ihtiyaç duymazsınız ama duyarsanız da seve seve yardımcı olurum Allah tan mani olmadıkça buralardayım ateş topiğinden de ulaşabilirsinizEvet canım bendeVeson dan öğrenmek istiyorum yardımcı olursa tabi bu ayda onları denerim de aklımda kalmaz ne vesile olur bilemeyiz
Parik ormeyi bilmiyorum hem benle dalga gecmezlermi ortada bisey yok patik oruyo diye .kusta otup duruyo yaa sinir geldi sus diyorum susmuyo
Canım kim dalga geçecek? Hem kimseye söylemek zorunda değilsin ki :) internette hep örnekler var, youtube da nasıl yapıldığı gösterildiği videolar, onlara baka baka yaparsın hem senin içinde meşgale olur :) patik biraz zor, bence sen ilk battaniyeyle başla :)Ebrukim kizz aklima is dusurdun.int baksam yapabilirmiyimki acaba patik isini heveslendim
Ben de inşallah yarın Akşama okurum okuyunca okudum derimCok teşekkürler allah razı olsun beni eklersen sayı tamamlicaz ya gözden kaçmasın mesjlarin arasinda
Ates topigidemi varCnm inşallah
ihtiyaç duymazsınız ama duyarsanız da seve seve yardımcı olurum Allah tan mani olmadıkça buralardayım ateş topiğinden de ulaşabilirsiniz
Enaaaaa kiz battaniye daha zorCanım kim dalga geçecek? Hem kimseye söylemek zorunda değilsin ki :) internette hep örnekler var, youtube da nasıl yapıldığı gösterildiği videolar, onlara baka baka yaparsın hem senin içinde meşgale olur :) patik biraz zor, bence sen ilk battaniyeyle başla :)
Evet cnm beklerizAtes topigidemi var
Hahahaha ay canim yaaa biliyomusun bende kendi duami okumadım dahaKızlar duamı okumuşsunuz dillerinize sağlık Rabbim bana da sizlere de hayırlı sağlıklı Salih saliha evlatlar verdin inşallah işim köyüsü ben duamı okumadımartık Yarınki arkadaşım duasıyla beraber bir tane daha okurum :)
Bana olmaz cnm benim herseyim duzensiz
Pko vardu demi pko lularda ovulasyonu yakalamak biraz zor ama yine de deneyebilirsin eğer regl döngün uzun sürmüyorsaBana olmaz cnm benim herseyim duzensizama tedavi baslayinca olabilir .
Evet cnm pco. Takibe aldim konuyu ff indirmemde belki ates olcerim sadece deneme amacli zaten ted baslicaz adet olunca adette sali olmam lazim hic olacak gibi değilim :/Pko vardu demi pko lularda ovulasyonu yakalamak biraz zor ama yine de deneyebilirsin eğer regl döngün uzun sürmüyorsa
adaşlar umarım ihtiyaç duymazsınız da bu ay bebişler gelir inşallajEvet cnm pco. Takibe aldim konuyu ff indirmemde belki ates olcerim sadece deneme amacli zaten ted baslicaz adet olunca adette sali olmam lazim hic olacak gibi değilim :/
Bencede battaniyeyle basla az az yaparsın canın sıkıldıkca alırsın eline benımde nıyetım var ama kendıme nıyet etmıycem birine hedıye goturmeye yapacagımCanım kim dalga geçecek? Hem kimseye söylemek zorunda değilsin ki :) internette hep örnekler var, youtube da nasıl yapıldığı gösterildiği videolar, onlara baka baka yaparsın hem senin içinde meşgale olur :) patik biraz zor, bence sen ilk battaniyeyle başla :)
Ins cnm. Simdi bisey okudum cnm sikildi. Pcolu biri gonal f kullnmis 50 yumurtasi oluşmus ohss olmus 1hafta hast yatmisArk
adaşlar umarım ihtiyaç duymazsınız da bu ay bebişler gelir inşallaj
Sislemi oreceksin canimBencede battaniyeyle basla az az yaparsın canın sıkıldıkca alırsın eline benımde nıyetım var ama kendıme nıyet etmıycem birine hedıye goturmeye yapacagımpink love dene canım sende
Cok teşekkür ederim allah razı olsunBen de inşallah yarın Akşama okurum okuyunca okudum derim
Gülüm battaniye dümdüz bir parça, patik bana göre daha zor :) eğer boynuna iyi gelmeyecekse hiç kalkışma ben sana başka meşgale bulurum :))Enaaaaa kiz battaniye daha zorbende boyunn fitigi var oyle isler yasak cnim ama cik heveslendim bi arastirma yaparim. kimseye soylemek zorunda degilim tabi ama hani olurda biri denk gelirde görürse diye
Benide heveslendirdiniz bende mi yapsam :)Bencede battaniyeyle basla az az yaparsın canın sıkıldıkca alırsın eline benımde nıyetım var ama kendıme nıyet etmıycem birine hedıye goturmeye yapacagımpink love dene canım sende
Meleklere beyaz yakışırSislemi oreceksin canimdenicem bisey ip alayim hem kiza hem erkege gidecek bi renk
Cümlemizden inşallah canım, inşallah hayırlı haberlerini alırız.
canm bn test yaptm braz önce ve ikinci çizgi çok silik çıktı geçen kı hamılelıgmde de boyle olmustu ve kımyasal cıkmıstı .inan sevinemedm bıle ya endişe etmekten foto yüklüyorm siz de bi bakın.acaba böyle olupta sonuna kadar saglıklı hamılelık gecırıpCümlemizden inşallah canım, inşallah hayırlı haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?