Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Inşallah ebrulim..
senin durumun nsl?
Şu 3 ayı bi atlatabilsem
Allah'ın izniyle..
İnşallah atlacaksın canım, Rabbim meleğini sana bağışlasın. Bu günler geçecek sonra bir bakmışsın bebeğin hayırlısıyla kucağında :)
Benim bat'a 8 gün kaldı canım, geçen ay erken gelmişti bakalım bu ay ne olacak. Karnım ağırıyor, adetim yolda hissediyorum :)

Aynen canim .unutmayakim kan vikan yerden can da cikar Allah in izni ile

Amin inşallah canım... Ateş ölçme yöntemini bende denemek istiyorum Veson bu konuda aramızda ki bilir kişi :) inşallah bunlardan biri vesilen olur, takdir-i ilahi...

Canim sıkılıyor keske bir bebegim olsaydida onla oynasaydim hic sikilmazdim

Sağol canım.. İnanın yakınlarıma bile bahsedemediğim korkularımı burada sizinle paylaşıyorum.. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.. İsteyen herkese de evlat versin..

Inşallah ebrulim.. Rabbim ne veriyorsa
hayırlısını versin.. Dualarınızda benim adımı unutmayın, sakın.. inşallah bi daha kanamam olmaz..

Amin inşallah canım... Ateş ölçme yöntemini bende denemek istiyorum Veson bu konuda aramızda ki bilir kişi :) inşallah bunlardan biri vesilen olur, takdir-i ilahi...
Evet canım bende Veson dan öğrenmek istiyorum yardımcı olursa tabi bu ayda onları denerim de aklımda kalmaz ne vesile olur bilemeyiz

hayırlısını versin.. Dualarınızda benim adımı unutmayın, sakın.. inşallah bi daha kanamam olmaz..
Allahh'im ne buyuk bir mucize 7_9mm boyu var ve bebek görüntüsünde elleri olusmaya başlıyor dusunup gozumde canlandirdim tuylerim diken diken oldu gozlerim doldu canina can katan rabbim bu cani sana bagislasin insallah canim

Ebrukim kizz aklima is dusurdun .int baksam yapabilirmiyimki acaba patik isini heveslendim

Cnm hiç morelini bozma Herşeyin Hayırlısı.hayırlısı ile bu günler de geçecek Bebeğini kucağına aldığın günleri de göreceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…