Evet canım görüyorum bende. Telaş yapma lütfen. Değerin idrar testi için düşük olduğundan dolayı çizgi siliktir ama hamile olduğun ortada :) en kısa zamanda bir kan testi yaptır, sonuç anca o zaman anlaşılır. Ay ya inşallah Allah'ın izniyle hayırlı haberlerini alırız, şuan böyle güzel bir haber almaya çok ihtiyacım vardı. Çok sevindim :)canm bn test yaptm braz önce ve ikinci çizgi çok silik çıktı geçen kı hamılelıgmde de boyle olmustu ve kımyasal cıkmıstı .inan sevinemedm bıle ya endişe etmekten foto yüklüyorm siz de bi bakın.acaba böyle olupta sonuna kadar saglıklı hamılelık gecırıp Eki Görüntüle 1653547 Eki Görüntüle 1653547 Eki Görüntüle 1653547 Eki Görüntüle 1653547 Eki Görüntüle 1653547 Eki Görüntüle 1653547 Eki Görüntüle 1653547 dogum yapan varmıdır
canım dgerı de boyle cıkmıstı o yuzdn korkuyorm pazartesi hemen kan testi yaptrcm sonrada hemn doktora inşallahEvet canım görüyorum bende. Telaş yapma lütfen. Değerin idrar testi için düşük olduğundan dolayı çizgi siliktir ama hamile olduğun ortada :) en kısa zamanda bir kan testi yaptır, sonuç anca o zaman anlaşılır. Ay ya inşallah Allah'ın izniyle hayırlı haberlerini alırız, şuan böyle güzel bir haber almaya çok ihtiyacım vardı. Çok sevindim :)
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bende düşük yaptığımda testim silikti ama silik test illa yine aynısı olacak anlamına gelmiyor. Inşallah bebişin seninledir, inşallah sana sıkı sıkı tutunur ve inşallah sağlıcakla kucağına alırsın :)canım dgerı de boyle cıkmıstı o yuzdn korkuyorm pazartesi hemen kan testi yaptrcm sonrada hemn doktora inşallah
amin canm inşallah ya silik olupta dogran var mı acaba ya ooff ıyı haberı bı alsamHakkında hayırlısı olsun canım. Bende düşük yaptığımda testim silikti ama silik test illa yine aynısı olacak anlamına gelmiyor. Inşallah bebişin seninledir, inşallah sana sıkı sıkı tutunur ve inşallah sağlıcakla kucağına alırsın :)
Vardır canım niye olmasın. Kendini bu kadar strese sokmamaya çalış, bak bebiş varsa etkilenir. Biraz rahatla lütfen.amin canm inşallah ya silik olupta dogran var mı acaba ya ooff ıyı haberı bı alsam
akalm kan sonucunu beklıcz artkVardır canım niye olmasın. Kendini bu kadar strese sokmamaya çalış, bak bebiş varsa etkilenir. Biraz rahatla lütfen.
Rabbim hayırlısını versin inşallahtamam canm b
akalm kan sonucunu beklıcz artk
Hepsi aynı olmaz canım ve genelde silik cızgı cıkıyor zaten inşallah hamilesındır durum öyle gosterıyor ama hakkında hayırlısı olsun strest yapmacanım dgerı de boyle cıkmıstı o yuzdn korkuyorm pazartesi hemen kan testi yaptrcm sonrada hemn doktora inşallah
Hiç morelini bozma güzel düşün güzel olsunIns cnm. Simdi bisey okudum cnm sikildi. Pcolu biri gonal f kullnmis 50 yumurtasi oluşmus ohss olmus 1hafta hast yatmis
Ay cnm çok sevindim tebrik ederim cnm Rabbim tamamına erdirsin şimdi bunları Düşünme en kısa zamanda bir kan testi yaptır hadi gözün Aydın darısı bizlere cnm hcg Değeri düşük olduğu için silik çıkmıştır cnm dert etme sakınkızlar nette bı sorun var kac tane yuklems ya k.bakmayn :)
pink love post: 42976409 .!.:Allahh'im ne buyuk bir mucize 7_9mm boyu var ve bebek görüntüsünde elleri olusmaya başlıyor dusunup gozumde canlandirdim tuylerim diken diken oldu golmakladoldu canina can katan rabbim bu cani sana bagislasin insallah canim
Cnm hiç morelini bozma Herşeyin Hayırlısı.hayırlısı ile bu günler de geçecek Bebeğini kucağına aldığın günleri de göreceksin inşallah
Hayat geçiyor be gülümGünaydınnnnn ... Eskıden hafta sonlarından nefret ederdım (bekarken) şimdi dört gözle hafta sonunu beklıyorum eşim evde dıyeoda su gıbı gecıyor ..
Tatliskom duz bir parca ama biraz buyukya ona sikinti ettim cidden biynum cok is yapinca bile agriyor parmagimda oyleBenide heveslendirdiniz bende mi yapsam :)
Meleklere beyaz yakışır
Slm cnim. Hayirli olsuncanm bn test yaptm braz önce ve ikinci çizgi çok silik çıktı geçen kı hamılelıgmde de boyle olmustu ve kımyasal cıkmıstı .inan sevinemedm bıle ya endişe etmekten foto yüklüyorm siz de bi bakın.acaba böyle olupta sonuna kadar saglıklı hamılelık gecırıp Eki Görüntüle 1653547 Eki Görüntüle 1653547 Eki Görüntüle 1653547 Eki Görüntüle 1653547 Eki Görüntüle 1653547 Eki Görüntüle 1653547 Eki Görüntüle 1653547 dogum yapan varmıdır
Hahahaha ay canim yaaa evet su yesilide olabilir. Beyazi bende dusundum kirlenir durmadan bebisim kusar belki
Yani igne ted kalmadan hamis kalirim insalah. Canim sagolHiç morelini bozma güzel düşün güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?