Çok güzel olur rengarenk :)Tatliskom duz bir parca ama biraz buyukya ona sikinti ettim cidden biynum cok is yapinca bile agriyor parmagimda oylekaslarim güçsüz .ama cok heveslendim. Benimde aklimda beyaz var ya birbirine uyumlu renkler ile parca parca orup tiglayarak birlestirmek var gozunde canlandirsana rengarenk buda olabilir kalin bi sisle baslayabilirim sanirim burdada tuhafiye hic gormedim soyle bi gezinti yapayim
Insallahh canim.rabbim ayirmasin saglikla sihhatle hayirlisi ile vaktinde kavustursunCanım burada beraber bekledik bebeklerimizin yolunu.. Hamile kaldığımı öğrendiğim ilk günden beri, sizlere hep dua ettim.. Rabbim her isteyene, elini açıp yalvarana anne olmayı nasip et dedim... Anne olmak o minicik damla için korkularla beklemek demek benim için.. İnşallah korkularım geçici olur...
Oyle olabikir ama cnim ben hevesle vasladigim isi hemen bitirmek isterim. Coraptan bebek yaptim sabahtan aksama kadar ugramisim hic haberim yok farkinda degildim popom uyusmustu yerde oturmaktan o zmana anladimÇok güzel olur rengarenk :)
Örgüye kendini kaptırdın mı saatler geçiyor farkına varmıyorsun, benimde belim tutulmuştu ilk yaptığımda artık kendimi ne kadar kastıysam :) kendine sınır koyarsan mesela günde yarım saat belki sıkıntı olmaz?
Canimmmm dur bakalimm .herşey Allahtan insallah olacak hatta belkide oldu .yarin yaptiracakmisin test cnmBugün çok umutsuzum, çok kırgın... Rabbimden ümidi kesmiyorum ama sanki hiç o duyguyu tadamayacakmışım gibi geliyorallahım sen sabır ver...
Valla oyle yaaGünaydınnnnn ... Eskıden hafta sonlarından nefret ederdım (bekarken) şimdi dört gözle hafta sonunu beklıyorum eşim evde dıyeoda su gıbı gecıyor ..
Mecbur olmasam yaptırmazdım canım, yarın iş çıkışı gidip kan vereceğim. Rabbim neylerse güzel eyler, sözüm meclisten dışarı (kimse üstüne alınmasın sakın) ama insanların çocuklarını gözüme sokmasıCanimmmm dur bakalimm .herşey Allahtan insallah olacak hatta belkide oldu .yarin yaptiracakmisin test cnm
Bugün çok umutsuzum, çok kırgın... Rabbimden ümidi kesmiyorum ama sanki hiç o duyguyu tadamayacakmışım gibi geliyorallahım sen sabır ver...
Hoşgeldin canım, inşallah Rabbim bekletmeden nasip eder...Merhabalar.
Ben doğum kontrolü henüz bıraktım. Aslında gebelik planım ocaktan sonra inşallah bizi çok bekletmezse bebeğimiz ama bir selam vermek istedim sizlere.
Sen içini ferah tut umutsuzluğa kapılma. Hayırlısıysa şimdi, değilse sonra olur bir zamanı var elbet...
İnşallah en yakın zamanda güzel haberini alırız.
Sağ ol canım inşallah hoşşbulduk.Hoşgeldin canım, inşallah Rabbim bekletmeden nasip eder...
Kaç senelik evlisin? Yaşın kaç?
Çok sağ ol ALLAH razı olsun canım. Her şeyde bir hayır vardır, Rabbim dualarımızın kabul olacağı vakite kadar olan süreci zorlaştırmasın.
MaşallahSağ ol canım inşallah hoşşbulduk.
7 yıllık evliyim 32 yaşındayım. Sen? :)
Hepimizin mutluluğu daim olsun, bir bebişle de taçlansın inş. :)MaşallahRabbim aşkınızı daim etsin, nice 7 seneler nasip etsin ben 27 yaşındayım, 1 ay sonra 6 senemizi dolduruyoruz Allah'ın izniyle.
Ilk çocuk mu olacak inşallah canım?
Amin inşallah canım, Rabbim hepimizin gönlüne göre versinHepimizin mutluluğu daim olsun, bir bebişle de taçlansın inş. :)
İkinci diyorum ben. 2012 eylül'de oğlumu kaybettim, 3 yaşındaydı bebeğim benim.
Cok cok cok haklisin canimMecbur olmasam yaptırmazdım canım, yarın iş çıkışı gidip kan vereceğim. Rabbim neylerse güzel eyler, sözüm meclisten dışarı (kimse üstüne alınmasın sakın) ama insanların çocuklarını gözüme sokmasıinsanlara derdimi anlatamam, beni anlamamaları... Her şey böyle üst üste gelince bunalıyor insan.
As cnmselamlar canlarım
Artık anlamıyorlar mı yoksa anlamamazlıktan mı geliyorlar bilmiyorum. Geçen yolda yürürken bebekli bir bayan gördüm, bebekten maşallah sübhânallah öyle güzel di ki, gözümü alamadım. Bebeğe bakıp gülümsedim annesi de sağolsun yüzüme çocuğunu yemiş gibi baktıCok cok cok haklisin caniminsanlar anlamiyor hele cocugu olan hicc hicc anlamiyor dun bi kadin gördüm esimle disardaydik 3cocugu var ikisi baya buyuk biri daha bebek arabasinda belli yani tekne kazintisi hesabi. Karsidan karsiya geciyoruz bebek arabadan kendini kaydirdi arabasida kirikmiydi anlayamadim bebek surdukce kaydi kaydi ayaklari yere surulmek uzere araya sikisti cocuk kadin hala sürüyor arabasini nerdeyse kazina kizacaktim cocuk düşüyor gormuyomusunuz diye hicc umurunda degildi. Dedim o bebek bnm olsaydi insanlar elde edince kiymetini unutuyor bazen. Sen kimseyi uzerine alinma cnm yarinda yaptir bakalim testini ins supriz olur sana cnm.
Olur mu öyle şey zaten hiç söylemeyince kötü hissediyorum kendimi. Oğlum üzülür gibi geliyor. Allah kimseye yaşatmasın teşekkür ederim. İnşallah ikinci bebeğimiz cennetteki oğlumuzun hediyesi olacak.Amin inşallah canım, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Başın sağ olsun, ALLAH rahmet eylesin. Hakkını helal et yaranı deştimoğlun melek oldu, cennette sizi bekliyor. Rabbim sabır versin.
Allahimm yaa sanki bakmakta ne zatar var.bende cok gukumserim bebeklere onlar bana bakarsa hemen goz kirparimArtık anlamıyorlar mı yoksa anlamamazlıktan mı geliyorlar bilmiyorum. Geçen yolda yürürken bebekli bir bayan gördüm, bebekten maşallah sübhânallah öyle güzel di ki, gözümü alamadım. Bebeğe bakıp gülümsedim annesi de sağolsun yüzüme çocuğunu yemiş gibi baktıo gün kendi kendime dedim ki, eğer bende bir gün aynı durumu yaşarsam çocuğuma bakıp gülen herkese dua edeceğim. Karşımızda ki insanın neler yaşadığını bilemeyiz, dışardan mutlu gözüküyor olsa bile içi yanıyor olabilir...
Inşallah Rabbim bizi öyle kıymet bilmeyenlerden eylemez, birini yanlışlıkla kınarım diye de çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?