi geceler..
Zeynep yine sizden
dua ister..

Bu arada Al_pi

Ben pek iyi değilim canım
moralim olmadığı için,
buralarada pek bakamıyorum o yüzden.. Bugün yine kanama oldu..
Garip olan, sabah doktordaydım..
Kendi doktorum biraz uzak..
Bana yakın bi Jinekologa gittim..
Kanamadan dolayı hastanede
yattığımı belirttim.. Ultrasonla baktı, bebek iyi kese iyi.. Herhangi bir kanama yolu yok dedi.. Sevindim.. Eve geldim.. 2 saat geçti, kanamam başladı.. Sabah akşam iğne vuruluyorum.. Hap içiyorum.. Rabbim inşallah bebeğimi bana bağışlar..
Bu kanamaların nedenini çözemiyorum.. =(

Veson tugbacim duani okudum rabbim sagkikli ve hayirli evlat nasip etsin canim.

Gecmis olsun kese iyi bebek iyiymis cok zor ama moralini yüksek tutman lazım ki bebisin sana sıkı sıkı tutunsun bu dönemleri de atlatacaksin ins. devamlı dinlen yeter ki

Gecmis olsun Allah sifa versin canım Ameliyatı iyi geçer ins.

Sökülmeden umut kesilmez, belki lekelenmeyle kalır. Test yapmışmıydın ki?
Yok canım yapmadım test bekliyorum umudumu veren Rabbime binlerce şükürler olsun ol deyince olduran gönülleri sevgiyle dolduran Rabbim bizimde mucizelerimizi gönderecek elbet
Belki yerlesmedir canim dur bakalim
Bekliyorum canım moralim iyi çok şükür Rabbim büyüktür

Dualarım senınle ve bebegınle canım strest yapma anı yasa tadını cıkart rabbim nasip ettıyse ne kadar kanama olursa olsun bebişin seni bırakmaz ben cok kanaması olan duydum parca kan dustu dıyenler gordum ama sag salım dogurdular inşallah sende de oyle olur ..

Rabbim neylerse güzel eyler, moralini yüksek tut arkadaşım. Allah'ın izniyle her şey yoluna girecek.

Gecmis olsun kese iyi bebek iyiymis cok zor ama moralini yüksek tutman lazım ki bebisin sana sıkı sıkı tutunsun bu dönemleri de atlatacaksin ins. devamlı dinlen yeter ki

Sağol canım hep yatıyorum bir yemeğe bir de wcye kalkıyorum..
Bir de iğne vurulmaya gidiyorum..
Eşim çok yardımcı oluyo,
Rabbim bize bağışlar inşallah yavrumuzu...

Cnm ben okurum sana bildirirm yarın akşam kaç tane okuduğumu

Yok canım yapmadım test bekliyorum umudumu veren Rabbime binlerce şükürler olsun ol deyince olduran gönülleri sevgiyle dolduran Rabbim bizimde mucizelerimizi gönderecek elbet
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah Rabbim sana mucizeni göndermiştir bu lekelenme de anne ben burdayım anlamındadır.

Rabbim neylerse güzel eyler, moralini yüksek tut arkadaşım. Allah'ın izniyle her şey yoluna girecek.

Inşallah ebrulim..
senin durumun nsl?
Şu 3 ayı bi atlatabilsem
Allah'ın izniyle..

Hakkında hayırlısı olsun, inşallah Rabbim sana mucizeni göndermiştir bu lekelenme de anne ben burdayım anlamındadır.
Amin canım inşallah Rabbim herkese hayırlısını nasip eder inşallah eğer bu ay olmazsa ateş ölçöe yöntemini deniycem bide yakı yapıştırıcam sürekli de dua ediyorum bütün inan kardeşlerime haklarında hayırlısını versin diye

Aynen canım 9 ay kanaması olan bile oluyomuş.. Çok garip.. Inşallah yavrum benimle kalır.. Bazen dayanamayıp ağlıyorum.. Sonra Rabbim bizimle diyorum kendi kendime..

Sağol canım hep yatıyorum bir yemeğe bir de wcye kalkıyorum..
Bir de iğne vurulmaya gidiyorum..
Eşim çok yardımcı oluyo,
Rabbim bize bağışlar inşallah yavrumuzu...
Tatlımmm benim arkadaşımın 7 ay kanaması lekelenmesi oldu hiç bişi olmadı bebişe sende merak etme . Düşük yaptığımda çok ağlamıştım doktorum bana dediki bu bebek sağlıklı değilse seni pamukların içine sarsak yine düşer. Sağlıklıysan ister kanaman olsun istersen seni ayaklarından tutup pencereden sallayalım hiç bişi olmaz. Hiç merak etme dualarımız seninle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…