Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Çok güzel olur rengarenk :)
Örgüye kendini kaptırdın mı saatler geçiyor farkına varmıyorsun, benimde belim tutulmuştu ilk yaptığımda artık kendimi ne kadar kastıysam :) kendine sınır koyarsan mesela günde yarım saat belki sıkıntı olmaz?

Insallahh canim.rabbim ayirmasin saglikla sihhatle hayirlisi ile vaktinde kavustursun

Bugün çok umutsuzum, çok kırgın... Rabbimden ümidi kesmiyorum ama sanki hiç o duyguyu tadamayacakmışım gibi geliyor allahım sen sabır ver...

Oyle olabikir ama cnim ben hevesle vasladigim isi hemen bitirmek isterim. Coraptan bebek yaptim sabahtan aksama kadar ugramisim hic haberim yok farkinda degildim popom uyusmustu yerde oturmaktan o zmana anladim

Bugün çok umutsuzum, çok kırgın... Rabbimden ümidi kesmiyorum ama sanki hiç o duyguyu tadamayacakmışım gibi geliyor allahım sen sabır ver...
Canimmmm dur bakalimm .herşey Allahtan insallah olacak hatta belkide oldu .yarin yaptiracakmisin test cnm

Canimmmm dur bakalimm .herşey Allahtan insallah olacak hatta belkide oldu .yarin yaptiracakmisin test cnm
Mecbur olmasam yaptırmazdım canım, yarın iş çıkışı gidip kan vereceğim. Rabbim neylerse güzel eyler, sözüm meclisten dışarı (kimse üstüne alınmasın sakın) ama insanların çocuklarını gözüme sokması insanlara derdimi anlatamam, beni anlamamaları... Her şey böyle üst üste gelince bunalıyor insan.

Merhabalar.
Ben doğum kontrolü henüz bıraktım. Aslında gebelik planım ocaktan sonra inşallah bizi çok bekletmezse bebeğimiz ama bir selam vermek istedim sizlere.

Sen içini ferah tut umutsuzluğa kapılma. Hayırlısıysa şimdi, değilse sonra olur bir zamanı var elbet...
İnşallah en yakın zamanda güzel haberini alırız.

Hoşgeldin canım, inşallah Rabbim bekletmeden nasip eder...
Kaç senelik evlisin? Yaşın kaç?

Çok sağ ol ALLAH razı olsun canım. Her şeyde bir hayır vardır, Rabbim dualarımızın kabul olacağı vakite kadar olan süreci zorlaştırmasın.

Sağ ol canım inşallah hoşşbulduk.
7 yıllık evliyim 32 yaşındayım. Sen? :)

Sağ ol canım inşallah hoşşbulduk.
7 yıllık evliyim 32 yaşındayım. Sen? :)
Maşallah Rabbim aşkınızı daim etsin, nice 7 seneler nasip etsin ben 27 yaşındayım, 1 ay sonra 6 senemizi dolduruyoruz Allah'ın izniyle.

Ilk çocuk mu olacak inşallah canım?

Maşallah Rabbim aşkınızı daim etsin, nice 7 seneler nasip etsin ben 27 yaşındayım, 1 ay sonra 6 senemizi dolduruyoruz Allah'ın izniyle.

Ilk çocuk mu olacak inşallah canım?
Hepimizin mutluluğu daim olsun, bir bebişle de taçlansın inş. :)
İkinci diyorum ben. 2012 eylül'de oğlumu kaybettim, 3 yaşındaydı bebeğim benim.

Hepimizin mutluluğu daim olsun, bir bebişle de taçlansın inş. :)
İkinci diyorum ben. 2012 eylül'de oğlumu kaybettim, 3 yaşındaydı bebeğim benim.
Amin inşallah canım, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Başın sağ olsun, ALLAH rahmet eylesin. Hakkını helal et yaranı deştim oğlun melek oldu, cennette sizi bekliyor. Rabbim sabır versin.

Cok cok cok haklisin canim insanlar anlamiyor hele cocugu olan hicc hicc anlamiyor dun bi kadin gördüm esimle disardaydik 3cocugu var ikisi baya buyuk biri daha bebek arabasinda belli yani tekne kazintisi hesabi. Karsidan karsiya geciyoruz bebek arabadan kendini kaydirdi arabasida kirikmiydi anlayamadim bebek surdukce kaydi kaydi ayaklari yere surulmek uzere araya sikisti cocuk kadin hala sürüyor arabasini nerdeyse kazina kizacaktim cocuk düşüyor gormuyomusunuz diye hicc umurunda degildi. Dedim o bebek bnm olsaydi insanlar elde edince kiymetini unutuyor bazen. Sen kimseyi uzerine alinma cnm yarinda yaptir bakalim testini ins supriz olur sana cnm.

Artık anlamıyorlar mı yoksa anlamamazlıktan mı geliyorlar bilmiyorum. Geçen yolda yürürken bebekli bir bayan gördüm, bebekten maşallah sübhânallah öyle güzel di ki, gözümü alamadım. Bebeğe bakıp gülümsedim annesi de sağolsun yüzüme çocuğunu yemiş gibi baktı o gün kendi kendime dedim ki, eğer bende bir gün aynı durumu yaşarsam çocuğuma bakıp gülen herkese dua edeceğim. Karşımızda ki insanın neler yaşadığını bilemeyiz, dışardan mutlu gözüküyor olsa bile içi yanıyor olabilir...

Inşallah Rabbim bizi öyle kıymet bilmeyenlerden eylemez, birini yanlışlıkla kınarım diye de çok korkuyorum.

Amin inşallah canım, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Başın sağ olsun, ALLAH rahmet eylesin. Hakkını helal et yaranı deştim oğlun melek oldu, cennette sizi bekliyor. Rabbim sabır versin.
Olur mu öyle şey zaten hiç söylemeyince kötü hissediyorum kendimi. Oğlum üzülür gibi geliyor. Allah kimseye yaşatmasın teşekkür ederim. İnşallah ikinci bebeğimiz cennetteki oğlumuzun hediyesi olacak.

Sen ne zamandır istiyorsun hamile kalmak?

Kün makamı

Rabbimiz günde 2 kez bize Kün (ol) makamı bahşeder. Yani bazen karamsarlığımızdan, bazen şaka niyetine söylediğimiz şey gerçekleşiverir. Hatta deriz ki söylediğimiz şey olduğunda " Hay Allah, başka birşey istesem olacakmış" O yüzden Efendimiz (Sav) "Ya hayır söyle ya da sus" der. Lütfen ağzımızdan çıkacak lafları düşünüp öyle söyleyelim.

Ikbal Gürpınar

Allahimm yaa sanki bakmakta ne zatar var.bende cok gukumserim bebeklere onlar bana bakarsa hemen goz kirparim tip kadin. Insalalh kiymet bilenlerden oluruz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…