- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Aminnnn canim allah Senin de gonlundekini hakkinda hayırlı eylesin inşaallahAmin cümlemizden canım. Okudum bende 345 Yasin okunmuş, 500 okunacakmış. Yarın bir gün ne olacağımız belli değil, elimizden geldiğince yardımcı olalım inşallah.
Amin ecmain canım. Okuyunca bildiririm.
Sağ ol ALLAH razı olsun kuzum, kavuştuk çok şükür :)
Rabbim annene şifa sanada hayırlısıyla bir evlat nasip etsin. İnşallah annenin iyi haberiyle senin hamile haberini aynı anda alırsınız da size çifte sevinç olur. Derdi veren dermanını da verir, ALLAH yar ve yardımcınız olsun.
Amin ALLAH razı olsun, cümlemizin inşallah.Aminnnn canim allah Senin de gonlundekini hakkinda hayırlı eylesin inşaallah
Sökülmeden umut kesilmez, belki lekelenmeyle kalır. Test yapmışmıydın ki?Merhaba ben geldim işten ama beklenmeyen adet de belirti verdi kahverengi akıntı geldi akşam üzeri yarına sökülür gerisi
Belki yerlesmedir canim dur bakalimMerhaba ben geldim işten ama beklenmeyen adet de belirti verdi kahverengi akıntı geldi akşam üzeri yarına sökülür gerisi
Gecmis olsun kese iyi bebek iyiymis cok zor ama moralini yüksek tutman lazım ki bebisin sana sıkı sıkı tutunsun bu dönemleri de atlatacaksin ins. devamlı dinlen yeter kiKızlar merhaba..
herkese iyi geceler..
Zeynep yine sizden
dua ister..
Bu aradaAl_pi
Ben pek iyi değilim canım
moralim olmadığı için,
buralarada pek bakamıyorum o yüzden.. Bugün yine kanama oldu..
Garip olan, sabah doktordaydım..
Kendi doktorum biraz uzak..
Bana yakın bi Jinekologa gittim..
Kanamadan dolayı hastanede
yattığımı belirttim.. Ultrasonla baktı, bebek iyi kese iyi.. Herhangi bir kanama yolu yok dedi.. Sevindim.. Eve geldim.. 2 saat geçti, kanamam başladı.. Sabah akşam iğne vuruluyorum.. Hap içiyorum.. Rabbim inşallah bebeğimi bana bağışlar..
Bu kanamaların nedenini çözemiyorum.. =(
Gecmis olsun Allah sifa versin canım Ameliyatı iyi geçer ins.Herkese merhaba bende nisan dan beri çocuk için uğraşanlardanim.ikimizdede problemyokama olmadi bi türlü ikinci asilamam tuttu klomen ve catlatma ignesiyle yaptık ama gelisemedigi icin zorunlu kürtaj oldum haziran da.simdi tekrar yumurta buyutuyoduk kendimiz denemek icin iki tane yumurtam büyümüş pazartesi son kez bakip igne vericekti doktor.bu hafta annemin MR sonucu kötü çıktı malesef ve benim umutlarim hevesim kırıldı.2 yıl önce meme kanserini atlatmıştı simdi beyinde kitle saptandi pazartesi Pet ct cekilecek baska yerde yoksa insaallah ameliyat olacak.yasin topluyorum okumak isteyen olursa çok sevinirim.bir kisi birden fazla okuyabiliyor rabbim kabul ederse inşaallah pazartesi gecesi duasini yaptıracağız sali da sonucu çıkar dualarinizi eksik etmeyin
Yok canım yapmadım test bekliyorum umudumu veren Rabbime binlerce şükürler olsun ol deyince olduran gönülleri sevgiyle dolduran Rabbim bizimde mucizelerimizi gönderecek elbetSökülmeden umut kesilmez, belki lekelenmeyle kalır. Test yapmışmıydın ki?
Bekliyorum canım moralim iyi çok şükür Rabbim büyüktürBelki yerlesmedir canim dur bakalim
Dualarım senınle ve bebegınle canım strest yapma anı yasa tadını cıkart rabbim nasip ettıyse ne kadar kanama olursa olsun bebişin seni bırakmaz ben cok kanaması olan duydum parca kan dustu dıyenler gordum ama sag salım dogurdular inşallah sende de oyle olur ..Kızlar merhaba..
herkese iyi geceler..
Zeynep yine sizden
dua ister..
Bu aradaAl_pi
moralim olmadığı için,
yattığımı belirttim.. Ultrasonla baktı, bebek iyi kese iyi.. Herhangi bir kanama yolu yok dedi.. Sevindim.. Eve geldim.. 2 saat geçti, kanamam başladı.. Sabah akşam iğne vuruluyorum.. Hap içiyorum.. Rabbim inşallah bebeğimi bana bağışlar..
Rabbim neylerse güzel eyler, moralini yüksek tut arkadaşım. Allah'ın izniyle her şey yoluna girecek.Kızlar merhaba..
herkese iyi geceler..
Zeynep yine sizden
dua ister..
Bu aradaAl_pi
moralim olmadığı için,
Gecmis olsun kese iyi bebek iyiymis cok zor ama moralini yüksek tutman lazım ki bebisin sana sıkı sıkı tutunsun bu dönemleri de atlatacaksin ins. devamlı dinlen yeter ki
Cnm ben okurum sana bildirirm yarın akşam kaç tane okuduğumuHerkese merhaba bende nisan dan beri çocuk için uğraşanlardanim.ikimizdede problemyokama olmadi bi türlü ikinci asilamam tuttu klomen ve catlatma ignesiyle yaptık ama gelisemedigi icin zorunlu kürtaj oldum haziran da.simdi tekrar yumurta buyutuyoduk kendimiz denemek icin iki tane yumurtam büyümüş pazartesi son kez bakip igne vericekti doktor.bu hafta annemin MR sonucu kötü çıktı malesef ve benim umutlarim hevesim kırıldı.2 yıl önce meme kanserini atlatmıştı simdi beyinde kitle saptandi pazartesi Pet ct cekilecek baska yerde yoksa insaallah ameliyat olacak.yasin topluyorum okumak isteyen olursa çok sevinirim.bir kisi birden fazla okuyabiliyor rabbim kabul ederse inşaallah pazartesi gecesi duasini yaptıracağız sali da sonucu çıkar dualarinizi eksik etmeyin
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah Rabbim sana mucizeni göndermiştir bu lekelenme de anne ben burdayım anlamındadır.Yok canım yapmadım test bekliyorum umudumu veren Rabbime binlerce şükürler olsun ol deyince olduran gönülleri sevgiyle dolduran Rabbim bizimde mucizelerimizi gönderecek elbet
Rabbim neylerse güzel eyler, moralini yüksek tut arkadaşım. Allah'ın izniyle her şey yoluna girecek.
Amin canım inşallah Rabbim herkese hayırlısını nasip eder inşallah eğer bu ay olmazsa ateş ölçöe yöntemini deniycem bide yakı yapıştırıcam sürekli de dua ediyorum bütün inan kardeşlerime haklarında hayırlısını versin diyeHakkında hayırlısı olsun, inşallah Rabbim sana mucizeni göndermiştir bu lekelenme de anne ben burdayım anlamındadır.
Aynen canım 9 ay kanaması olan bile oluyomuş.. Çok garip.. Inşallah yavrum benimle kalır.. Bazen dayanamayıp ağlıyorum.. Sonra Rabbim bizimle diyorum kendi kendime..Dualarım senınle ve bebegınle canım strest yapma anı yasa tadını cıkart rabbim nasip ettıyse ne kadar kanama olursa olsun bebişin seni bırakmaz ben cok kanaması olan duydum parca kan dustu dıyenler gordum ama sag salım dogurdular inşallah sende de oyle olur ..
Tatlımmm benim arkadaşımın 7 ay kanaması lekelenmesi oldu hiç bişi olmadı bebişe sende merak etme . Düşük yaptığımda çok ağlamıştım doktorum bana dediki bu bebek sağlıklı değilse seni pamukların içine sarsak yine düşer. Sağlıklıysan ister kanaman olsun istersen seni ayaklarından tutup pencereden sallayalım hiç bişi olmaz. Hiç merak etme dualarımız seninle cnm
Sağol canım hep yatıyorum bir yemeğe bir de wcye kalkıyorum..
Bir de iğne vurulmaya gidiyorum..
Eşim çok yardımcı oluyo,
Rabbim bize bağışlar inşallah yavrumuzu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?