İnşallah atlacaksın canım, Rabbim meleğini sana bağışlasın. Bu günler geçecek sonra bir bakmışsın bebeğin hayırlısıyla kucağında :)Inşallah ebrulim..
senin durumun nsl?
Şu 3 ayı bi atlatabilsem
Allah'ın izniyle..
Aynen canim .unutmayakim kan vikan yerden can da cikarYok canım yapmadım test bekliyorum umudumu veren Rabbime binlerce şükürler olsun ol deyince olduran gönülleri sevgiyle dolduran Rabbim bizimde mucizelerimizi gönderecek elbet
Bekliyorum canım moralim iyi çok şükür Rabbim büyüktür
Amin inşallah canım... Ateş ölçme yöntemini bende denemek istiyorumAmin canım inşallah Rabbim herkese hayırlısını nasip eder inşallah eğer bu ay olmazsa ateş ölçöe yöntemini deniycem bide yakı yapıştırıcam sürekli de dua ediyorum bütün inan kardeşlerime haklarında hayırlısını versin diye
Sağol canım.. İnanın yakınlarıma bile bahsedemediğim korkularımı burada sizinle paylaşıyorum.. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.. İsteyen herkese de evlat versin..Tatlımmm benim arkadaşımın 7 ay kanaması lekelenmesi oldu hiç bişi olmadı bebişe sende merak etme . Düşük yaptığımda çok ağlamıştım doktorum bana dediki bu bebek sağlıklı değilse seni pamukların içine sarsak yine düşer. Sağlıklıysan ister kanaman olsun istersen seni ayaklarından tutup pencereden sallayalım hiç bişi olmaz. Hiç merak etme dualarımız seninle cnm
Sıkma canını gülüm, demek ki hayırlısı böyleymiş. Patik örsene, ilerde bebeğine giydirirsin :)Canim sıkılıyorkeske bir bebegim olsaydida onla oynasaydim hic sikilmazdim
Inşallah ebrulim.. Rabbim ne veriyorsaİnşallah atlacaksın canım, Rabbim meleğini sana bağışlasın. Bu günler geçecek sonra bir bakmışsın bebeğin hayırlısıyla kucağında :)
Benim bat'a 8 gün kaldı canım, geçen ay erken gelmişti bakalım bu ay ne olacak. Karnım ağırıyor, adetim yolda hissediyorum :)
Sıkma canını gülüm, demek ki hayırlısı böyleymiş. Patik örsene, ilerde bebeğine giydirirsin :)
Aynen canım olacak inşallah umudumu yitirmedim yitirmiycemde inşallahAynen canim .unutmayakim kan vikan yerden can da cikarAllah in izni ile
İnsallahh canimmAynen canım olacak inşallah umudumu yitirmedim yitirmiycemde inşallah
Ben müsadenizle yatıyorum yarın işe gitcemİnsallahh canimm
Allahh'im ne buyuk bir mucize 7_9mm boyu var ve bebek görüntüsünde elleri olusmaya başlıyor dusunup gozumde canlandirdim tuylerim diken diken oldu gozlerim doldu canina can katan rabbim bu cani sana bagislasin insallah canimInşallah ebrulim.. Rabbim ne veriyorsa
hayırlısını versin.. Dualarınızda benim adımı unutmayın, sakın.. inşallah bi daha kanamam olmaz..
Hayirli heceler cnim Allah rahatlik versin. Yorma kendini emiBen müsadenizle yatıyorum yarın işe gitcem
Cok teşekkürler allah razı olsun beni eklersen sayı tamamlicaz ya gözden kaçmasın mesjlarin arasindaCnm ben okurum sana bildirirm yarın akşam kaç tane okuduğumu
İnşallh ihtiyaç duymazsınız canlarAmin inşallah canım... Ateş ölçme yöntemini bende denemek istiyorumVeson bu konuda aramızda ki bilir kişi :) inşallah bunlardan biri vesilen olur, takdir-i ilahi...
Inşallah yerleşmedirAynen canım olacak inşallah umudumu yitirmedim yitirmiycemde inşallah
Cnm hiç morelini bozma Herşeyin Hayırlısı.hayırlısı ile bu günler de geçecek Bebeğini kucağına aldığın günleri de göreceksin inşallahInşallah ebrulim.. Rabbim ne veriyorsa
hayırlısını versin.. Dualarınızda benim adımı unutmayın, sakın.. inşallah bi daha kanamam olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?