Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet canım görüyorum bende. Telaş yapma lütfen. Değerin idrar testi için düşük olduğundan dolayı çizgi siliktir ama hamile olduğun ortada :) en kısa zamanda bir kan testi yaptır, sonuç anca o zaman anlaşılır. Ay ya inşallah Allah'ın izniyle hayırlı haberlerini alırız, şuan böyle güzel bir haber almaya çok ihtiyacım vardı. Çok sevindim :)

canım dgerı de boyle cıkmıstı o yuzdn korkuyorm pazartesi hemen kan testi yaptrcm sonrada hemn doktora inşallah

canım dgerı de boyle cıkmıstı o yuzdn korkuyorm pazartesi hemen kan testi yaptrcm sonrada hemn doktora inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bende düşük yaptığımda testim silikti ama silik test illa yine aynısı olacak anlamına gelmiyor. Inşallah bebişin seninledir, inşallah sana sıkı sıkı tutunur ve inşallah sağlıcakla kucağına alırsın :)

amin canm inşallah ya silik olupta dogran var mı acaba ya ooff ıyı haberı bı alsam

amin canm inşallah ya silik olupta dogran var mı acaba ya ooff ıyı haberı bı alsam
Vardır canım niye olmasın. Kendini bu kadar strese sokmamaya çalış, bak bebiş varsa etkilenir. Biraz rahatla lütfen.

Hepsi aynı olmaz canım ve genelde silik cızgı cıkıyor zaten inşallah hamilesındır durum öyle gosterıyor ama hakkında hayırlısı olsun strest yapma

kızlar nette bı sorun var kac tane yuklems ya k.bakmayn :)
Ay cnm çok sevindim tebrik ederim cnm Rabbim tamamına erdirsin şimdi bunları Düşünme en kısa zamanda bir kan testi yaptır hadi gözün Aydın darısı bizlere cnm hcg Değeri düşük olduğu için silik çıkmıştır cnm dert etme sakın

pink love post: 42976409 .!.:
Allahh'im ne buyuk bir mucize 7_9mm boyu var ve bebek görüntüsünde elleri olusmaya başlıyor dusunup gozumde canlandirdim tuylerim diken diken oldu golmakladoldu canina can katan rabbim bu cani sana bagislasin insallah canim

Canım burada beraber bekledik bebeklerimizin yolunu.. Hamile kaldığımı öğrendiğim ilk günden beri, sizlere hep dua ettim.. Rabbim her isteyene, elini açıp yalvarana anne olmayı nasip et dedim... Anne olmak o minicik damla için korkularla beklemek demek benim için.. İnşallah korkularım geçici olur...

Cnm hiç morelini bozma Herşeyin Hayırlısı.hayırlısı ile bu günler de geçecek Bebeğini kucağına aldığın günleri de göreceksin inşallah

Inşallah teyzesi.. Hele bir doğsun miniğim sizlere resmini atıcam ilk çıkan dişlerini göstericem.. O vakitlere kadar inşallah sizlerin de bebişleri gelir.. Rabbim korusun..

Günaydınnnnn ... Eskıden hafta sonlarından nefret ederdım (bekarken) şimdi dört gözle hafta sonunu beklıyorum eşim evde dıye oda su gıbı gecıyor ..

Benide heveslendirdiniz bende mi yapsam :)

Meleklere beyaz yakışır
Tatliskom duz bir parca ama biraz buyukya ona sikinti ettim cidden biynum cok is yapinca bile agriyor parmagimda oyle kaslarim güçsüz .ama cok heveslendim. Benimde aklimda beyaz var ya birbirine uyumlu renkler ile parca parca orup tiglayarak birlestirmek var gozunde canlandirsana rengarenk buda olabilir kalin bi sisle baslayabilirim sanirim burdada tuhafiye hic gormedim soyle bi gezinti yapayim

Slm cnim. Hayirli olsun bu habere sevindim. Canim benim hemen hemen butum ark böyle ogrendi silik cizgi ile ve bir sorun yasamadolar.imsallah sende onlardan biri olursun. Biri kotu sonuclandi diye hepsi oyle olacak degil ocini ferah tut sevincini yasa moda gir

pink love tığ modellerıde var şiş te var bıraz arastıralım tek kalın tığda olur E-brulim su yeşilide güzel olur beyaz cok kırlenır :)))
Hahahaha ay canim yaaa evet su yesilide olabilir. Beyazi bende dusundum kirlenir durmadan bebisim kusar belki tiga daha cok merakim var azcik arastircam. Dunyanon utusu benim evde birikti onlari halledeyimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…